x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Banjo-Tooie - N64 All in 1!

Kopen:

Banjo-Tooie Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
€ 149.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Tooie Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
116.49
€ 106.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Tooie
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
47.99
40.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Tooie
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
45.99
€ 38.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Banjo-Tooie
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
45.99
€ 37.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Banjo-Tooie

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Avontuur, Platform
Uitgebracht:2001
Spelers:1-4
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Rumble Pak
EAN:0045496870720
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Banjo-Tooie

Afbeeldingen

Banjo en Kazooie spelen in deze game nog steeds de hoofdrol.
Banjo en Kazooie spelen in deze game nog steeds de hoofdrol.
Speel de minigames in Banjo-Tooie met maximaal 4 spelers.
Speel de minigames in Banjo-Tooie met maximaal 4 spelers.
Voor het eerst kun je Banjo en Kazooie ook los van elkaar besturen!
Voor het eerst kun je Banjo en Kazooie ook los van elkaar besturen!
Ook de kleine sjamaan Mumbo Jumbo is weer van de partij!
Ook de kleine sjamaan Mumbo Jumbo is weer van de partij!
Beoordelingen voor   Banjo-Tooie

Beoordelingen Banjo-Tooie

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 9,2

175
22 jaar
Een Rareware en N64 klassieker!
Banjo Tooie is een fantastische sequel voor Banjo Kazooie. De game speelt zich af na de gebeurtenissen van Banjo Kazooie en breidt het idee van de 3D platformer nog meer uit. Banjo Tooie heeft onder andere meer moves, nieuwe werelden, een uitgebreidere hub-world, en zelfs boss fights. Eén van de meest indrukwekkende dingen vond ik de interactie tussen de verschillende werelden, het voelt hierdoor echt als een geheel. Dit zorgt er echter wel voor dat er veel meer te verzamelen is en dat het moeilijker is om de game 100% te voltooien. Voor sommigen is dit een afknapper, persoonlijk vind ik dit helemaal niet erg! De muziek is briljant zoals we gewend zijn van Rareware en de graphics zijn voor z'n tijd erg mooi (mits je van de N64 stijl houdt). Een echte Rareware klassieker, en voor mij persoonlijk een favoriet!
Banjo-Tooie
Cijfer:
9,5

3022
26 jaar
Net als zijn voorganger een echte klassieker, nu met multiplayer!
Banjo-Tooie, uitgebracht voor de Nintendo 64, is het vervolg op het succesvolle Banjo-Kazooie. Deze Rare-game bouwt voort op de vorige game in het platformgenre met verbeterde graphics, uitgebreidere werelden en een indrukwekkende hoeveelheid content.

De gameplay van Banjo-Tooie is een naadloze mix van verkenning, puzzels en platformactie. De levels zijn groot en gevarieerd, met elk hun eigen unieke uitdagingen en geheimen. De toevoeging van nieuwe vaardigheden voor zowel Banjo als Kazooie vergroot de diepte van de gameplay, waardoor je wordt aangemoedigd om creatieve oplossingen te bedenken voor verschillende obstakels.
Lees meer...

Een opvallend kenmerk van Banjo-Tooie is de multiplayermodus, die een leuke toevoeging is voor vrienden die samen willen spelen. De grafische presentatie is verbeterd ten opzichte van het eerste deel, met gedetailleerdere omgevingen en personages die goed passen bij de mogelijkheden van de Nintendo 64.

Hoewel Banjo-Tooie over het algemeen wordt geprezen vanwege zijn uitgebreide content en verbeterde gameplay, kan de omvang van de werelden en complexiteit van sommige missies voor sommige spelers overweldigend zijn. Desondanks blijft Banjo-Tooie een boeiende en plezierige ervaring voor liefhebbers van het platformgenre en fans van het originele Banjo-Kazooie.
Verberg.
Cijfer:
9,5

50
31 jaar
Grote aanrader
Banjo-Tooie, het vervolg op Banjo-Kazooie. Ik heb me enorm vermaakt met dit spel. Ik vond het wel wat uitdagender als Banjo-Kazooie, en heb het daarom ook niet uit kunnen spelen. Orginele werelden, leuke personages en de bekende grappige stemmetjes maken de game uniek. Een grote aanrader.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

40
14 jaar
Geweldig, kleurrijk, fantastisch! Een echte aanrader!
Dit is echt een van de meest kleurrijke en prachtige spellen op de Nintendo 64, dit is echt Rareware op hun best! Als je het eerste spel (Banjo Kazooie) hebt gespeeld dan is dit sowieso een spel dat ik zeker aanraad, dit spel neemt alles wat geweldig was aan het eerste spel en verdubbelt dat! Dus als je er een kunt vinden voor een goede prijs, zeker mee naar huis nemen.
Banjo-Tooie
Cijfer:
9,5

1910
17 jaar
Banjo Tooie is een leuk spel met veel humor
Banjo Tooie is een geweldige platformer met veel humor. Banjo Tooie is het vervolg van het Nintendo 64 spel Banjo Kazooie. Je komt in een totaal nieuwe wereld terecht met grotere levels... Oftwel, meer om te ontdekken. Ook zul je vele nieuwe 'moves' leren en vele transformaties ondergaan van niet alleen een sjamaan, maar ook van een sjamanka!
Daarnaast bezit Banjo Tooie over vele minigames, multiplayer games, een oude heks en vele grappige momenten!
Banjo-Tooie
Cijfer:
9,5

10 jaar
Het avontuurlijkste spel ooit
Banjo-Tooie avontuurlijkste spel ooit! Het gaat over een beer die achterna gezeten wordt door een gemene heks. Samen met haar twee lelijke zussen proberen ze de schattige beer en zijn maatje een kopje kleiner te maken. Probeer ze daar maar eens uit te redden!
Cijfer:
9,2

3202
18 jaar
Prachtig vervolg op banjo kazooie
Prachtige kleurrijke game met zeer veel mogelijk heden! Als vervolg van banjo kazooie heeft Rare de lijn mooi doorgetrokken. Ze hebben ook leuke extra’s en nieuwe mogelijkheden in het verhaal gestopt. Het leuke aan banjo tooie is dat de game ook een multiplayermodus heeft met 14 verschillende soorten minigames!
Banjo-Tooie
Cijfer:
9,3
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Banjo-Tooie

Tips en geheimen, cheats en codes

7 tips: 2 Cheats en Codes - 2 Geheimen - 2 Easter Eggs en Glitches - 1 Persoonlijke tip

Cheats en Codes:
Super Banjo Snelle Banjo
Robbert Lodder
Omdat Banjo een nogal slome beer is, is deze cheat erg handig. Banjo loopt een stuk sneller als je CHEATOSUPERBANJO invult bij Cheato in Spiral Mountain.

Geheimen:
Goudvis
Yannick Biesemans
Ga naar Banjo's huis en kijk naar links buiten het hek. Je zal een groot rotsblok zien waar je de "bill drill" vaardigheid op moet toepassen. Eens je dit gedaan hebt merk je dat je een goudvis hebt bevrijd, pak hem op en gooi hem in de rivier rondom Spiral mountain. Uit dankbaarheid leert de vis je om sneller te zwemmen.

Cheats en Codes:
Jolly Roger's Lagoon
Huub van Stijn
Als je nog niet alle jiggy's hebt en je weet echt niet waar ze zijn dan kan je naar de "Code Chamber" gaan in Mayhem Temple en dan vul je eerst "CHEATO" in en dan "YGGIJTEG" (omgekeerd: GETJIGGY) dan kan je naar Jiggywiggy's Temple gaan en dan kan je de bordjes in de tempel lezen en zie je welke jiggy's er in een level zitten.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Tooie
H
23039
30 jaar
Banjo-Tooie is nog steeds met Banjo en Kazooie in de hoofdrol. Tooie moet je ook niet verwarren met Tooty, het zusje van Banjo. Tooie is gewoon een samenkomst van Two (het is het 2de spel) en Kazooie. KazooieTwo werd dus Tooie.

Geheimen:
Dragon-Kazooie
Anton Van Steelandt
De Mega-Glowbo die je vindt in de ijskist in Hailfire Peaks, kun je gebruiken bij Humba Wumba in Pine Grove (voor de ingang van Witchyworld) om Dragon-Kazooie te verkrijgen, een vuurspuwende Kazooie!

Easter Eggs en Glitches:
Het duistere geheim van Tooty
Bramd de Groot
29821
Is het je wellicht opgevallen dat Tooty, het zusje van Banjo, in dit spel niet meer voorkomt? Een easter egg in deze game doet het voorkomen alsof haar afwezigheid een redelijk duistere reden heeft: ze wordt namelijk vermist...

 

Easter Eggs en Glitches:
Banjo- Tooie Glitches!
Chiel
1060
Kijk deze video voor een aantal Banjo- Tooie glitches!

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg