x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vanavond, overmorgen in huis.

Banjo-Kazooie - N64 All in 1!

Kopen:

Banjo-Kazooie Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
€ 54.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Kazooie Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
53.49
€ 48.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Kazooie Compleet
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
53.49
€ 43.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Kazooie Compleet Buitenlands Doosje
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
55.49
€ 30.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Kazooie
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
23.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Kazooie
Bestel vanavond, overmorgen in huis.
21.99
€ 18.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Banjo-Kazooie

Afbeelding voor  Banjo-Kazooie

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Puzzel, Platform
Uitgebracht:1998
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Rumble Pak
EAN:0045496870201
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Banjo-Kazooie

Afbeeldingen

Speel als Banjo de beer en Kazooie de vogel!
Speel als Banjo de beer en Kazooie de vogel!
Aw, die eindbaas ziet er wel heel schattig uit, die ga je toch geen pijn doen?
Aw, die eindbaas ziet er wel heel schattig uit, die ga je toch geen pijn doen?
Banjo speelt, toepasselijk genoeg, banjo.
Banjo speelt, toepasselijk genoeg, banjo.
Het team achter deze game heeft ook <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=Donkey_Kong_64 target = _blank>Donkey Kong 64</a> gemaakt.
Het team achter deze game heeft ook Donkey Kong 64 gemaakt.
Beoordelingen voor   Banjo-Kazooie

Beoordelingen Banjo-Kazooie

14 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,3

12 jaar
Beter dan Super Mario 64
Banjo Kazooie was de topper van de Nintendo 64, naast Super Mario 64 moest je gewoon ook dit spel ook in huis hebben. En iedereen had dit spel dan ook (zie alle reacties hier onder).

Sterke punten van het spel was het spelen met Banjo de beer met Kazooie de vogel in zijn rugzak en de super grappige presentatie van het spel. Als je Banjo-Kazooie (weer) wilt spelen kun je de beer en de vogel downloaden op de X-box met Xbox Live Arcade.

Als je Super Mario 64 (één van de beste 3D-platform games ooit) leuk vond, moet je Banjo-Kazooie eens proberen. Ongeveer dezelfde type Gameplay als Super Mario 64, maar dan een véél grotere wereld, mooiere graphics, beter geluid, en een leuk verhaal! Zeker een aanrader voor Platform/Action/Adventure-fans!
Cijfer:
9,8

Geweldig Rare-product
Weer een geweldig Rare-product voor de N64. Een enorm, onvoorstelbaar mooi en makkelijk te spelen spel. Lijkt een beetje op Mario.
Banjo-Kazooie
Cijfer:
9,2

3022
26 jaar
Een gewaagde opponent voor Super Mario 64!
Banjo-Kazooie voor de Nintendo 64, uitgebracht in 1998, is een platformspel dat zich onderscheidt door zijn charmante personages, levendige werelden en vermakelijke gameplay. De game, ontwikkeld door Rare, volgt de avonturen van de beer Banjo en zijn vogelvriend Kazooie terwijl ze proberen Banjo’s zusje Tooty te redden van de gemene heks Gruntilda.

De kracht van Banjo-Kazooie ligt in de gedetailleerde en kleurrijke omgevingen, die vol zitten met geheimen, puzzels en uitdagende vijanden. De spelmechanica zijn intuïtief en de mogelijkheid om te transformeren en speciale vaardigheden te leren, voegt diepte toe aan het spel. De muziek, gecomponeerd door Grant Kirkhope, draagt bij aan de nostalgische en vrolijke sfeer.

Het spel wordt vaak geprezen vanwege de humor, variatie in missies en het verzamelaspect, waarbij je Jiggies, Mumbo Tokens en muzieknoten moet verzamelen om verder te komen. Hoewel de camera soms voor uitdagingen zorgt, blijft Banjo-Kazooie een klassieker die zowel nieuwkomers als liefhebbers van het platformgenre zal bekoren. Het is een tijdloos avontuur dat zijn plaats verdient in de geschiedenis van de Nintendo 64.
Cijfer:
9,5
Lees meer beoordelingen.

15 jaar
Het beste spel op de markt, een echte must-have
Wanneer je Banjo-Kazooie voor het eerst opstart, krijg je een overweldigend gevoel. De fantastische muziek, de prachtige graphics en een heleboel charme. Dit spel houdt je aan het scherm gekluisterd en sleept je mee in de leuke en grappige verhaallijn. Sterker nog, Gruntilda, de boze heks, heeft zelfs het lef om steeds een rijmpje op te zeggen over je naderende ondergang.
Ik kon niet stoppen met het spelen van Banjo-Kazooie. De verslaafdheidsfactor is zelfs zo hoog dat ik afspraken heb verzet om door te kunnen spelen. Ook de levensduur is zeer hoog. Het heeft me bijna een jaar gekost om alles uit te spelen en nu nog steeds speel ik het vele keren opnieuw. Kortom; een Must-have voor elke n64-bezitter en waarschijnlijk het beste spel op de markt.
Cijfer:
9,0

1910
17 jaar
Een mooi spel met uren speelplezier
In Banjo Kazooie speel je als de beer Banjo en zijn vogel Kazooie. Banjo Kazooie is een geweldige 3D platform ervaring die je meesleept in het verhaal. Er zijn 11 werelden om te verkennen en om alles proberen te verzamelen! Je moet puzzelen, lopen, zwemmen, zoeken, springen en vliegen in dit spel. Ook heb je de sjamaan Mumbo Jumbo, hij helpt je met de levels door je te transformeren in (meestal) een ander dier. Dan heb je ook nog Bottles de mol, van hem leer je steeds nieuwe aanvallen en truckjes om de levels door te komen..

Banjo Kazooie is een mooi spel met uren speelplezier!
Banjo-Kazooie
Cijfer:
9,5

140
11 jaar
herfst 2021, ik speel nu alleen Banjo-Kazooie!
Hou van de game zo veel dat het het enigste spel is dat ik nu speel. Het is gewoon mooi en de wasmachine Banjo is echt onmogelijk grappig! En er is ZO veel charm in Banjo-Kazooie. Zoooo raad ik het aan.
Cijfer:
9,5

Onverwachte combinatie
In deze game van Rare speel je als een domme honingbeer die een grofgebekte vogel met zich meedraagt in een blauwe rugzak. Een onwaarschijnlijke combinatie! Dit had niemand ooit verwacht! Is dit een gigantische topper of een regelrechte flopper? Lees de hele review over Banjo Kazooie hier
Banjo-Kazooie
Cijfer:
8,0

1060
15 jaar
Origineler dan Super Mario 64!
Banjo Kazooie is een van de origineelste en beste 3D platformers die ik ooit heb gespeeld. Vaak vergelijkt men de game met Super Mario 64. Het zijn beide 3D platformers met een aantal vrij te spelen werelden. In beide games moet je dingen verzamelen om werelden vrij te spelen. Daarin zijn de games wel te vergelijken maar verder vind ik dat er in Banjo Kazooie meer humor zit en de werelden zitten beter verstopt.
Banjo-Kazooie
Cijfer:
9,0

23039
30 jaar
Een van de beste platformers ooit!
Banjo-Kazooie is een van de beste platformers ooit. Dit spel overtrof het geweldige Mario 64 zelfs. Graphics, humor, kleur, muziek, avontuur, afwisseling, puzzels, besturing, actie, ... Noem maar op, dit spel heeft het allemaal. Een must dus voor elke N64-bezitter!
Cijfer:
9,4

168
15 jaar
Geweldige platformer
Banjo Kazooie is één van mijn favoriete spellen op de Nintendo 64. Dat komt omdat elk level erg creatief is opgebouwd en het wordt ook niet saai. Daarnaast zijn er ook extra's verstopt in elk level die ervoor zorgen dat je plekken opnieuw bezoekt. De game is ook redelijk lang dus je raakt niet snel uitgespeeld!
Banjo-Kazooie
Cijfer:
9,0

14 jaar
Een geweldige game
Deze game gaat over een beer (Banjo) en zijn vogel vriendin (Tooie). Op een dag wordt Banjo's zusje ontvoerd door de gemene heks Gruntilla. Banjo en Kazooie gaan met behulp van hun goede vriend de mol (Bottles) op pad om Banjo's zus te redden.
Banjo Kazooie zit boordevol sarcasme en humor, Kazooie's commentaar op de mol is elke keer weer hilarisch. Alle elementen zijn gewoon prachtig samengevoegd en de game zelf is gewoon absurd. Ook met de gameplay zit het goed, zeer goed zelfs. Je leert in de loop van het spel verschillende vaardigheden, zo kan je Kazooie eieren uit zijn achterste laten komen en kan Banjo verschillende aanvallen leren. De graphics zijn zeer mooi voor het Nintendo 64 tijdperk en zijn bijpassend bij de humoristische en uitgelaten sfeer van het spel. Rare heeft met Banjo Kazooie opnieuw een geweldige game afgeleverd.
Banjo-Kazooie
Cijfer:
9,5

1095
14 jaar
Banjo-Kazooie is een echte Rare-game!
Banjo-Kazooie topt Super Mario 64 met zijn geweldige gameplay, heerlijke muziek en een gigantische wereld om te ontdekken. Het spel draait om het verzamelen van voorwerpen, maar dat is absoluut niet negatief.

De leuke gimmick aan Banjo-Kazooie, is dat je steeds meer moves leert en zo dingen kan doen die je eerst niet kon. Hierdoor bezoek je levels vaak opnieuw. Ontwikkelstudio Rare leverde geweldig werk met Banjo-Kazooie.
Cijfer:
9,5

55
16 jaar
Banjo-Kazooie is een uitdagende en unieke 3D platformer met veel charme
Het spel Banjo-Kazooie is net zoals vele Super Mario-games een jump-and-run action-adventure platformer.

De wereld zit vol met allerlei leuke personages en levels en ook slechteriken. Ze hebben ook allemaal hun eigen functie in het spel. Bijvoorbeeld je vriend die in je rugzak zit, Kazooie. Zij is niet alleen maar de vriend van Banjo, zij helpt ook met vliegen en vechten.
Lees meer...

Het spel start heel rustig met een normale tutorial, waarin je de basis leert kennen. Langzamerhand ga je door het hol van Gruntilda om puzzelstukken te verzamelen in exponentieel moeilijke en variërende levels.

De puzzels en challenges in elke wereld zijn ook heel leuk om te doen.

Dit spel is vooral voor diegenen die houden van spellen zoals Super Mario 64, Donkey Kong 64 en ook zelfs Yooka Laylee.

Je zal minstens gemiddeld zo een 10 uur aan het spel zitten om het te voltooien. Dus wees maar snel en koop zelf Banjo-Kazooie als het je interesseert!
Verberg.
Cijfer:
9,5

580
25 jaar
Een Must-Have!
Banjo-Kazooie is een iconische 3D-platformgame voor de Nintendo 64 en biedt een charmante en avontuurlijke wereld om te verkennen. De gameplay is een perfecte combinatie van puzzels en platformelementen, en de personages van Banjo en Kazooie zijn zeer memorabel. De graphics en de soundtrack zijn indrukwekkend en maken het spel nog leuker. Dit is echt een spel dat je gespeeld moet hebben!
Cijfer:
9,5
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Banjo-Kazooie

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 5 Easter Eggs en Glitches - 2 Persoonlijke tips - 1 Cheats en Codes - 1 Geheim

Cheats en Codes:
Cheats, cheats en nog meer cheats!
Simone van der Pas
Begin een nieuw spel en speel door totdat de Treasure Trove Cove is ontgrendeld zonder ergens te transformeren in Mumbo's hut.
Haal het puzzelstuk in het Underwater Castle, in Treasure Trove Cove.
Ga het zandkasteel binnen als het water is gezakt.
Voer een van de volgende codes in op de vloertegels.
Bij het invoeren van elke letter klinkt een soort geloei ter bevestiging.
Als je een fout hebt gemaakt moet je het kasteel verlaten en het opnieuw proberen.

Onbeperkt rode verenCHEATNOWYOUCANFLYHIGHINTHESKY
Onbeperkt blauwe eierenCHEATBANJOBEGSFORPLENTYOFEIS
100 Mumbo muntjesCHEATDONTBEADUMBOGOSEEMUMBO
8 HoningratenCHEATANENERGYBARTOGETYOUFAR
Onbeperkt luchtCHEATGIVETHEBEARLOTSOFAIR
Onbeperkt levens CHEATLOTSOFGOESWITHMANYBANJOS
Onbeperkt gouden verenCHEATAGOLDENGLOWTOPROTECTBANJO

Easter Eggs en Glitches:
Geheime animaties in het menu
Bramd de Groot
29821
In het menu van Banjo-Kazooie zitten enkele geheime animaties die heel soms voorkomen, op volkomen willekeurige momenten!

 

Persoonlijke tip:
Banjo-Kazooie namen
H
23039
30 jaar
Als je het introfilmpje bekijkt zie je waar de hoofdrolspelers hun namen halen: Banjo speelt banjo en Kazooie kazoo. In de verschillende liedjes in het spel komen deze instrumenten ook terug. Geen toeval dat dit spel een van de beste soundtracks heeft van de N64 spelcollectie.
Lees meer tips en geheimen.

Easter Eggs en Glitches:
Rusty Bucket Bay Glitch
H
23039
Het puzzelstukje achter de propeller in Rusty Bucket Bay is veruit het lastigste puzzelstuk om te verkrijgen. Er bestaat gelukkig ook een glitch die het mogelijk maakt dit puzzelstukje makkelijker te verkrijgen. In onderstaand filmpje kan je zien hoe je dit moet doen

 

Persoonlijke tip:
Extra honingraten
H
23039
30 jaar
Probeer vanaf het begin van het spel goed de extra honingraten te zoeken. Deze komen erg van pas, zeker in de latere levels. Elke keer als je er 6 vindt, krijg je er een volle honinggraat bij.

Easter Eggs en Glitches:
RareWare Easteregg
H
23039
Achterop het schip in Rusty Bucket Bay staat "Twycross England" geschreven. Dit is de thuisbasis van RareWare, de ontwikkelaars van het spel.

Easter Eggs en Glitches:
Easteregg Rare
H
23039
Als je in het level Rusty Bucket Bay de Kajuit binnen gaat zie je boven een van de bedden een foto van een vrouwelijke eekhoorn hangen. Dit is een verwijzing naar een van de andere personages van Rare namelijk Conker de eekhoorn.

Geheimen:
Bazen in het spel!
Callie
168
Heb je moeite met een (eind)baas? Kijk dan deze video en het wordt een makkie!

 

Easter Eggs en Glitches:
Banjo Kazooie glitches
Tornado
676
In het filmpje hieronder zie je enkele glitches in Banjo Kazooie.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg