x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo 64 Controller Pak - N64 Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo 64 Controller Pak in Doos zonder Handleiding
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 21.99
6 Maanden garantie
Handleiding
Nintendo 64 Controller Pak
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
12.99
6 Maanden garantie
Origineel Nintendo product
2 in 1: Controller & Rumble Pak Third Party
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 11.49
6 Maanden garantie
Controller Pak Third Party Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 10.99
6 Maanden garantie
Nieuw
Niet origineel van Nintendo
Controller Pak Third Party
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
9.99
€ 6.99aanbieding
6 Maanden garantie
Niet origineel van Nintendo
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo 64 Controller Pak

Afbeeldingen voor  Nintendo 64 Controller Pak

Afbeeldingen

Enkele spellen bieden je de mogelijkheid gegevens op het <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Nintendo_64_Controller_Pak target = _blank>Controller Pak</a> op te slaan.
Enkele spellen bieden je de mogelijkheid gegevens op het Controller Pak op te slaan.
De <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Nintendo_64_Controller_Pak target = _blank>Controller Pak</a> is een klein dingetje wat in een te grote doos zat!
De Controller Pak is een klein dingetje wat in een te grote doos zat!
Op de sticker kan je schrijven wat voor gegevens op de Controller pak zijn opgeslagen.
Op de sticker kan je schrijven wat voor gegevens op de Controller pak zijn opgeslagen.
De controller pak schuif je achter in de controller.
De controller pak schuif je achter in de controller.
Beoordelingen voor   Nintendo 64 Controller Pak

Beoordelingen Nintendo 64 Controller Pak

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,3

23039
30 jaar
Degelijk en simpel
Zoals alle Nintendo hardware is de controller pak oerdegelijk en simpel in gebruik.

Een nadeel is echter de beperkte opslagcapaciteit (al hebben veel N64 spellen een intern geheugen).
Nintendo 64 Controller Pak
Cijfer:
7,0

6916
24 jaar
Handig maar geen 'must have'
De controller pak is een soort geheugenkaart. Je gebruikt het om extra informatie van je games op te slaan. Dit kunnen bijvoorbeeld race tijden zijn maar ook nieuwe items die je vrij speelt in een spel.
De pak wordt in principe vrij weinig gebruikt omdat slechts enkele spellen hier gebruik van maken. De meeste data kan op de cartridge zelf opgeslagen worden.
Nintendo 64 Controller Pak
Cijfer:
7,0

1095
15 jaar
Degelijk en makkelijk te gebruiken
De Controller Pak is handig om gegevens op te slaan, en voor games die geen niet op de gamepack zelf opslaan is dit erg handig. De geheugen capaciteit verbaast me, want er kan best wel wat op. De N64 Controller Pak is een must voor alle bezitters van een N64.
Nintendo 64 Controller Pak
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

1030
24 jaar
Handig dat het er is
De Nintendo 64 Controller Pak is handig om in bezit te hebben. Het is natuurlijk heel erg handig om voortgang en andere gegevens van je games op te slaan. Maar voor het merendeel van games maakt er niet echt gebruik van en is het dus niet nodig.

Als jij veel verschillende games speelt op de Nintendo 64 is die handig maar niet enorm van belang!
Cijfer:
6,5

440
36 jaar
Nintendo 64 Controller Pak informatie.
De Nintendo 64 Controller Pak is zeer handig voor het opslaan van spellen en of save games. Dit is bijvoorbeeld ook voor het spel N64 Perfect Dark het geval.
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Oh, hallo daar, vriend! Mr M hier, en ik ben zóóóó blij om je te vertellen over de Nintendo 64 Controller Pak! Dit kleine accessoire is een levensredder voor elke serieuze gamer. De Controller Pak is een geheugenkaart die je in de achterkant van je N64-controller stopt. Het is speciaal ontworpen om je voortgang in je favoriete games op te slaan, zodat je altijd kunt terugkomen waar je was gebleven. Fantastisch, toch? Je kunt het gebruiken voor games zoals "Mario Kart 64" en "The Legend of Zelda: Ocarina of Time". Zonder de Controller Pak zou je al je harde werk verliezen, en dat zou echt bleh zijn!

Historische Context


De Nintendo 64 Controller Pak kwam uit in 1997, en was een antwoord op de groeiende behoefte aan extra opslagruimte voor complexe games. In de jaren ’90 werden games steeds uitgebreider en geavanceerder, en spelers wilden hun voortgang kunnen opslaan. De Controller Pak was een belangrijke innovatie voor de Nintendo 64, en hoewel sommige games interne opslag hadden, was de Controller Pak onmisbaar voor vele andere titels. Het was een revolutie voor game-opslag en zorgde ervoor dat gamers hun avonturen konden voortzetten zonder opnieuw te moeten beginnen. Wowie!

Recensies van Experts


"De Nintendo 64 Controller Pak is een essentieel accessoire voor elke N64-bezitter. Het biedt betrouwbare opslag en maakt het mogelijk om je spelvoortgang op te slaan en te delen met vrienden." - IGN

Iets voor jou?


De Nintendo 64 Controller Pak is perfect voor elke N64-gamer die serieus bezig is met zijn of haar spellen. Of je nu een nostalgische verzamelaar bent of een nieuwe fan van retro-gaming, deze geheugenkaart is een must-have. Het is vooral handig voor mensen die graag lange avonturen spelen zoals RPG’s en racegames waar je je voortgang wilt bewaren. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet zijn voortgang in "Mario Kart 64" opslaan om later weer verder te racen? Fantastisch!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard Controller Pak zijn er ook third-party versies uitgebracht door andere fabrikanten. Deze variëren in opslagcapaciteit en betrouwbaarheid, maar voor de beste ervaring raad ik altijd de originele Nintendo-uitgave aan. Er zijn ook speciale edities geweest, zoals die gebundeld werden met bepaalde games of accessoires.

Vergelijkbare Games


Als je de Nintendo 64 Controller Pak nuttig vindt, dan zijn er nog andere accessoires die je misschien ook interessant vindt! Denk aan de Rumble Pak, die je controller laat trillen voor een nóg meeslependere ervaring. En als je van opslagruimte houdt, check dan ook eens de Expansion Pak, die extra geheugen toevoegt aan je N64-console zelf, zodat je nog meer Fantastische games kunt spelen zoals "Donkey Kong 64" en "The Legend of Zelda: Majora’s Mask"!

Veelgestelde Vraag


Vraag: Is de Nintendo 64 Controller Pak nodig voor alle games?

Antwoord: Nee, niet alle games hebben de Controller Pak nodig. Veel games hebben interne opslag, maar voor sommige titels zoals "Mario Kart 64" en "Diddy Kong Racing" is de Controller Pak essentieel om je voortgang op te slaan. Het is altijd een goed idee om te controleren of je game de Controller Pak ondersteunt!

Bleh! Het zou maar stom zijn als je al je voortgang kwijtraakt. Dus zorg ervoor dat je een Nintendo 64 Controller Pak hebt, en game on!
Nintendo 64 Controller Pak

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje N64 Hardware beschrijving Nintendo 64 Controller Pak

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Wesleye98
3022
Wat is een Controller Pak en hoe gebruik je het?
Een Controller Pak is vrij klein en is bedoeld om extra spel gegevens op te slaan, zoals records bij race spellen en je vorderingen bij actie en avonturen spellen. Vaak wordt dit ook een memory kaart genoemd. Zoals de naam het al zegt, gaat deze in de achterkant van de controller.

Hoe wis je de gegevens op de Controller Pak?
Het wissen van gegevens op de Controller Pak doe je door start ingedrukt te houden van controller 1 en de Nintendo 64 aan te zetten. Zorg er wel voor dat er een spel in de Nintendo 64 aanwezig is, dat de Controller Pak ondersteunt.

Pikpol
640
Gegevens beheren.
Vaak kwam er bij spellen die de controller pak ondersteunde een ingebouwd beheerprogramma. Daarmee kon je je gegevens op de controller pak beheren, bijvoorbeeld om je ghost data te wissen in Mario Kart 64.
Men kwam vaak in dit programma door de start-knop in te houden wanneer je het spel opstart.

Sociale interactie.
De controller paks waren niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor vrienden of familie. De controller paks waren namelijk zo bedacht dat je ze gemakkelijk kan uitwisselen met vrienden of familie. De gegevens op een controller pak zijn namelijk niet over te zetten. Als je iemand dus wat wilde laten zien, dan kon je je controller pak met de save data gemakkelijk meenemen en zo de vette dingen laten zien die jij al ontdekt had in een spel.
De controller pak kan de gegevens onthouden door de ingebouwde CR2032 batterij.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg