x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag, overmorgen in huis.

Mario Kart 64 - N64 All in 1!

Mario Kart 64 kopen:

Mario Kart 64 Players Choice Compleet
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
52.99
€ 47.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Mario Kart 64
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
45.49
37.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Mario Kart 64
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
37.99
€ 32.99
6 weken garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Kart 64

Afbeelding voor  Mario Kart 64

Game trailer Mario Kart 64

Kop

Specificaties Mario Kart 64

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:1997
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Controller Pak
EAN:0045496870027
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeelding voor Mario Kart 64

Afbeeldingen van Mario Kart 64

Denk eraan: steek nooit een spoorweg over als de lichten knipperen!
Denk eraan: steek nooit een spoorweg over als de lichten knipperen!
Mario Kart 64 is geschikt voor 1 tot 4 spelers.
Mario Kart 64 is geschikt voor 1 tot 4 spelers.
Leuk feitje: alle karakters in Mario Kart 64 zijn eigenlijk 2D-sprites in een 3D-wereld!
Leuk feitje: alle karakters in Mario Kart 64 zijn eigenlijk 2D-sprites in een 3D-wereld!
Ontdek waar alle Retro Tracks van de <a href =https://mariowii.nl/>Wii</a> (U) en (3)DS, zoals DKs Jungle Parkway, vandaan komen!
Ontdek waar alle Retro Tracks van de Wii (U) en (3)DS, zoals DKs Jungle Parkway, vandaan komen!
Afbeelding voor Mario Kart 64

Links voor Mario Kart 64

Beoordelingen voor  Mario Kart 64

Beoordelingen Mario Kart 64

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

Goede multiplayer modes in Mario Kart 64
Mario Kart 64 heeft bijzonder goede multiplayer modes en ook als je het spel al lang gewonnen hebt zul je nog vaak de one-player-banen spelen.
Cijfer:
8,9

29821
17 jaar
Een mooi stukje geschiedenis, maar niet de beste Mario Kart
In het N64-tijdperk was dit spel zeer populair, en het is wel duidelijk waarom dit zo was; dit tweede deel in de Mario Kart-serie verplaatste de focus van behendigheid en strategie meer naar pure, ongecompliceerde lol, en besteedde veel meer aandacht aan items en parkoersen. Deze koers heeft Nintendo sindsdien altijd aangehouden als het om Mario Kart-games gaat, maar deze is sindsdien wel een hoop verbeterd. Als je gewend bent aan Mario Kart Wii of Mario Kart 7, voelt de besturing in deze game wel heel "glibberig" en onprecies aan. En hoewel er wat mij betreft genoeg karakters zijn (al zijn het er niet ontzettend veel), zorgt de afwezigheid van verschillende karts er wel voor dat deze game een stuk sneller verveelt dan nieuwere delen in de serie. De graphics zijn ook niet geweldig, zelfs vergeleken met andere games uit dezelfde periode: de racers zijn niet eens 3D-modellen, maar gewoon 2D-sprites...

Persoonlijk heb ik deze game in huis gehaald omdat het een stukje geschiedenis is, en omdat ik het leuk vind om te zien hoe de serie geëvolueerd is over de jaren heen. Daarvoor is deze game ideaal, maar als je op zoek bent naar een leuke kartracer om je lang mee te kunnen vermaken, koop dan liever Mario Kart Double Dash, Wii, 7 of 8.
Mario Kart 64
Cijfer:
7,5

1060
15 jaar
Fantastisch spel!
Een van de beste games om met je vrienden te spelen is toch wel Mario Kart 64. Het is altijd leuk om je vrienden eens flink dwars te zitten met een paar goede items. Ook is het spel leuk om alleen te spelen op de vele banen die het spel heeft. Deze eerste Mario Kart in 3D is zeker een waardige opvolger voor zijn voorganger op de SNES!
Cijfer:
8,5
Lees meer beoordelingen.

23039
30 jaar
Dé beste kartracer
"Verander nooit een winnende formule" hebben ze bij Nintendo gedacht toen ze Mario Kart 64 maakten. Dit spel neemt de succesformule van Super Mario Kart (SNES) over en voegt betere graphics, circuits, besturing en powerups toe. Na Mario Kart 64 is men gaan experimenteren, met goede en slechte MarioKart-spellen tot gevolg. Dit spel blijft daarom voor mij de beste Mario Kart en kartracer ooit.

Een must voor Nintendofans!
Cijfer:
9,4

Mario Kart 64 is een musthave
Een ongelooflijk goede game van Nintendo's bekendste franchise. Als je deze game koopt weet ik zeker dat je jezelf nooit bekocht voelt, tenzij je alleen de Single Player speelt. Deze gaat erg snel vervelen. De Multiplayer daarentegen is zo goed uitgewerkt dat je jezelf en je vrienden weken bezig kunt houden. Ik zeg: Mario Kart 64 is een musthave en dé racegame voor de Nintendo 64.
Cijfer:
8,7

1910
17 jaar
Een leuk spel met een goede multi- en singleplayer ervaring
Mario Kart 64 is het tweede Mario Kart spel verschenen op console. Het had een 'echte' 3D wereld waarin je alleen, of met vrienden doorheen kan racen. Je kan met maximaal 3 vrienden racen of tegen elkaar battelen!
Er zijn 8 personages, 16 Race Courses en 4 Battle Courses om uit te kiezen!

Een geweldig spel om alleen en helemaal om met vrienden te spelen!
Cijfer:
8,3

22 jaar
Mario Kart 64 is helemaal geweldig
Ik vind Mario Kart 64 echt helemaal geweldig en ik heb er nog steeds elke dag plezier van. Als mijn vriendinnen en ik de uitdaging met elkaar aangaan, komen we niet meer bij van het lachen! We vinden vooral het het Battletournooi leuk, dan heb je 3 ballonnetjes en ga je net zolang door totdat de ander geen ballonnen meer over heeft. Ik heb nog steeds de smaak te pakken en kan niet wachten om weer iemand te grazen te nemen!
Cijfer:
9,2

280
23 jaar
Ouderwets leuk!
Mario Kart. De naam zegt het al. Deze game is een absolute topper in de N64 series. Mijn favoriet is Yoshi! Zelfs als ik op de Wii MarioKart zou kunnen doen, gaat mijn voorkeur toch uit naar de N64. Deze Mario Kart is ouderwets leuk en zeker een aanrader.
Mario Kart 64
Cijfer:
9,0

68
11 jaar

De tweede Mario Kart is super! Het spel heeft nieuwe uitdagende races en voor de pros een nieuwe Rainbow Road. Ik vind het de 2e leukste game voor de N64.Mario Kart 64 is een tof spel voor iedereen en het is zeker een aanrader.
Cijfer:
8,9

130
12 jaar
Dit spel moet je echt hebben met zijn uitstekende gameplay! Echt een aanrader dus.
Ja, serieus! Dit is echt een goed spel! Vol met spanning en actie! Mario Kart 64 is een mooi spel voor zijn tijd en nu ook best wel. Vooral de battle mode en vs. mode zijn uitstekend gedaan (de Mario Kart 8 versie met Battle Mode is stront). Dit is een aanrader die je naast Super Mario 64, Banjo Kazooie en Super Smash Bros in je collectie van N64 spellen moet hebben. Echt een aanrader dus.
Cijfer:
9,3
Minder beoordelingen.


kopje Geheimen en cheats voor Mario Kart 64

Tips en geheimen, cheats en codes voor Mario Kart 64

15 tips: 9 persoonlijke tips - 4 Easter Eggs en Glitches - 2 Geheimen

Persoonlijke tip:
Shortcut op Rainbow Road
Bas van der Linde
Zorg er eerst voor dat je een mushroom hebt. Gebruik die mushroom vlak na de start-finish waar je naar beneden gaat en gooi je stuur naar links. Als je het goed doet beland je weer op de baan en sla je een flink stuk over.

Geheimen:
Special Cup
Alex
2326
Je speelt de Special Cup vrij als je op 100cc de andere drie cups uitspeelt (Mushroom, Flower en Star Cup).

Persoonlijke tip:
Shortcut op Beach
Jason Erhardt
13 jaar
Op het strand moet je de paddenstoel gebruiken bij de hindernis met de grot er achter. Gebruik hier je paddestoel (knopje Z ), dan snij je een stukje af.
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Kasteel Mario 64
H
23039
In het circuit 'Royal Raceway' zit het kasteel van Mario 64 verstopt. Na de grote sprong kun je een veldweggetje volgen om zo bij het kasteel van princes Peach uit te komen.

 

Easter Eggs en Glitches:
Delen van de baan overslaan, maakt winnen makkelijk!
Driesie
3047
In onderstaande video kan je bekijken, hoe je de baan kan afsnijden! Hierdoor zal je telkens een grote voorsprong krijgen ten opzichten van je tegenstanders!

 

Persoonlijke tip:
Shortcut op Wario Stadium
Noor Sanders
16 jaar
In het eerste level van de derde cup, kan je ongeveer de helft van het level 'overslaan' als je gelijk na de start bij de eerste heuvel (links) over het muurtje springt. Dus als je op de top van de heuvel bent, gelijk naar links sturen en erbij springen dan heb je gegarandeerd de 1e plaats te pakken. Het is even oefenen maar dan heb je ook wat!

Persoonlijke tip:
Niet meer bang voor Bananen
Tamara Vos
22 jaar
Wanneer je over een banaan rijd moet je tegelijk de knoppen A en B indrukken, dan glij je namelijk niet uit maar laat je personage een soort muzieknootje zien.

Persoonlijke tip:
Bowser's Ballonnetjes Battle
Tamara Vos
22 jaar
Ik raad je aan met de zwaarlijvige personages te werk te gaan in Mario Kart 64 balloon battle. Kies dus Bowser, Wario of Donkey Kong! Weet je waarom? Nou als je met tegen een dun en mager personage ramt (met je zwaarlijvig personage) dan is hij/zij 9 van de 10 keer een ballon kwijt, omdat jouw personage hem als het ware weg ramt!

Persoonlijke tip:
Vliegende start
Michel Hoek
14 jaar
Vlak voor het stoplicht op groen gaat moet je op A drukken en die ingedrukt houden. Daarna moet je springen (met R). Het gaat hier om heel goede timing en je zult wat moeten oefenen, maar als het dan lukt, dan krijg je een snelheidsboost waarmee je over iedereen heen springt!

Easter Eggs en Glitches:
Vierde plaats-cutscene
Bramd de Groot
29821
Het is bijna onmogelijk om als vierde of lager te eindigen in deze game, omdat je een race opnieuw moet beginnen als je als vijfde of slechter eindigt, maar als het je toch lukt, krijg je deze cutscene, die de meeste mensen nog nooit gezien hebben...

 

Persoonlijke tip:
Bescherm je achterste
H
23039
30 jaar
Als je een banaan of schild krijgt als wapen kan je hem gewoon afschieten met de Z-knop. Maar je kan de Z-knop ook ingedrukt houden. Dan blijft de banaan of het schild gewoon achter je hangen. Als nu een tegenstander iets op je schiet zal de banaan of het schild je eenmaal beschermen. Dit werkt wel enkel als je vanachter aangevallen wordt. Aanvallen van de zijkant kunnen je wel nog raken.

Persoonlijke tip:
De bananen moet je zo strategisch mogelijk plaatsen!
Driesie
3047
21 jaar
Als je als eerste rijdt, is het belangrijk om de bananen die je krijgt zo strategisch mogelijk op het circuit te verspreiden. Daarom leg je bananen het best op de itemboxen of plaats je ze het best in dunne steegjes. Hierdoor gaan de tegenstanders veel meer over de bananen struikelen.

Persoonlijke tip:
De beloning voor uitspelen is...
Remon Budding
12 jaar
Als je bij alle 4 de cups (mushroom, flower, star en special) eerste bent geworden op 150cc mode kan je de banen achterstevoren racen.

Easter Eggs en Glitches:
rondjes overslaan en glitches
Tornado
676
In het filmpje hieronder zie je hoe je rondjes overslaat en enkele glitches.

 

Geheimen:
Nieuw titelscherm (startscherm)
H
23039
Als je een gouden beker hebt gewonnen in alle 150cc kampioenschappen, krijg je een nieuw titelscherm (startscherm).
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.
Afbeelding voor Mario Kart 64

Links voor Mario Kart 64

Vaak samen gekocht:

Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2014 - 2020 Mario 64