x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo 64 Clear Edition - N64 Hardware All in 1!

Kopen:

Nintendo 64 Clear Blue & Controller
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 127.49
6 Maanden garantie
TV kabel en voeding
Super Mario 64
Controller met zeer goed pookje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo 64 Clear Edition

Afbeeldingen voor  Nintendo 64 Clear Edition

Afbeeldingen

Deze <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Nintendo_64 target = _blank>N64</a> staat voor je klaar om je te troosten als je een blauwtje hebt gelopen...
Deze N64 staat voor je klaar om je te troosten als je een blauwtje hebt gelopen...
Alleen in Japan is de Clear Red versie verkocht.
Alleen in Japan is de Clear Red versie verkocht.
Volgens mij is dit gewoon een doorzichtige verkooptruc...
Volgens mij is dit gewoon een doorzichtige verkooptruc...
Beoordelingen voor   Nintendo 64 Clear Edition

Beoordelingen Nintendo 64 Clear Edition

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,0

23039
30 jaar
Leuke consolevariant
Het leuke aan deze Clear consoles is dat je niet enkel de binnenkant van de console kan zien, maar ook dat je meteen ziet of er een jumper pak of expansion pak in zit. Vooral de combinatie van rode console met de rode expansion pak is erg mooi.
Nintendo 64 Clear Edition
Cijfer:
8,0

2950
32 jaar
Mijn eerste zelfgekochte console!
De Nintendo 64 Clear Edition, wat een gaaf apparaat! Ik kocht deze eind jaren '90 van mijn zuur gespaarde guldens (ja, zo oud ben ik al weer) de Clear Blue-versie inclusief Super Mario 64.

Het gave is dat je de binnenkant kon zien van de spelconsole, een hele mooie printplaat haha. Maar ook de controller is inmiddels een collector's item geworden, zeker compleet in doos.
Lees meer...

Deze kleurenserie staat bekend als de Funtastic Color Series. Vooral de rode, die erg roze lijkt en daarom amper werd verkocht, is echt heel zeldzaam compleet in doos.

Zelf heb ik dus de Clear Blue/Ice Blue en de Fire Orange-versies in de collectie. Verder heb je: Smoke Black, Jungle Green, Grape Purple & Watermelon Red (neigt naar roze dus)

Aangezien deze serie uitkwam aan het eind van de Nintendo 64-periode is het jammer dat Nintendo nooit de pookjes heeft aangepast naar een betere kwaliteit, waardoor ze minder snel slijten. Denk aan het veelvuldig spelen van o.a. Mario Party.

Desondanks stuk voor stuk echt zeldzaam! Een must have!!!
Verberg.
Cijfer:
9,0

491
14 jaar
Mooie kleuren voor avontuurlijke gamers!
Ik vind deze console echt geweldig! Het past goed bij avontuurlijke Nintendo 64 gamers die een vrolijk kleurtje geen probleem vinden.
Nintendo 64 Clear Edition
Cijfer:
10

Productbeschrijving


Wowie! Maak kennis met de Nintendo 64 Clear Edition, een echte blikvanger voor elke gameverzamelaar en fan van retro gaming! Deze doorzichtige versie van de klassieke console laat je niet alleen genieten van de geweldige games uit de jaren ’90, maar ziet er ook nog eens Fantastisch uit! De Nintendo 64 Clear Edition werkt met alle Europese N64-cassettes en biedt dezelfde geweldige prestaties als de originele console. Of je nu Mario Kart 64 wilt spelen, The Legend of Zelda: Ocarina of Time wilt herbeleven, of een potje Super Smash Bros. wilt doen, deze console zorgt voor uren speelplezier!

Historische Context


Haha! De Nintendo 64, oorspronkelijk uitgebracht in 1996, bracht een revolutie teweeg in de game-industrie met zijn 64-bit architectuur en innovatieve controllerontwerp. De Clear Edition werd later uitgebracht als een speciale variant om de populariteit van de console te vieren. Door de jaren heen is de N64 een geliefd verzamelobject geworden, en deze doorzichtige versie is een ware schat voor elke retro gaming liefhebber!

Recensies van Experts


"The Nintendo 64 Clear Edition is not just a console, it’s a piece of gaming history. Its transparent design gives it a unique and stylish look, making it a must-have for collectors." - IGN
"A Fantastisch way to relive the golden age of gaming, the N64 Clear Edition delivers both in performance and aesthetics." - GameSpot

Iets voor jou?


Deze console is perfect voor retro gaming fans, verzamelaars van Nintendo-producten, en iedereen die de klassieke titels van de N64 opnieuw wil beleven. Of je nu houdt van platformers, avonturenspellen of multiplayer chaos, de Nintendo 64 Clear Edition heeft voor ieder wat wils. En vergeet niet, mijn vriend Yoshi komt ook vaak voor in deze geweldige games!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de Clear Edition zijn er ook andere speciale edities van de Nintendo 64, zoals de Pikachu Edition en de Gold Edition. Elke versie heeft zijn eigen unieke charme en is een geweldige toevoeging aan elke verzameling. Hoe gaaf is dat?

Vergelijkbare Games


Als je van de Nintendo 64 houdt, raad ik je ook aan om eens te kijken naar Super Mario 64, Mario Kart 64, en The Legend of Zelda: Majora’s Mask. Deze titels zijn net zo Fantastisch en zorgen voor uren speelplezier! En het beste van alles? Wij versturen 6 dagen per week, dus je hebt je nieuwe game snel in huis!
Nintendo 64 Clear Edition

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje N64 Hardware beschrijving Nintendo 64 Clear Edition

Beschrijvingen

1 beschrijving

Emiel
272
Zo clear als een klontje!
De Clear Red en Clear Blue Nintendo kwamen als laatste uit en werden verkocht samen met Super Mario 64. Clear Red is helaas niet in Europa uitgebracht.
Mist er iets in deze beschrijving? Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg