x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Super Mario 64 - N64 All in 1!

Kopen:

Super Mario 64
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
24.49
20.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario 64
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
22.99
€ 18.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Super Mario 64
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
22.99
€ 15.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Super Mario 64

Afbeelding voor  Super Mario 64

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:1996
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496870010
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Super Mario 64

Afbeeldingen

Stap de fantastische 3D-wereld van het Mushroom Kingdom in met Mario himself!
Stap de fantastische 3D-wereld van het Mushroom Kingdom in met Mario himself!
<a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Super_Mario_64>Super Mario 64</a> is een driedimensionaal avontuur met talloze levels!
Super Mario 64 is een driedimensionaal avontuur met talloze levels!
Princess Peach haar kasteel dient als de verbinding tussen alle levels.
Princess Peach haar kasteel dient als de verbinding tussen alle levels.
Versla Koopa the Quick in een race naar het einde van het level!
Versla Koopa the Quick in een race naar het einde van het level!
Beoordelingen voor   Super Mario 64

Beoordelingen Super Mario 64

15 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,4

Super Mario 64 is de allerbeste videogame
Deze fantastische 3D versie heeft alles wat Mario groot heeft gemaakt en nog veel meer. Zonder twijfel is dit de allerbeste videogame, na Zelda.
Cijfer:
9,6

2950
32 jaar
Grondlegger van 3D gaming heden
Super Mario 64, er is al veel over gezegd zie ik hier maar ga toch een beoordeling schrijven.

SM64 is simpel weg de grondlegger van 3D gaming geworden, het was de 1e Mario game in 3D. En Nintendo slaagt op alle fronten: mooie graphics die er nog steeds goed uitzien. Vlotte gameplay met magische soundtrack en maar liefst 15 levels en vele geheimen die je kan ontrafelen.
Lees meer...

Je zou 2 min puntjes kunnen opnoemen: Geen multiplayer mogelijkheid & het camera werk is weleens lastig.

Maar het feit dat de game ook weer opnieuw is uitgebracht eerst op de DS (Super Mario 64 DS) in 2005 en 2020/21 op de Switch (Super Mario 3D All-Stars) zegt genoeg!

De console werd destijds geleverd met deze game evenals Pilotwings. Dit waren de launch titels en Mario verbrak alle records!

Ik vond het knap lastig om tot de 120 sterren te komen en het kanon buiten te openen. Vergeet niet in de jaren 90 had je geen hulp van internet of dergelijke. Het level rechts bovenin het kasteel was zo ingericht dat je er 2 sterren kon halen, de 1e was makkelijk maar die 2e wist niemand totdat iemand het heel snel ging proberen en ja hoor! Een heerlijk verstopt raadsel in 1 van de levels waarbij je sowieso veel kon verkennen.

Groot plus punt is ook dat het niet op tijd gaat zoals voorgangers van Mario games. Gewoon rustig de tijd om alles te onderzoeken, echt helemaal top!!!!
Verberg.
Cijfer:
10

3022
16 jaar
De meest invloedrijke en beste game ooit!
Hoeveel uren zou ik Super Mario (N64/DS) gespeeld hebben? Geen flauw idee, maar in ieder geval het meeste van alle games! Dit spel is namelijk zo goed, dat het van mij de titel 'beste spel ooit' krijgt!

Voor het eerst kun je met de besnorde loodgieter Mario op pad in een 3D-wereld. Dit zette toentertijd de hele gamewereld op z'n kop. Je kunt niet bedenken hoeveel nieuwe gameplay-elementen mogelijk werden.
Lees meer...

Allereerst vond ik de HUB van deze game goed uitgewerkt. Vanuit Peach' kasteel kon je naar alle werelden gaan. Maar in het kasteel zelf was ook al genoeg te beleven. Zo kon je blij achter konijntjes aan huppelen of kleine minigames spelen in de rec-room (DS-versie).

Dan heb je natuurlijk alle levels zelf. Ze waren toen echt mega. Nu een beetje achterhaald, maar het blijft leuk om alle levels tot in de details te doorzoeken. Er is altijd wel iets te doen. Ook is er erg veel variatie te vinden. Van besneeuwde bergtoppen tot een bloedhete woestijn en van een groot lava-bad naar groene grasheuvels. Alles valt op z'n plaats in deze game.

Nog een fantastisch game-element is, dat je met 4 (!) verschillende personages het avontuur kunt doorlopen. Dit zijn Mario, Luigi, Yoshi en de nieuwkomer Wario. Ieder karakter heeft zijn eigen abilities. Yoshi kan bijvoorbeeld langer in de lucht blijven in tegenstelling tot Wario, die loeihard kan trappen en slaan.

Al met al is Super Mario 64 gewoon een prachtstuk, een meesterwerk. Alles is er in te vinden: goed leveldesign, afwisseling, giga lengte van de levels en de game als geheel. Het is gewoon perfect!
Verberg.
Cijfer:
10
Lees meer beoordelingen.

195
26 jaar
Het zeer succesvolle begin van de 3D Mario games!
Super Mario 64 is echt een heel leuk spel. Ik weet nog dat ik dit spel samen met mijn N64 kocht jaren terug. (ze zaten volgensmij samen in één pakket). Heb er echt veel plezier van gehad. Moet wel zeggen, voor een jongen van 12 was het wel een pittig spel. Zal nu misschien wel anders zijn ;).

Dit spel is eigenlijk gewoon het begin van de 3D Mario spellen die we nu allemaal zo goed kennen. De gameplay is erg leuk en soms zelfs grappig, en het is altijd leuk om Mario's geluiden te horen bij het rennen en springen. Soms zelfs als die 'doodgaat' mammaaaamia". Tot grote irritatie als je weer de zoveelste keer valt of geraakt wordt.

Nee, dit spel is erg leuk. Brengt bij mij sentiment los, en dat heb ik niet zo vaak.
Cijfer:
9,0

Super Mario 64 heeft een geweldige gameplay
"It is me, Mario!" Natuurlijk kennen we Mario al jaren als hét grote gezicht van Nintendo. Na talloze jaren als 2D - Platformheld gaat onze favoriete loodgieter ook met de tijd mee en komt zo in een van zijn spannendste avonturen ooit terecht! De gameplay, graphics en het geluid zijn echt geweldig! Dit maakt de game helemaal af.
Cijfer:
9,0

17 jaar
Super Mario 64 is en blijft een geweldig spel
Super Mario 64 is echt een topgame. Super Mario Bros en Super Mario World hebben vastgelegd hoe een goede platformgame in 2D moest zijn, maar Super Mario 64 doet dit voor 3D platformers. Als je de huidige 3D platformers ziet dan herken je er zeker wat uit Super Mario 64 terug. Het is en blijft een geweldig spel van Nintendo waar je heel lang mee doet.
Cijfer:
9,4

1060
15 jaar
Geweldig!
Super Mario 64 is een fantastisch spel voor de Nintendo 64. Het was de eerste Super Mario in 3D. De gameplay is erg leuk en de werelden zijn afwisselend en origineel. Deze game is naar mijn mening de beste game die ik tot nu toe gespeeld heb.
Cijfer:
9,5

280
23 jaar
Geweldig, ook nu nog
Super Mario 64 is een zeer goed spel. Leuk begin ook voor de N64 series. Helaas zijn de eindbazen in de levels zeer makkelijk te verslaan. De levels zijn leuk en goed in elkaar gezet!
Dit spel is leuk voor jong en oud, ook voor de huidige tijd.
Cijfer:
9,0

220
22 jaar
Geweldige Game!
Super Mario 64 is een geweldig spel van de muziek tot de levels. Je kunt er uren van genieten vooral als je alle muntjes, sterren en geheimpjes weet te vinden. Zeker een aanrader voor de Nintendo 64!
Cijfer:
9,0

1910
17 jaar
Goed spel dat niet snel verveelt.
Super Mario 64 is een 3D platformer met talloze werelden om te verkennen! Ook zit Super Mario 64 vol met allemaal verborgen geheimen... Zelfs nu, na 18 jaar, is Super Mario 64 nog steeds een top spel waar je niet snel naar uitgekeken raakt.
Cijfer:
9,7

23039
30 jaar
De beste 3D-platformer ooit !
Dit spel heeft de gamewereld veranderd. Super Mario 64 is nog steeds de standaard voor 3D-platformers (inclusief de 3D-camera en besturing).

Een must voor elke gamer!
Cijfer:
9,5

1035
18 jaar
Super Mario 64, het leukste spel voor de Nintendo 64
Het spel Super Mario 64 is echt het leukste spel dat er te krijgen is op de Nintendo 64. Daarom is het waarschijnlijk ook het meest bekende spel. Op het ene moment zitten er Boo’s (Spoken) achter je aan en op een ander moment zit je in een glijbaanrace met een enorme pinguïn. Het spel is dus ook heel variërend en dat houdt de lol er in. Verder werken de controls en de gameplay van het spel uitstekend en zitten er een paar leuke verborgen levels en beloningen in het spel. Als je een Nintendo 64 hebt, is dit het spel dat je gespeeld moet hebben!
Cijfer:
10

11 jaar
Well leuk maar moeilijk
Dit spel is well leuk a alleen wat moelijk. En ja ik ben een 11 jarige geïnteresseerd in retro gameing! Het is jammer dat je maar 3 levens hebt in Super Mario 64.
Cijfer:
7,5

2204
15 jaar
Het eerste 3D top avontuur!
Super Mario 64 is Mario´s eerste en tevens Mario´s beste 3D avontuur. Kijk, ik weet wat je zegt, maar Super Mario Galaxy ziet er beter uit! Dat is waar, maar deze game is zo zo zo veel meer. Het gaat om het zien van het 64-bit kasteel of Mario´s soundtracks. Het is zo ver van perfect dat het het serieus super leuk maakt. Vertrouw me maar, de eerste keer dat jij in een schilderij springt, weet je waar ik het over heb.
Cijfer:
9,5

1030
24 jaar
Beste game ooit gemaakt
Super Mario 64 voor de Nintendo 64 is mijn favoriete game allertijden. Super Mario 64 is de eerste open wereld 3D Mario-game. In totaal zijn er 120 sterren te verzamelen. De besturing is in het begin misschien een beetje wennen maar komt vanzelf helemaal goed. De game zit helemaal vol met geweldige werelden, eindbazen, geheimen en eastereggs.
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Hier hebben we een echte klassieker, Super Mario 64! Dit is de allereerste 3D-platformgame met onze favoriete loodgieter, Mario! In dit fantastische avontuur reis je door Princess Peach’s kasteel om de gestolen Power Stars te verzamelen en Bowser te verslaan. De gameplay-mechanieken zijn super innovatief voor zijn tijd, met een open wereld die je kunt verkennen en allerlei coole moves die Mario kan uitvoeren zoals triple jumps en wall kicks. Ontwikkeld door Nintendo en uitgebracht in 1996, blijft deze game een van de meest iconische titels in de geschiedenis van videogames. En dat maakt mij super vrolijk!

Historische Context


Super Mario 64 was een baanbrekende game toen deze uitkwam. Het was een van de lanceringsgames voor de Nintendo 64 en heeft de manier waarop we 3D-games spelen voor altijd veranderd. De game werd geprezen om zijn revolutionaire besturing en de vrijheid die het spelers bood om de wereld te verkennen. Het heeft talloze prijzen gewonnen en wordt vaak genoemd in lijsten van de beste games aller tijden. Wowie!

Recensies van Experts


"Super Mario 64 is nothing short of a masterpiece. Its innovative gameplay and level design set a new standard for 3D platformers." - IGN
"An absolute joy to play, even decades later. Super Mario 64 remains a must-play for any gamer." - GameSpot

Iets voor jou?


Super Mario 64 is perfect voor iedereen die houdt van avontuurlijke platformgames. Of je nu een nostalgische gamer bent die de magie van de jaren ’90 opnieuw wil beleven, of een jonge speler die de roots van 3D-gaming wil ontdekken, deze game is voor jou! En vergeet niet, met mijn beste vriend Yoshi die ook in de game verschijnt, wordt het alleen maar Fantastischer!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Super Mario 64, dan raad ik je ook aan om Super Mario Sunshine voor de GameCube of Super Mario Galaxy voor de Wii te proberen. Beide games bieden dezelfde fantastische platformervaring met nieuwe twists en avonturen. En vergeet niet, bij Mario64.nl krijg je 6 maanden garantie op de werking van onze producten. Fantastisch toch?
Super Mario 64

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Super Mario 64

Tips en geheimen, cheats en codes

18 tips: 8 Persoonlijke tips - 6 Easter Eggs en Glitches - 4 Geheimen

Persoonlijke tip:
Exploderende vlinders
Niels
Als je vlinders slaat veranderen ze in bommen of in een extra leven.

Geheimen:
Teleporteren kan niet zeg je? In Super mario 64 wel!
LolxD
1035
Heb jij ook altijd zo'n moeite met een bepaald level doorkomen? Waarom zou je mario dan niet teleporteren, dit scheelt weer tijd en de confrontatie met enge vijanden!

 

Geheimen:
Extra leven
Michel Hoek
In de 3e boom bij de waterval (links van het kasteel) zit een extra leven.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Vallen van grote hoogte
Robert Lodder
16 jaar
Als je van grote hoogte valt, moet je vlak boven de grond op Z drukken om geen levenskracht kwijt te raken.

Persoonlijke tip:
120 Sterren
Luuk
15 jaar
Als je denkt alles gedaan te hebben en nog geen 120 sterren hebt, kijk dan of je het volgende hebt gedaan:
-Vind alle geheime (cap)courses (6) en speel ze uit.
-Verzamel alle rode muntjes in de 3 bowser levels.
-Verzamel in elk van de 15 levels 100 muntjes.
-Praat met alle Toads (3) in het kasteel.
-Vang het haastige haasje 2x en glij de princess slide binnen 21 sec.

Geheimen:
Big Pinguïn Race
Niels
Als je 120 sterren hebt gehaald en je gaat terug naar course 4, kun je nog een keer tegen die pinguin gaan racen (wedstrijdje glijden over een ijs-baan), die pinguin is namelijk heel groot geworden.

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
29821
17 jaar
In deze video zie je hoe je alle eindbazen in deze game verslaat zonder schade op te lopen, zodat je nooit meer vast hoeft te zitten bij die ene lastige eindbaas!

 

Easter Eggs en Glitches:
Lol met pinguïns
Bramd de Groot
29821
In deze game is er een hoop lol te beleven met de pinguïns die je in verschillende levels vindt. In dit filmpje zie je wat voor grappige geheimen deze zwemmende vogels allemaal verbergen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Verborgen lied
Bramd de Groot
29821
Als je op het scherm met de naam van het hoofdstuk ongeveer 15 seconden laat staan, hoor je ineens het oorspronkelijke world 1-lied uit Super Mario Bros. voor de NES.

 

Easter Eggs en Glitches:
Enkele geheimen, trucs en glitches
Chiel
1060
In dit filmpje worden een aantal geheimen, glitches en trucjes laten zien.

 

Easter Eggs en Glitches:
Super Mario 64 glitches.
Chiel
1060
Bekijk deze video voor een paar leuke trucjes!

 

Easter Eggs en Glitches:
16 star run
Super Jay
185
Kijk dit filmpje en je leert hoe je het spel met 16 sterren kunt uitspelen.

 

Geheimen:
Yoshi op het dak!
DaanDino
45
Als je alle 120 sterren hebt verzameld, opent er een kanon bij het meer uit het kasteel. Ga hierin en schiet jezelf op het dak. Hier kom je Yoshi tegen met wat 1-UPs. Praat met hem en je krijgt een bericht van Nintendo. Hierna krijg je net zoveel levens tot je er 99 hebt. Yoshi laat zichzelf hierna verdrinken. Er is ook een Wing-Cap blok. Hiermee kun je rond het kasteel vliegen. Er is ook een glitch waarmee je zonder het kanon op het kasteel kan. Ga naar de rechtse hoek van het kasteel. Doe een triple-jump tegen de groene muur aan. Wall-jump en dive naar het kasteel. Nu kun je zo naar Yoshi lopen. Het is wel een lastige truc.

Easter Eggs en Glitches:
Verborgen vis
Bramd de Groot
29821
Als je meerdere keren springt in het water, is er een kans dat je een verborgen vis tegenkomt... In dit filmpje wordt duidelijker uitgelegd hoe dit werkt.

 

Persoonlijke tip:
Vliegen Met Uil
DsDHustla
220
22 jaar
In het level Whomp's Fortress is er een uil waarmee je door het level kunt vliegen. Deze kun je vinden in de boom links van je wanneer je het level start.

Persoonlijke tip:
De vliegende hoed
Eddie
26 jaar
Zelf ben ik heel erg lang vastgelopen in het spel (paar jaartjes geleden) doordat ik maar geen vliegende hoed had. (rode powerup)

Ik kwam er toevallig na lang zoeken achter dat je hem kunt vinden door gewoon omhoog te kijken in het stralende licht bij de tegels in de vorm van een zon in de eerste zaal (de zaal met de lvl 1 deurtjes). Dit stralende licht was er eerst niet.

Op deze manier kom je in een 'geheim' level waar je die 'switch' beschikbaar kunt maken.

 

Persoonlijke tip:
Kruipen? Zit baby Mario ook in het spel dan?
LolxD
1035
18 jaar
Nee, baby Mario zit niet echt in het spel. Maar het kan soms erg handig zijn om het bij krappe stukken rustig aan te doen. Om deze irritante stukjes makkelijk te overbruggen laat je Mario gewoon kruipen! Hiervoor houd je Z ingedrukt en beweeg je de joystick. Zo worden de krappe stukken overbruggen een makkie!

Persoonlijke tip:
Ook een hekel aan zwemmen? Bepaal zelf het water niveau in Wet-dry world!
LolxD
1035
18 jaar
In het level wet-dry world moet je zelf het waterniveau aanpassen om op bepaalde plekken te komen. Maar wist je dat je dit al kan regelen, voordat je in het level zit? Als je laag in het schilderij van het level springt, is de waterstand in het level laag. Spring je er hoog in, dan staat het water ook gelijk hoog. Toch handig als je een hekel hebt aan zwemmen!
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg