x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Nintendo 64 Rumble Pak - N64 Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo 64 Rumble Pak in Doos
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 29.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nintendo 64 Rumble Pak in Doos
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
28.99
€ 18.99korting
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Handleiding
Nintendo 64 Rumble Pak
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
11.49
6 Maanden garantie
Origineel Nintendo product
Nintendo 64 Rumble Pak Lelijk Eendje
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
14.49
€ 8.49korting
6 Maanden garantie
Verkleurd
Origineel Nintendo product
Rumble Pak Third Party
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 7.99
6 Maanden garantie
Product kan afwijken van afbeelding
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo 64 Rumble Pak

Afbeeldingen voor  Nintendo 64 Rumble Pak

Afbeeldingen

Deze <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Nintendo_64_Rumble_Pak target = _blank>Rumble Pak</a> laat de controller trillen op bepaalde momenten.
Deze Rumble Pak laat de controller trillen op bepaalde momenten.
Makkelijk in de controller te klikken.
Makkelijk in de controller te klikken.
Compatibel met meer dan 200 games, waaronder F-Zero X en <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Lylat_Wars target = _blank>Lylat Wars</a>.
Compatibel met meer dan 200 games, waaronder F-Zero X en Lylat Wars.
De <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Nintendo_64_Rumble_Pak target = _blank>rumble pack</a> werd naast dat die samen bij spellen werd verkocht, ook gewoon los verkocht!
De rumble pack werd naast dat die samen bij spellen werd verkocht, ook gewoon los verkocht!
Beoordelingen voor   Nintendo 64 Rumble Pak

Beoordelingen Nintendo 64 Rumble Pak

5 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,3

3202
18 jaar
Nieuwe dimensie voor gamen
De rumble pak zorgt voor een extra dimensie voor het gamen. Naast het feit dat je tijdens het gamen kan zien en horen, kan je je game nu ook voelen. Dit vergroot de spelervaring enorm! Er gaan 200+ spellen met een rumble pak.
Nintendo 64 Rumble Pak
Cijfer:
8,7

1910
17 jaar
Een must-have!
De Rumble Pack zorgt voor de trillingen die je krijgt in de controller. Bij de Wii en de Gamecube zit dit al in de controller ingebouwd. Het gene wat de controller laat trillen, en in de Rumble Pack zit, is een klein motortje dat op bepaalde momenten rond draait.
De Rumble Pack zorgt voor een betere speelervaring aangezien je meer het spel in wordt gezogen. Een must-have voor mensen die op de Nintendo 64 gamen!
Nintendo 64 Rumble Pak
Cijfer:
8,8

6916
24 jaar
Leuk extraatje
De Rumble Pak geeft een extraatje bij sommige games. Het zorgt er namelijk voor dat bij bepaalde acties je controller gaat trillen. Hierdoor krijg je een extra speelervaring. Dit is zeker de moeite om eens te proberen.
Nintendo 64 Rumble Pak
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

23039
30 jaar
Leuk, zeker met bepaalde spellen
De Rumble Pak geeft een extra dimensie aan het gamen. Niet elk spel is even leuk ermee maar een spel als Star Fox geeft het echt een meerwaarde. Heb je hem nog niet en kun je hem oppikken voor een leuk prijsje, probeer hem dan zeker eens.
Nintendo 64 Rumble Pak
Cijfer:
8,0

1030
24 jaar
Voor de beste game ervaring
De Nintendo 64 Rumble Pak is niet noodzakelijk maar wel leuk voor de beste game beleving. Wat de rumble pack doet is de controller trillingen geeft wat bij de game hoort. Dus voelt het allemaal wat echter aan. De Rumble Pack bevestig je aan de controller en dat is heel snel en makkelijk gedaan.

Voor de absolute game ervaring is deze helemaal perfect!
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje N64 Hardware beschrijving Nintendo 64 Rumble Pak

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Wesleye98
3022
Wat is een Rumble Pak?
Een Rumble Pak is gemaakt om de controller te laten trillen. Hierdoor zie je niet alleen wat er gebeurt, maar voel je het ook. De Rumble Pak werkt natuurlijk alleen bij spellen die hem ondersteunen. Bij sommige spellen, zoals Zelda Ocarina of Time, kun je sommige geheimen zonder de hulp van een Rumble Pak praktisch niet vinden.

Hoe gebruik je een Rumble Pak?
In een Rumble Pak gaan AAA baterijen (een maatje kleiner dan "normale" batterijen) en de Rumble Pak gaat in de achterkant van de controller. Je klikt hem me gewoon in. Als je hem eruit wilt halen, houdt je het knopje ingedrukt en trek je de Rumble Pal eruit.

Driesie
3202
De Rumble Pak
De Rumble Pak is een uitbreiding voor de Nintendo 64 Controller. Deze uitbreiding werd door Nintendo uitgebracht in oktober 1997 en heeft als functie om de controller te laten vibreren. Later werden er nog 'third party' Rumble Paks op de markt gebracht, die meestal ook de functie van Controller Pak hadden. De Rumble Pak heeft 2 AAA-batterijen nodig om te werken. Wanneer deze in de Rumble Pak zijn aangebracht, kan je de Rumble Pak achter aan de controller koppelen.

Extra spelbetrokkenheid
Het doel van de Rumble Pak is om via vibraties de speler nog meer in het spel te betrekken. De Rumble Pak gaat het trillen, wanneer er in bepaalde spellen: geschoten wordt, botsingen gebeuren, speciale evenementen plaats vinden... Hierdoor voelen spelers zich meer betrokken bij het spel.

Games met Rumble Pak-ondersteuning
Het eerste spel dat gebruik heeft gemaakt van een Rumble Pak, is Lylat Wars. De Rumble Pak zat samen met het spel in de verpakking. Alle spellen na de release zijn compatibel met de Rumble Pak. Sommige spellen die vroeger waren uitgebracht hebben ze opnieuw gemaakt met Rumble Pak-ondersteuning. Voorbeelden hiervan zijn Super Mario 64 en Wave Race 64.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg