x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Smash Bros. - N64 All in 1!

Kopen:

Super Smash Bros.
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
44.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Smash Bros.
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
44.49
€ 39.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Smash Bros.
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
44.49
€ 39.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Smash Bros.
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
38.49
€ 33.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Smash Bros.

Afbeelding voor  Super Smash Bros

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Vecht
Uitgebracht:1999
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Rumble Pak
EAN:0045496870461
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Smash Bros

Afbeeldingen

Vecht met je favoriete Nintendokarakters tegen elkaar!
Vecht met je favoriete Nintendokarakters tegen elkaar!
<a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Super_Smash_Bros>Super Smash Bros</a>. heeft 8 verschillende arenas, 14 levels en 8 spelstanden!!
Super Smash Bros. heeft 8 verschillende arenas, 14 levels en 8 spelstanden!!
Dat is wel even iets anders dan de 35 karakters in Brawl!
Dat is wel even iets anders dan de 35 karakters in Brawl!
Deze game is de enige verschijning van Samus op de Nintendo 64...
Deze game is de enige verschijning van Samus op de Nintendo 64...
Beoordelingen voor   Super Smash Bros

Beoordelingen Super Smash Bros.

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,9

3022
26 jaar
Dit Nintendo-feestje zette het fighting-genre op zijn kop!
Super Smash Bros. voor de Nintendo 64 is een baanbrekende titel die het vechtgenre op zijn kop zette. In plaats van traditionele vechtgames met levensbalken, introduceert het een uniek concept waarbij je elkaar van het platform moet slaan. De game brengt iconische personages uit verschillende Nintendo-franchises samen, zoals Mario, Link en Pikachu, wat voor een opwindende cross-overervaring zorgt.

De eenvoudige besturing maakt het toegankelijk voor zowel nieuwkomers als ervaren spelers, terwijl de diepgang in de gevechten zorgt voor een hoge mate van strategie. Het spel biedt een verscheidenheid aan modi, waaronder de populaire multiplayer-modus waarin vier spelers tegelijk kunnen strijden. Het levelontwerp is inventief en voegt een extra laag strategie toe aan de gevechten.

Hoewel de graphics en geluiden misschien gedateerd zijn in vergelijking met moderne games, blijft Super Smash Bros. een nostalgische en vermakelijke ervaring. De game heeft een blijvende invloed gehad op het vechtgenre en heeft een weg gelegd voor latere iteraties in de serie. Kortom, Super Smash Bros. op de Nintendo 64 is een klassieker die nog steeds de moeite waard is om te spelen, vooral met vrienden.
Cijfer:
9,0

1060
15 jaar
Geweldig en Uniek
Dit spel is fantastisch om met vrienden te spelen net als bijvoorbeeld Mario Kart. Maar wat deze game zo bijzonder en geweldig maakt is dat er op geen enkele console van de concurrentie een smash game als deze te vinden is. Deze game is dus een aanrader voor iedere Nintendo fan mede door de vele Nintendo figuren die een rol spelen in deze game.
Super Smash Bros.
Cijfer:
9,0

676
15 jaar
Geniaal
Super Smash Bros. voor de Nintendo 64 is een geniaal idee van Nintendo om al hun beroemde karakters bij elkaar te zetten in een unieke vechter zoals er nog nooit eerder een geweest is. Zo vecht je niet met een levensmeter, maar met een percentagemeter. Super Smash Bros. is een must have voor elke bezitter van een Nintendo 64.
Cijfer:
9,1
Lees meer beoordelingen.

6916
24 jaar
Geweldig spel
Verschillende karakters van de bekendste Nintendo titels zijn samen gegooid om te knokken voor de overwinning. Elk van de karakters heeft zijn eigen kenmerken en aanvallen die meestal bekend zijn van hun eigen spel. Super Smash Bros.is zeker een aanrader voor een retro game avond onder vrienden!
Cijfer:
10

Super Smash Bros. is een Must-Have
Super Smash Bros. is gewoon een fantastisch leuk gevechtsspel dat veel verschilt van de andere spellen. Het spel heeft ook meer diepgang heeft dan de meeste andere spellen. Onder andere door zijn leuke en vele personages en levels is Super Smash Bros. gewoon een Must-Have voor iedere Nintendo 64 bezitter.
Cijfer:
9,0

13 jaar
Super Smash Bros. is een heel leuk en gaaf spel
Super Smash Bros. is een heel gaaf spel. Je moet vechten met onder andere Mario, Link, Donkey Kong en Yoshi. Wanneer je begonnen bent met spelen, blijf je het ook spelen, omdat het zo leuk en gaaf is. Als je trucjes wilt gaan doen dan doe je het stickje omlaag en druk je ook op de groene knop B en dan doet het poppetje het trucje. Elk poppetje doet een ander trucje. Kortom, ik vind het een heel leuk en gaaf spel!
Cijfer:
9,2

Super Smash Bros. is een origineel vechtspel
Heerlijk, dit is weer orgineel platform vechtspel met mario, Pikachu en anderen. Het spel is een echte aanrader.
Cijfer:
9,0

29821
17 jaar
Leuk, maar inmiddels achterhaald
Super Smash Bros. is een leuk, uniek vechtspel met iconische locaties en personages, en een chaotische en redelijk onorthodoxe gameplay en regels. Deze eerste game in de serie wordt echter behoorlijk overschaduwd door de vervolgen die inmiddels te verkrijgen zijn. Super Smash Bros. Melee, Brawl en 3DS/Wii U hebben meer spelmodi, veel meer personages en locaties, betere controls, toevoegingen op de gameplay zoals Assist Trophies en Final Smashes, heel veel collectibles, en nog een hoop dingen die deze game niet heeft. Om te zien hoe deze serie begonnen is, of voor pure nostalgie is dit spel wel interessant, maar als je op zoek bent naar een leuke game stel ik voor dat je deze laat liggen en één van de vervolgen koopt.
Cijfer:
7,0

280
23 jaar
Veel mogelijkheden!
Ondanks dat ik zeer kieskeurig ben op het vlak van de retrogames, vind ik dit toch echt wel een topper. Super Smash Bros.heeft veel mogelijkheden en een zeer, zeer goede game modus voor de multiplayer optie. Iedereen kan zijn speler kiezen van allerlei soorten games. Deze game heeft mooie levels, veel fun en ik heb spijt dat ik hem ooit heb verkocht. Zeker een aanrader.
Cijfer:
9,2

23039
30 jaar
Leuk en origineel vechtspel en een van de N64-klassiekers
Weer een kwalitatief spel van Nintendo: leuk, verslavend, en ideaal om met vrienden te spelen. Super Smash Bros.is een must voor elke Nintendo64-bezitter!
Cijfer:
8,9

1095
14 jaar
Super Smash Bros. is een echte klassieker
Wat een geweldig klassiek vechtspel! Dat het zo simpel is, komt de game alleen maar ten goede. Dit is de beste uit de serie en een must-have voor de N64. Één van de beste multiplayer-games ooit gemaakt. De besturing is simpel om te leren. Dit is een game, die je elk moment kan spelen met vrienden.
Cijfer:
8,7
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Smash Bros.

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 8 Geheimen - 2 Persoonlijke tips - 2 Easter Eggs en Glitches

Geheimen:
Vrij te spelen karakters
Bramd de Groot
29821
Hieronder is te lezen hoe je alle verborgen karakters in deze game vrijspeelt.

Ness Versla de 1 Player-mode op moeilijkheidsgraad normal met drie levens zonder dood te gaan.
LuigiVersla Bonus Practice 1 met tenminste 8 verschillende karakters.
JigglypuffVersla de 1 Player-mode.
Captain FalconVersla de 1 Player-mode in minder dan 20 minuten.

Geheimen:
Verschillende kostuums
Stteevvee
6916
Bij het kiezen van een karakter selecteer je welke je wilt. Voor je verder gaat druk je op 1 van de 4 gele pijltjes, je karakter zal hierdoor een ander kostuum aan hebben.

Geheimen:
Ness Earthbound
Pieter de Boer
Speel single player, moeilijkheidsgraad normaal met 3 levens. Versla al je tegenstanders zonder game over te gaan. Je krijgt dan Ness Earthbound als nieuwe character.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Metal Mario moeilijk?
Maarten Jalink
17 jaar
Als je tegen Metal Mario vecht kun je het beste vlakbij de rand gaan staan en hem vastpakken. Metal Mario kan niet zo hoog springen, dus als je hem een stukje de afgrond in gooit is de kans klein dat hij nog omhoog komt.

Persoonlijke tip:
Pesten
Freek Sprangers
De volgende truc kan gebruikt worden om 100 extra punten te krijgen in ieder level. Versla je tegenstander in one player mode. Druk op L om hem te tergen voordat hij sterft. Als je karakter met de pesterij bezig is wanneer de camera inzoomt worden punten toegekend voor de vechter zijn houding.

Geheimen:
Pokéballs
Pim Jong
De beste pokéballs en de reden waarom.

Beedrill Beedrill vliegt eerst weg en komt daarna terug met een hele zwerm Beedrills
Chansey Chansey schiet 1 tot 3 eieren, open deze voor voorwerpen.
Charizard Charizard begint met vuur spuwen naar links en rechts.
Hitmonlee Hitmonle kiest een tegenstander en steekt wild op hem in.
Meowth Meowth schiet munten in alle richtingen.
Starmie Starmie is de beste pokémon die je kunt krijgen. Hij verschijnt bij je tegenstander en lanceert ongeveer 10 sterren! Zeer effectief en moeilijk aan te ontkomen!

Geheimen:
Mushroom Kingdom
Bramd de Groot
29821
Om de stage Mushroom Kingdom vrij te spelen, moet je de 1 Player-mode met alle oorspronkelijke 8 karakters verslaan. Mushroom Kingdom ziet eruit als een 3D-versie van de oorspronkelijke Super Mario Bros. voor de NES.

Geheimen:
Item menu vrijspelen
Bramd de Groot
29821
Om het item menu vrij te spelen, zodat je zelf kan bepalen welke items tijdens wedstrijden verschijnen en hoe vaak, moet je 50 matches spelen in VS Mode.

Easter Eggs en Glitches:
Super smash bros glitchfest
Super Jay
185
Kijk dit filmpje en test alles uit.

 

Geheimen:
Leven lenen
Stteevvee
6916
Wanneer je teams speelt in multiplayer en je levens zijn op, kan je door simpelweg op de start knop te drukken een leven van je partner gebruiken. Dit kan zolang je partner extra levens heeft.

Geheimen:
"Test Music"-menu
Bramd de Groot
29821
Om het "Test Music"-menu vrij te spelen, waarin je alle muziek in de game kan beluisteren, moet je Bonus Practice Game 1 en 2 met alle karakters uitspelen (ook de vrij te spelen karakters).

Easter Eggs en Glitches:
Super Smash Bros glitches!
Chiel
1060
Bekijk deze video om een aantal Super Smash Bros glitches te bekijken!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg