x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Mario Party - N64 All in 1!

Kopen:

Mario Party Compleet
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 76.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Mario Party

Afbeelding voor  Mario Party

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Party
Uitgebracht:1999
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Rumble Pak
EAN:0045496870393
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Mario Kart 64 voor Nintendo 64
 
€ 41.99
Mario Kart 64
Mario Party 2 Compleet voor Nintendo 64
134.99
€ 112.49
Mario Party 2 Compleet
Mario Party 3 voor Nintendo 64
92.99
€ 78.99
Mario Party 3
Super Smash Bros. voor Nintendo 64
41.49
€ 36.99
Super Smash Bros.
Banjo-Kazooie voor Nintendo 64
21.99
€ 18.99
Banjo-Kazooie
Nintendo 64 voor Nintendo 64
63.49
€ 56.49
Nintendo 64
Afbeeldingen voor  Mario Party

Afbeeldingen

Bouw een geweldig feestje met de bekendste 6 gezichten uit het Mushroom Kingdom!
Bouw een geweldig feestje met de bekendste 6 gezichten uit het Mushroom Kingdom!
Gooi de dobbelsteen en kijk wat er allemaal kan gebeuren op de knotsgekke spelborden!
Gooi de dobbelsteen en kijk wat er allemaal kan gebeuren op de knotsgekke spelborden!
De lange serie staat bekend om haar dwaze minigames, die je met 3 vrienden kunt spelen!
De lange serie staat bekend om haar dwaze minigames, die je met 3 vrienden kunt spelen!
Bob-omb oorlog! Als een Bob-omb 'Boem!' doet, volgen er meer...
Bob-omb oorlog! Als een Bob-omb 'Boem!' doet, volgen er meer...
Beoordelingen voor   Mario Party

Beoordelingen Mario Party

10 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,7

16 jaar
Mario Party wordt uitgemolken
Dit was gewoon de beste Mario Party. Mario Party had niet verder uitgemolken moeten worden, want nu is het gewoon net zoals de Fifa reeks: ieder jaar een nieuw deel en dat wordt saai!
Cijfer:
7,4

3022
16 jaar
Lachen met z'n allen!
Toen Mario Party werd uitgebracht lag ik nog in mijn kinderbedje. Mijn zussen waren toen al wat ouder en speelden dit spel continu. Blijkbaar was ik vaak aan het toekijken. Mijn eerste Mario Party was deel 4 voor de GameCube, maar een tijdje terug heb ik het origineel hier op Mario64.nl besteld om een kijkje te nemen in het nostalgische tijdperk van deze prachtserie.

Ik ben er nog steeds helemaal weg van. Het principe van de game is nog altijd onveranderd. Gooi om beurten de dobbelsteen op te gekke spelborden, verzamel zo veel mogelijk sterren en speel na iedere ronde één van de doldwaze minigames. Volgens mij ken ik iedere minigame uit mijn hoofd. De minigames zijn afwisselend, ze zijn zo simpel bedacht en ze zijn ook zo simpel om te spelen! Dat maakt dat deze game voor iedereen geschikt is.

Verveel je je ooit? (Koop en) speel dan deze game! Plezier gegarandeerd!
Cijfer:
8,5

2950
32 jaar
HET party spel voor de Nintendo 64!
Mario Party, deze huurde ik vroeger bij de videotheek! Tot dat de game niet meer werd terug gebracht door andere verhuurders en wat was ik toen zuur!

Mario Party is de 1e game van de franchise en naar mijn mening de beste op de N64.
Lees meer...

Het spel maakt geheel gebruik van de capaciteiten van de Nintendo 64. Je kan het namelijk met 4 spelers doen! Destijds echt een revolutie die je vriendschap op scherp deed zetten.

Ook hier gaat het om sterren verzamelen deze kun je kopen bij Toad en vind je verspreid over de borden en kost 20 muntjes. Leuke en originele mini games (waar je de munten kunt verdienen) maken het geheel af die iedereen speelt na 1 ronde gooien met de dobbelsteen. En let op dat het hier om deel 1 gaat! Mensen maken nog weleens de fout door te denken dat het deel 3 betreft vanwege de voorkant van het doosje.

Een absolute aanrader en een must have voor de Nintendo 64 verzamelaar. Ook deze Mario titel word steeds schaarser zeker compleet in doos. De vervolg games zijn ook zeker de moeite waard maar de 1e is en blijft de beste!

Geen 10 als eindscore omdat de mini games waar je veel het pookje gebruikt en heel intensief ronddraait de controller gewoon stuk maakt. Het pookje word lam en dat was toen echt een dingetje. Tegenwoordig makkelijk zelf te vervangen maar ruim 20 jaar geleden niet!
Verberg.
Cijfer:
9,8
Lees meer beoordelingen.

Mario Party is vooral gericht op minigames
Mario Party is één van de eerste spellen die vooral gericht is op het behalen van minigames. De vraag is natuurlijk of al die minigames na een tijdje nog wel blijven boeien, vooral als je het spel in je eentje speelt.
Cijfer:
8,5

14 jaar
Mario Party is erg leuk
Ik vind Mario Party een origineel spel. Nintendo is nu, naar mijn idee, een beetje de Party serie aan het uitmelken. Dit was/is de eerste echt leuke game om gezellig een avondje met vrienden te vullen, op Mario Kart na. Ik vind deze Mario Party erg leuk en nog origineel, dit komt vooral vanwege de vrolijke graphics en de leuke deuntjes. Het was ook de eerste echte Party-Game op een console en daarom behoort hij zeker in mijn favoriete Top 5 thuis!
Cijfer:
8,2

1060
15 jaar
Heerlijke game
Heerlijke game om met je vrienden te spelen, verveeld niet snel omdat het telkens weer leuk is om te spelen. De uitgebreide minigames zijn origineel en uitdagend. Mario Party is voor iedere Nintendo 64 liefhebber een must have!
Cijfer:
8,5

23039
30 jaar
Leuk met vrienden
Mario Party is een erg leuk spel om met vrienden te spelen. Als je alleen speelt wordt het een beetje saai na een tijdje. De minispellen bevatten veel leuke spelletjes maar er zitten ook enkele vervelende en saaie tussen. Zoek je dus een leuk party spel dan is dit zeker een aanrader. Ben je van plan alleen te spelen, kijk dan verder naar een ander leuk Mario spel.
Cijfer:
7,9

50
24 jaar
Een van de betere N64 games
Mario Party; mijn absolute favoriet! Het spel waar je gewoon een extra paar handen nodig hebt, vanwege de blaren! Dit spel blijft leuk, een echte aanrader voor de zondagochtend!
Cijfer:
9,5

1035
18 jaar
Zeer goed multiplayer spel, oud maar goud
Mario Party is misschien wel het beste multiplayer spel op de Nintendo 64. Je kunt samen met je vrienden of familie zo avonden vol plezier hebben, want vervelen doen de minigames meestal niet omdat je steeds hoger wilt scoren dan je tegenstanders. Ook zijn de Mario partys hedendaags alleen op graphics vooruit gegaan. Het hedendaagse plezier en de mooie minigames zijn ook in deze eerste Mario party aanwezig. Het spel heeft een groot aantal leuke minigames en je kunt spelen als je favoriete karakter! Dus wil je het optimale maken van een saaie avond, koop dan Mario party en je haalt gegarandeerd veel avonden vol plezier uit het spel!
Cijfer:
9,0

440
36 jaar
Je hebt leuke mini spelletjes die je samen kan doen met verschillende karakters
"Vroeger" toen ik in mijn tiener jaren was heb ik dit spel heel vaak gespeeld en heb me zeer goed vermaakt. Ook mijn vriendjes die ik op dat moment had waren zeer enthousiast. Je hebt leuke mini spelletjes die je samen kan doen met verschillende karakters. Mijn beoordeling voor dit spel is een 10.
Mario Party
Cijfer:
10
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Mario Party

Tips en geheimen, cheats en codes

4 tips: 4 Persoonlijke tips

Persoonlijke tip:
Samen met de computer ben je sterk
Rutger de Rijk
9 jaar
Wanneer je met de multiplayer modes twee tegen twee speelt moet je ervoor zorgen dat je met een van de computer spelers speelt dan heb je veel meer kans om te winnen!!

Persoonlijke tip:
Persoonlijke tip
H
23039
30 jaar
In bepaalde mini-games van dit spel moet je heel snel met het Pookje voor de Nintendo 64 Controller ronddraaien. Dit kan erg vermoeiend zijn voor je duim. Probeer daarom eens met je handpalm het pookje rond te draaien. Dit gaat veel sneller. Let wel op dat je dit ook niet te lang en hard na elkaar doet, want dan gaat je handpalm pijn doen.

Mocht je pookje verslijten van veeleisende spellen als Mario Party, kan je gewoon op deze site een nieuw Pookje bestellen.

Persoonlijke tip:
Winnen zonder iets te doen?
Super Dekker
2072
15 jaar
Ja je leest de titel goed, het is iemand gelukt. Het is iemand gelukt om Mario Party te verslaan zonder ook maar iets te doen! Bekijk de video of probeer het zelf uit!

 
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Rust je vingers tijdig
H
23039
30 jaar
Marty Party is een erg intensief spel voor de controller. Je zit constant te 'button-mashen'. Speel daarom nooit uren aan een stuk, want dat is niet zo gezond voor je vingers en je controller. Ook is de kans kleiner om te winnen als je vingers moe zijn.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Mario Party

Links

Vaak samen gekocht:

Mario Kart 64 voor Nintendo 64
 
€ 41.99
Mario Kart 64
Mario Party 2 Compleet voor Nintendo 64
134.99
€ 112.49
Mario Party 2 Compleet
Mario Party 3 voor Nintendo 64
92.99
€ 78.99
Mario Party 3
Super Smash Bros. voor Nintendo 64
41.49
€ 36.99
Super Smash Bros.
Banjo-Kazooie voor Nintendo 64
21.99
€ 18.99
Banjo-Kazooie
Nintendo 64 voor Nintendo 64
63.49
€ 56.49
Nintendo 64
Thuiswinkel Waarborg