x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

GoldenEye 007 - N64 All in 1!

Kopen:

GoldenEye 007 Compleet
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 54.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
GoldenEye 007 Players Choice Compleet
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 41.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
GoldenEye 007
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
22.99
18.49aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
GoldenEye 007
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
18.49
€ 15.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
GoldenEye 007
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
18.49
€ 14.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
GoldenEye 007
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
18.49
€ 14.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot GoldenEye 007

Afbeelding voor  GoldenEye 007

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:1997
Spelers:1-4
Leeftijd:1997+ jaar
Ondersteund:Rumble Pak
EAN:0045496870072
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  GoldenEye 007

Afbeeldingen

Speel als James Bond, agent 007, de Pierce Brosnan-versie.
Speel als James Bond, agent 007, de Pierce Brosnan-versie.
Met één druk op zijn horloge blaast agent 007 tientallen Russen op!
Met één druk op zijn horloge blaast agent 007 tientallen Russen op!
Als je niet zo van het schieten bent, kun je je vijanden ook van achteren neerslaan!
Als je niet zo van het schieten bent, kun je je vijanden ook van achteren neerslaan!
Je moet maar zo denken: Elvis Presley stierf ook op de wc...
Je moet maar zo denken: Elvis Presley stierf ook op de wc...
Beoordelingen voor   GoldenEye 007

Beoordelingen GoldenEye 007

11 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

GoldenEye 007 is een van de beste spellen
Het spel heeft geweldige levels, gedetailleerde omgevingen en een perfect beoordeelde moeilijkheidscurve. GoldenEye 007 is één van de beste spellen voor de N64.
Cijfer:
9,2

3202
21 jaar
Shooter waar je oneindig plezier aan beleefd!
Goldeneye is één van de beste N64-games die ooit is uitgebracht! Het spel is een first-person shooter, gebaseerd op de bekendste geheime agent ter wereld 007 James Bond. Dit maakt het spel extra aangenaam, omdat je je verbonden voelt met de personages door middel van de vele James Bond films.

Het spel zelf bevat een singleplayer en een multiplayer. In de singleplayer is het de bedoeling om verschillende missies uit te spelen, deze spelen zich af in jungles, bunkers, boten... Er is dus zeer veel variatie zowel aan levels als aan geweren en personages.

De multiplayer kan je tot 4 personen spelen, de bedoeling is dat je elkaar zoveel mogelijk doodschiet. Er liggen wapens verspreid over het level en deze kan je oppakken, waarna je over dit wapen beschikt. Je kan meer levels voor de multiplayer verkrijgen door meer levels in de singleplayer uit te spelen.
GoldenEye 007
Cijfer:
9,7

3022
26 jaar
Revolutionaire game voor het FPS-genre!
GoldenEye 007 voor de Nintendo 64 is een iconische first-person shooter die in 1997 werd uitgebracht. HDe game, ontwikkeld door Rare, is gebaseerd op de gelijknamige James Bond-film en wordt vaak beschouwd als een mijlpaal in het FPS-genre.

GoldenEye 007 is revolutionair geweest voor zijn tijd en heeft de standaard gezet voor console-FPS-games. Met een boeiende singleplayer-campagne, gebaseerd op de plot van de film, biedt de game een verscheidenheid aan missies met diverse doelstellingen en uitdagende vijanden.
Lees meer...

Wat GoldenEye echt onderscheidt, is de multiplayer-modus. Het spel introduceerde het concept van split-screen multiplayer op de console, wat een enorme impact had op het sociale aspect van gaming. Het zorgde voor talloze uren vermakelijke competitie en plezier met vrienden.

De graphics en animaties waren voor die tijd indrukwekkend, hoewel ze nu gedateerd kunnen lijken. De muziek en geluidseffecten dragen bij aan de sfeer, en de controls zijn intuïtief, zelfs met de unieke N64-controller.

Hoewel GoldenEye 007 mogelijk niet alle moderne standaarden haalt, blijft het een nostalgische favoriet en een cruciale mijlpaal in de geschiedenis van gaming. Het heeft de weg vrijgemaakt voor latere FPS-titels en heeft een blijvende invloed gehad op het genre als geheel.
Verberg.
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

GoldenEye 007 is echt een fantastisch spel
GoldenEye 007 is echt een fantastisch spel! Als ik ergens veel lol mee heb gehad, is het deze game wel. De game is tevens naar mijn mening de beste shooter op de N64. GoldenEye 007 is een aanrader!
Cijfer:
9,3

2950
32 jaar
2 jaar na de film een dikke hit!
007 Goldeneye kwam maar liefst 2 jaar na de film pas uit op de Nintendo 64.

Hoewel het spel tegenwoordig gewoon echt lelijk oud is geworden met de graphics was het toen revolutionair. Ik bedoel een 18+ game op de Nintendo 64? Ik mocht het vroeger niet spelen.
Lees meer...

Wat bij de meeste mensen is blijven hanger is de multiplayer modus, tot maar liefst 4 spelers! Hierin was de N64 natuurlijk al uniek met z’n 4 port aansluitingen voor geweldige multiplayer games.

Vergeet vooral ook niet de hilarische cheats die je kan aanzetten zoals DK modus. Hier zijn de hoofden net zo groot als die van Donkey Kong!

Een topper van RARE en deze game wordt gezien als de grondlegger van 3D shooters. Ook de single missie zijn geweldig en vervelen niet snel.

Misschien wat gedateerd meer voor old time sakes a MUST HAVE voor de Nintendo 64 die maar liefst meer dan 8 miljoen keer is verkocht wereldwijd!
Verberg.
GoldenEye 007
Cijfer:
9,5

GoldenEye 007 is een meesterwerkje van Rare
Het is al bekend dat GoldenEye 007 van Rare een fantastisch spel is. Nog altijd worden schietspellen vergeleken met die ene geweldig goede shooter uit het Nintendo 64 tijdperk. Zoals de titel al doet vermoeden, is GoldenEye 007 een bron aan spelplezier. Eenmaal je de hoofdgame al uitgespeeld hebt op alle moeilijkheidsgraden, kan je je vermaken met je vrienden in de multyplayer stand. Vele uurtjes zullen je maten en jijzelf voor de TV doorbrengen. Zelfs met je vader, die er niets van kent, ( De PacMan - generatie, niets van aantrekken) is het lachen geblazen in de geweldige levels. GoldenEye is een meesterwerkje van Rare en verdient natuurlijk alle lof. Koop het als je het nog niet bezit en verder nog veel speelplezier!
Cijfer:
9,2

1035
18 jaar
Klassieker, verveelt niet, veel levels, multiplayer
GoldenEye 007. De beste shooter op de Nintendo 64?
Het spel Goldeneye 007 is echt een fantastisch spel, sowieso voor zijn tijd, het is natuurlijk al een oudje. Maar het spel bevat een grote collectie zeer vermakelijke en spannende levels die je het liefst meteen allemaal doorspeelt. Heb je even genoeg van het alleen spelen. Sluit een controller aan en ga het gevecht aan met een vriend of familielid in één van de multiplayer levels. Zo verveel je je eigenlijk nooit met Goldeneye 007 en daarom is het een echte aanrader!
Cijfer:
9,0

GoldenEye 007 is de allerbeste shooter op de N64
GoldenEye 007 is de allerbeste shooter op de Nintendo 64. Het is niet alleen leuk in je eentje, maar ook met zijn tweeën is het helemaal top. Plug wat extra controllers erin, bel wat vrienden op en je bent de hele dag en nacht zoet met GoldenEye 007.
Cijfer:
9,5

280
23 jaar
Viel tegen
James Bond Golden Eye 007 sinds 29-08-2014 weer in de collectie.
Had er veel van verwacht maar had het helaas na een half uurtje weer afgesloten. De graphics zijn aardig goed en het spel is vrij duidelijk. Kreeg in het begin het echte James Bond gevoel terug, helaas is dit geen spel wat ik vaak zal spelen.
GoldenEye 007
Cijfer:
7,2

35
25 jaar
Beste spel op de Nintendo 64
GoldenEye 007 is het eerste spel dat ik speelde en het is nog steeds het beste spel op de N64. Met vrienden op de bank of als je alleen bent, het is allebei super leuk. 18 jaar geleden speelde ik dit met mijn broers en zussen en nu speel ik het nog steeds. Ik kan niet geloven hoe de games er nu uit zien en hoe het vroeger eruit zag. Als je dit spel vroeger hebt gespeeld, dan weet ik 100% zeker dat je het nog steeds leuk vindt en het geld is het 100% waard :)
Cijfer:
10

440
36 jaar
Uitgespeeld
Dit was mijn eerste schietspel. Ik heb hier uren mee gespeeld tot ik hem eindelijk uit heb gespeeld. Leuke missies en ook een goed verschil in hoe sterk de vijanden zijn.

Ook met vriendjes de multi-player mode veel gespeeld.
GoldenEye 007
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor GoldenEye 007

Tips en geheimen, cheats en codes

12 tips: 4 Persoonlijke tips - 4 Easter Eggs en Glitches - 3 Cheats en Codes - 1 Geheim

Cheats en Codes:
Alle wapens
Davin Terrizzi
Altijd alle wapens willen hebben? Druk tijdens het spelen
L met R met Onder, L met C-Links, L met C-Rechts, L met R met C-Links, L met Onder, L met C-Onder, R met C-Links, L met R met C-Rechts, R met Boven, L met C-Links. (met "L met R met C-Links" wordt bedoeld "links boven en rechts boven ingedrukt houden en eenmaal C-Links indrukken")

Geheimen:
Nog moeilijker!
Davin Terrizzi
Er bestaat een moeilijkere mode dan 00 Agent, de 007 Mode: Speel de missies 1 t/m 9 uit op de 00 Agent mode.

Persoonlijke tip:
Voorkom dat je wordt neergeschoten
Kimberley
145
35 jaar
Strafe (beweeg zijwaarts terwijl je een doelwit in zicht houdt, in plaats van voorwaarts): Gebruik de linker- en rechter C-knop om te voorkomen dat je wordt neergeschoten.
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
2 verschillende guns
006
Altijd al 2 verschillende guns willen hebben? Dat kan! Dit moet je doen:
Schiet met je linker gun en druk vervolgens snel achter elkaar B,A,Z. Je wapens zullen nu gemixt zijn. Dit werkt natuurlijk het beste met de all guns cheat. Zie filmpje (vanaf 0:30) voor een voorbeeld.
 

Persoonlijke tip:
Eindbazen in GoldenEye 007!
Super Dekker
2072
15 jaar
Bekijk hier alle eindbazen in GoldenEye 007!

 

Persoonlijke tip:
Op handen schieten
Wesley Akkerman
16 jaar
Als je express op mensen wil schieten maar je wilt ze niet doden, schiet ze dan in hun handen. Dan lijden ze wel maar ze gaan niet dood!

Cheats en Codes:
Handigheidjes
Thijs van den Boogaard
Snel op een wapen een demper zetten, hou dan B vast en druk een op Z tot dat je de gewenste hebt. Snel je gadgets wisselen, hou A dan vast en druk op B tot je de gewenste gadget hebt.

Easter Eggs en Glitches:
Goldeneye 007 glitches
Tornado
676
In dit filmpje zie je enkele glitches in Goldeneye 007.

 

Cheats en Codes:
Onzichtbaar
Driesie
3202
Wanneer je deze code invoert bij multiplayer options zal je vervolgens bij charachters options onzichtbaar worden: L+C-Up, L+R+C-Left, R+Up, L+C-Right, R+C-Left, L+Right, L+R+C-Left, L+C-Right, L+Up, L+R+C-Down.

Persoonlijke tip:
Speed Strafe, de cheat tot alle andere cheats
Jurtendo
155
32 jaar
Als je je control style verandert van 1.1 naar 1.2 Solitaire, waarmee je de voetbeweging bestuurt met de C-knoppen en de hoofdbewegingen met je analoge stick, dan kan je ongeveer 40% sneller bewegen door de bovenste c-knop tegelijkertijd in te drukken met de rechter of linker c-knop. Op deze manier beweeg je zeg maar schuin of diagonaal maar wel tot ongeveer 40% sneller dan normaal. Het is wel even wennen maar na een tijdje leer je ermee omgaan. Ik kwam hierachter, omdat ik de normale control style niet fijn vond spelen en ik de hoofdbewegingen liever bestuurde met de analoge stick tegelijkertijd met de "inverted look" instelling. Dit gigantische snelheidsvoordeel heb ik altijd geheim gehouden tijdens het spelen tegen anderen en maakte het zeer lastig voor de tegenstander om te winnen. Ik weet hoe erg dit klinkt... :) 20 jaar later vroeg ik me af wie er nog meer dit trucje gebruikte en het bleek dat deze techniek gebruikt werd door de speedrunners die pogingen doen voor snelheidsrecords in GoldenEye 007 en dat de truc zelfs benoemd was als de: "speed strafe". Deze manier van bewegen is de beste manier om gemakkelijker alle cheats te unlocken in GoldenEye 007. Deze truc werkt trouwens ook in Perfect Dark!

Easter Eggs en Glitches:
Leuke Easter Eggs voor 007 Goldeneye!
Chiel
1060
Bekijk deze video om een aantal Easter Eggs te weten te komen, voor iedere 007 Goldeneye fan zeker de moeite waard!

 

Easter Eggs en Glitches:
Box art glitch
FMZ101
35
Hiervoor heb je alleen de doos nodig waar het spel in zit. Kijk naar James Bond's mond, beweeg vervolgens je ogen langs het pistool waar hij mee richt. Let nu op de wijsvinger van zijn hand, zie de schaduw onder de wijsvinger. Is dat wel een wijsvinger? Of heeft James een brede Donkey Kong bek? Als je het éénmaal ziet kun je het niet NIET meer zien!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg