x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Donkey Kong 64 - N64 All in 1!

Kopen:

Donkey Kong 64 Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 59.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Donkey Kong 64
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
32.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 72.99
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Inclusief Opening Tool origineel
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
56.99
€ 49.99aanbieding
6 Maanden garantie
Origineel Nintendo product
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
16.99
€ 12.99aanbieding
6 Maanden garantie
Origineel Nintendo product
1 stuk
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 9.99
6 Maanden garantie
Origineel Nintendo product
1 stuk
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Donkey Kong 64

Afbeelding voor  Donkey Kong 64

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Avontuur, Platform
Uitgebracht:1999
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Rumble Pak,
Expansion Pak
Expansion Pak:Benodigd
EAN:0045496870294
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Donkey Kong 64

Afbeeldingen

Speel als vijf verschillende Kongs, waarvan drie gloednieuw!
Speel als vijf verschillende Kongs, waarvan drie gloednieuw!
Anders dan in de voorgaande games is dit spel volledig 3D en meer gericht op verkenning.
Anders dan in de voorgaande games is dit spel volledig 3D en meer gericht op verkenning.
Naast de speelbare Kongs zijn ook Candy Kong en Funky Kong van de partij!
Naast de speelbare Kongs zijn ook Candy Kong en Funky Kong van de partij!
Versla de kwaadaardige King K. Rool en zijn leger van Kremlings!
Versla de kwaadaardige King K. Rool en zijn leger van Kremlings!
Beoordelingen voor   Donkey Kong 64

Beoordelingen Donkey Kong 64

9 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,1

Donkey Kong 64 is een indrukwekkende game die je blijft verbazen
De game blijft steeds weer verbazen en er is van verveling of eentonigheid geen sprake. Dat mag gezien de omvang van de game best indrukwekkend genoemd worden. De belangrijkste voorwerpen zijn de gouden bananen. Om deze te kunnen bemachtigen, dienen twee soorten uitdagingen te worden volbracht: de traditionele beproevingen van behendigheid in de spelwereld (platform-springen, door ringen vliegen, vijanden schieten) en korte mini-games die buiten de spelwereld plaatsvinden. De traditionele uitdagingen zijn vergelijkbaar met die van Mario of Banjo, maar dan wel op een 'Donkey' manier door Rare vormgegeven. De ideeën achter sommige mini-games zijn zo sterk, dat we bijna van games op zich kunnen spreken. De moeilijkheidsgraad is ook nog eens precies goed afgesteld. De puzzels zijn nooit zo moeilijk dat je echt 'vast' komt te zitten.
Cijfer:
9,3

3022
26 jaar
Unieke 3D-platformer in de Donkey Kong-franchise!
Donkey Kong 64 voor de Nintendo 64 is een klassieke platformgame die in 1999 werd uitgebracht. De game, ontwikkeld door Rare, biedt een mix van avontuur, platforming en puzzels.

Donkey Kong 64 introduceert verschillende speelbare personages, elk met unieke vaardigheden en krachten. Spelers kunnen schakelen tussen Donkey Kong, Diddy Kong, Tiny Kong, Lanky Kong, en Chunky Kong om verschillende uitdagingen te overwinnen.
Lees meer...

De game bevat een reeks uitgestrekte levels, elk gevuld met platformuitdagingen, puzzels en vijanden. Het vergt vaak samenwerking tussen de personages om verder te komen en nieuwe gebieden te ontgrendelen.

Donkey Kong 64 staat bekend om zijn overvloed aan verzamelobjecten, zoals bananen, gouden sleutels en specifieke items voor elk personage. Het verzamelen van deze items is cruciaal om vooruitgang te boeken en nieuwe gebieden te ontgrendelen.

Op het moment van release werden de graphics van Donkey Kong 64 als indrukwekkend beschouwd. Hoewel ze vandaag de dag verouderd kunnen lijken, dragen ze nog steeds bij aan de nostalgische charme van het spel.

De soundtrack van Donkey Kong 64 is levendig en vrolijk, passend bij de kleurrijke en fantasierijke omgevingen. De algehele sfeer van het spel draagt bij aan de aantrekkingskracht voor zowel jongere als oudere spelers.

Hoewel Donkey Kong 64 veel lof heeft ontvangen voor zijn innovatieve aanpak en gevarieerde gameplay, moet ik toegeven dat de uitgebreide verzamelaspecten en soms terugkerende taken niet altijd gewaardeerd worden. Desondanks blijft het een iconische toevoeging aan de Nintendo 64-bibliotheek en herinnert het aan een tijdperk waarin 3D-platformgames in opkomst waren.
Verberg.
Cijfer:
9,0

676
15 jaar
Rareware heeft zichzelf overtroffen
Donkey Kong 64 is gemaakt door Rareware, de makers van Banjo Kazooie en Goldeneye. Je speelt als 5 verschillende Kongs met ieder hun eigen verzamelobjecten, instrumenten en vaardigheden. Zelfs tegenwoordig worden er nog nieuwe verzamelobjecten gevonden. Kortom dit spel is zeker de moeite waard om te spelen.
Cijfer:
8,4
Lees meer beoordelingen.

15 jaar
Donkey Kong 64 moet je in huis hebben!
Hier een bericht voor alle lezers die Donkey Kong 64 nog niet in hun bezit hebben: koop dit spel en eeuwig geluk zal je ten beurt vallen!! Echt waar, dit spel is zo fantastisch dat je al je andere spellen zoals bv DK Jet Race als bij donderslag vergeet!!
Cijfer:
9,7

1694
22 jaar
Geweldige klassieker. Een spel die net zo goed bij de N64 past als Mario 64
Prachtige klassieker. Door de veelzijdigheid van het spel, word je urenlang vastgehouden. In de klassieke en hoogwaardige kwaliteit die we van de ontwikkelaar Rare gewend zijn, gooit Donkey Kong 64 hoge ogen. Om het verhaal zo goed mogelijk te houden kan het spel worden gezien als een 3D-versie van Donkey Kong Country.
Cijfer:
9,0

Donkey Kong 64 is een zeer uitgebreid spel
Er is verschrikkelijk veel te doen in Donkey Kong 64. Het allerbelangrijkst zijn de 200(!) gouden bananen, die je nodig hebt om bij King K. Rool te geraken, 3500(!!) gekleurde bananen die overal te vinden zijn, 20 Elfjes, 10 gouden kronen, 40 BananenMedailles, 2 super moeilijk te vinden medailles, 5 Hoofdfiguren, en enorm veel muntjes om je 75 moves mee te kopen.
Cijfer:
9,2

Donkey Kong 64 mag je niet missen!
Samen met games als Zelda en Mario is Donkey Kong 64 een game die je als Nintendo-fan gewoon niet mag missen.
Cijfer:
9,3

35
13 jaar
Must have!
Ik heb Donkey Kong altijd een geweldig spel gevonden! Dit is de eerste in 3D en het is echt een vet spel. Je kan met 4 verschillende DK characters spelen. Dit is echt een must have titel. Ik ben mijne kwijt geraakt maar de eerste DK 64 die er is die ga ik gelijk halen.
Donkey Kong 64
Cijfer:
9,3

2950
32 jaar
Wederom een topper uit de doos van RARE
Donkey Kong 64 is een geweldig actie/avonturen-spel dat je alleen kan spelen met een Expansion Pak. Deze werd verkocht bij het spel en zorgt voor een betere gameplay en betere graphics.

Dit is gewoon weer een topper van RARE, jammer dat ze niet meer bestaan. Oorspronkelijk zouden er meer Donkey Kong-games voor de N64 komen, maar het is gebleven bij deze.
Lees meer...

Je kan kiezen uit 5 verschillende personages, maar favoriet blijft natuurlijk Donkey Kong zelf. Wanneer z’n vrienden worden ontvoerd door de slechte King K. Rool moet Donkey Kong ze bevrijden. Baan je een weg door bossen, woestijnen & jungles.

Ook bij dit spel heeft de ontwikkelaar RARE goed nagedacht over de multiplayer modus en is wederom goed uitgevoerd.

Kortom: een beetje Nintendo-verzamelaar moet deze gewoon hebben!
Verberg.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Productbeschrijving


Wowie! Het is tijd voor een Fantastisch avontuur met Donkey Kong 64! Deze game is een klassieker voor de Nintendo 64 en neemt je mee naar het Donkey Kong eiland waar je de rol aanneemt van Donkey Kong en zijn vrienden. In dit epische avontuur moet je de boosaardige King K. Rool en zijn Kremling leger stoppen! De game zit boordevol actie, puzzels en uitdagingen die je urenlang zullen vermaken. Je kunt wisselen tussen vijf verschillende personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden. En niet te vergeten, de game werd ontwikkeld door het legendarische Rare, bekend van andere hits zoals Banjo-Kazooie en GoldenEye 007. Fantastisch toch?

Historische Context


Toen Donkey Kong 64 in 1999 werd uitgebracht, was het een revolutionaire game voor zijn tijd. Het was een van de eerste games die gebruik maakte van de toen nieuwe Expansion Pak, waardoor de game nog grotere en gedetailleerdere werelden kon bieden. De game kreeg veel lof voor zijn uitgebreide gameplay en enorme speelwereld. Het was ook een van de bestverkochte games voor de Nintendo 64 en heeft een blijvende indruk achtergelaten in de gamewereld. En dat maakt mij super vrolijk!

Recensies van Experts


"Donkey Kong 64 is a massive platformer that will keep you playing for weeks. The variety of characters and the expansive world make it a must-play for any N64 owner." - IGN
"Rare has done it again with Donkey Kong 64. It’s an ambitious and wonderfully crafted game that sets a new standard for platformers." - GameSpot

Iets voor jou?


Donkey Kong 64 is perfect voor fans van platformgames en avonturenspellen. Of je nu een nostalgische gamer bent die herinneringen wil ophalen, of een nieuwe speler die de klassiekers wil ontdekken, deze game is voor jou. Het is ook een geweldige keuze voor verzamelaars van Nintendo 64 games. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet samen met Donkey Kong en zijn vrienden op avontuur gaan?

Vergelijkbare Games


Als je geniet van Donkey Kong 64, dan zijn Banjo-Kazooie en Banjo-Tooie ook Fantastische keuzes! Beide games zijn ook ontwikkeld door Rare en bieden vergelijkbare avonturen en puzzels. Daarnaast zijn Super Mario 64 en Conker’s Bad Fur Day ook geweldige platformers voor de Nintendo 64 die je zeker moet proberen.

Over Mr M


In mijn vrije tijd speel ik graag oude klassiekers zoals Donkey Kong 64. Het is altijd een feestje om samen met mijn vrienden Yoshi en Luma door de kleurrijke werelden te rennen en puzzels op te lossen. En als ik even niet aan het gamen ben, vind ik het leuk om mijn collectie van zeldzame Nintendo 64 games uit te breiden. Wat een Fantastische hobby!
Donkey Kong 64

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Donkey Kong 64

Tips en geheimen, cheats en codes

5 tips: 3 Geheimen - 1 Persoonlijke tip - 1 Easter Egg/Glitch

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
29821
17 jaar
In deze video zie je hoe je alle Kremlingbazen in de game verslaat, zodat je makkelijk door het spel heen komt!

 

Geheimen:
Vechtersbazen
Yannick Biesemans
Om alle bazen opnieuw te kunnen bevechten moet je de "banana camera" gebruiken om foto's te nemen van minstens 10 "banana fairies" (maakt niet uit in welk level). Hierdoor krijg je de "Boss Refight" optie in het mystery menu.

Geheimen:
8 Bonus levels
Quint Spranger
Vind en verzamel veertig Blueprints en breng ze naar Snide om acht bonus levels te openen (Batty Barrel Bash, Beaver Bother, Big Bug Bash, Krazy Kong Klamor, Kremling Kosh, Peril Path Panic, Searchlight Seek en Teetering Turtle Trouble).
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
20 Banana Fairies
Quint Spranger
Vind en fotografeer alle twintig Banana Fairies om de Cheat Mode optie in het "Mystery Menu" te openen. Dit veroorlooft ook onbeperkte items tijdens het spelen.

Easter Eggs en Glitches:
Belangrijk voor Completionists:
Mechanicle Fish Banana
Als je voor alle Gouden Bananen wilt gaan, zorg er dan voor dat je in het water-level Gloomy Galleon de mechanische vis-uitdaging hebt gehaald, VOORDAT je de Sniper Scope hebt!De Sniper Scope zorgt namelijk voor een soort van vertraging, waardoor de timer om die specifieke opdracht te halen moeilijker wordt.Je hebt na het eerste schot 100 seconden om alle 3 de lampjes 3 keer te raken. Er hangt een grote propeller voor de lampjes die 1, en soms 2 zal blokkeren. Na elk schot op zo een lampje gaat de propeller draaien en kan je daarna een nieuw schot afvuren.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg