x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo 64 Color Edition - N64 Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo 64 Smoke & Controller
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 304.99
6 Maanden garantie
TV kabel en voeding
Controller
Nintendo 64 Grape & Controller
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 174.99
6 Maanden garantie
TV kabel en voeding
Controller met een als nieuw pookje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo 64 Color Edition

Afbeeldingen voor  Nintendo 64 Color Edition

Afbeeldingen

Op de doos is duidelijk aangegeven om welke kleur Nintendo 64 het gaat.
Op de doos is duidelijk aangegeven om welke kleur Nintendo 64 het gaat.
Voor de natuurvrienden is er ook een groene uitvoering, ook al gaat het dan alleen om de kleur...
Voor de natuurvrienden is er ook een groene uitvoering, ook al gaat het dan alleen om de kleur...
Alle kleuren van de regenboog! Of toch bijna...
Alle kleuren van de regenboog! Of toch bijna...
Je kan zo door deze console heen kijken...
Je kan zo door deze console heen kijken...
Beoordelingen voor   Nintendo 64 Color Edition

Beoordelingen Nintendo 64 Color Edition

2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

6916
24 jaar
Top console!
De N64 is een van Nintendo’s beste consoles ooit! Elke retro verzameling zou minstens 1 N64 moeten bevatten met top games van Mario, Pokemon, Zelda en nog zoveel goede titels!
De color edities zijn een leuke extra feature die nog meer accentjes legt op hoe cool de N64 is!
Nintendo 64 Color Edition
Cijfer:
10

23039
30 jaar
Kleurrijk, net als de games
De N64-console is de kleurrijkste console ooit. Eigenlijk wel logisch gezien de vele leuke kleurrijke games die er voor verschenen zijn. Ik vind het heel leuk dat Nintendo bleef nieuwe kleuren uitbrengen, zeker voor de verzamelaars.
Nintendo 64 Color Edition
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Wowie! De Nintendo 64 Color Edition is hier om je game-ervaring een kleurrijke draai te geven! Deze speciale editie van de klassieke Nintendo 64 console is beschikbaar in verschillende levendige kleuren, zoals Jungle Green, Ice Blue, Fire Orange, en meer. Net als de originele Nintendo 64, biedt deze console een scala aan Fantastische games, van avontuurlijke platformers tot spannende racegames. Met zijn iconische drie-handgreep controller en innovatieve 3D graphics bracht de Nintendo 64 een revolutie teweeg in de wereld van gaming. Het is de perfecte keuze voor zowel nostalgische gamers als nieuwe spelers die willen genieten van legendarische titels zoals Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, en Mario Kart 64.

Historische Context


De Nintendo 64 werd voor het eerst uitgebracht in 1996 en was de derde thuisconsole van Nintendo. Het was een baanbrekende console door zijn gebruik van 3D graphics en de introductie van de analoge stick op de controller. In de loop der jaren zijn er verschillende speciale edities van de console uitgebracht, waaronder de Nintendo 64 Color Edition, die in beperkte oplage beschikbaar was en sindsdien een geliefd verzamelobject is geworden. De Color Edition gaf fans de kans om hun console te personaliseren en hun liefde voor Nintendo op een unieke manier te tonen.

Recensies van Experts


"The Nintendo 64 Color Edition is a beautiful piece of gaming history. Its vibrant colors and unique design make it a must-have for any collector." - IGN
"With its array of color options, the Nintendo 64 Color Edition adds a fun twist to an already legendary console." - GameSpot

Iets voor jou?


De Nintendo 64 Color Edition is perfect voor zowel retro-gamers die hun jeugd willen herbeleven als nieuwe spelers die de magie van klassieke Nintendo-games willen ontdekken. Ook verzamelaars zullen deze kleurrijke edities waarderen vanwege hun zeldzaamheid en esthetische waarde. Als je een fan bent van iconische franchises zoals Mario, Zelda, en Donkey Kong, dan is deze console een absolute must-have!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Nintendo 64 Color Edition zijn er ook andere speciale edities, zoals de Pikachu Nintendo 64, die een leuk Pikachu-ontwerp heeft, en de Gold Nintendo 64, die speciaal werd uitgebracht ter ere van The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Elk van deze edities brengt zijn eigen unieke flair naar de klassieke console en maakt het verzamelen van Nintendo 64-consoles nog spannender!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van de games op de Nintendo 64, dan zijn er nog veel meer titels die je Fantastisch zult vinden! Probeer bijvoorbeeld Banjo-Kazooie, een avontuurlijke platformer net als Super Mario 64, of F-Zero X, een razendsnelle racegame die perfect is voor fans van Mario Kart 64. Vergeet niet dat al onze producten bij Mario64.nl worden geleverd met 6 maanden garantie op de werking. Dat is pas Fantastisch!
Nintendo 64 Color Edition

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje N64 Hardware beschrijving Nintendo 64 Color Edition

Beschrijvingen

2 beschrijvingen

Emiel
272
Voor ieder wat wils!
Voor ieder wat wils!
De Color Edition uit 1999 bestaat uit 7 verschillende transparante kleuren waardoor eindelijk eens de binnenkant van de Nintendo 64 zichtbaar werd. (Probeer er maar eens een open te schroeven, dit lukt je niet!) Deze kleuren worden Grape, Ice, Watermelon, Fire, Jungle en Smoke genoemd en zorgen er voor dat je Nintendo 64 de hele huiskamer opfleurt.

Ruben
1694
Zeldzame varianten
Omdat de Nintendo 64 in vele landen en vele markten is uitgrbracht, hield Nintendo het niet bij de 7 kleuren die we allemaal wel kennen (Jungle Green, Ice Blue, Grape Purple, Fire Orange, Smoke Black, Watermelon Red). Echter zijn in Japan bijvoorbeeld een blauwe bovenhelft met witte onderste helft uitgebracht. Deze variant kwam ook in het rood/wit en oranje/zwart. In Amerika en Japan is zelfs een gouden variant uitgekomen die alleen bij Toys R Us te koop was.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg