x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Toy Story 2 - N64 All in 1!

Kopen:

Toy Story 2
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
30.99
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Toy Story 2

Afbeelding voor  Toy Story 2

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Platform
Uitgebracht:1999
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Controller Pak,
Rumble Pak
EAN:5030917010347
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Toy Story 2

Afbeeldingen

Probeer Woody te redden als Buzz Lightyear de SpaceRanger en speel in 15 3D-werelden.
Probeer Woody te redden als Buzz Lightyear de SpaceRanger en speel in 15 3D-werelden.
Knal vijandjes aan gorden met je laser!
Knal vijandjes aan gorden met je laser!
Bevecht veel (redelijk simpele) eindbazen, zoals deze... buitenaardse eend?
Bevecht veel (redelijk simpele) eindbazen, zoals deze... buitenaardse eend?
Volgend jaar neemt Epke Zonderland het op tegen deze atleet.
Volgend jaar neemt Epke Zonderland het op tegen deze atleet.
Beoordelingen voor   Toy Story 2

Beoordelingen Toy Story 2

4 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

3022
16 jaar
Afwisselende levels, leuke missies
Toen ik 8 jaar was, speelde ik deze game vaak op de PS1. Ik vond de film heel interessant en toen kreeg ik de game. De N64-versie is een port en is dus precies hetzelfde. Nu ben ik er iets te oud voor, maar laat ik de game eens beoordelen door mij als een 8-jarige.

Allereerst zijn de levels erg groot en afwisselend. Van een achtertuin tot een vliegveld, er is van alles te vinden. Ook zijn de missies erg leuk. Je moet bijvoorbeeld 5 voorwerpen verzamelen en terugbrengen naar de eigenaar. Of je moet racen of een baas bevechten. Het is allemaal erg leuk bedacht.
Lees meer...

De moeilijkheidsgraad is ook niet al te laag. Sommige levels zijn erg moeilijk voor de wat jongere gamers onder ons. Gelukkig is de besturing wel eenvoudig. Je kunt springen of zelfs een double jump uitvoeren. Met je laser kun je vijanden aan gorden knallen... Er is echt heel veel mogelijk in deze game.

Toy Sotry 2 is dus een zeer vermakelijke game. Je hoeft de film niet per se te zien, want af en toe zijn er ook cutscenes, waardoor je het verhaal kunt volgen. Variatie in zowel levels als in de missies is zeker aanwezig. Dat geldt ook voor de uitdaging. Deze game is zeker een aanrader voor gamers met een leeftijd van 8-12 jaar.
Verberg.
Toy Story 2
Cijfer:
8,5

6916
24 jaar
Topper voor de kids
Toy Story 2 is een zeer simpel en gemakkelijk spel voor alle leeftijden. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige film van Pixar. Je zal in het spel dus ook alle personages en alle belangrijke locaties van de film tegen komen! Het spel brengt ook heel wat variatie met zich mee, zo zal je moeten racen en eindbazen moeten verslaan.
Daarnaast is het gewoon geweldig om in de wereld van het speelgoed rond te lopen en de levels te ontdekken. Dankzij de zeer makkelijke en vlotte besturing is dit spel absoluut een topper voor elke N64 collectie!
Cijfer:
9,0

2950
32 jaar
Eindelijk een TOP game gebaseerd op een film
Op naar de sterren en daar voorbij!
To infinity and Beyond!!!

Lees meer...
Toy Story 2, wat een leuk spel is dit! Vroeger speelde ik deze op de PC en het grootste verschil zijn de cutscenes tussendoor. Deze zijn vervangen door afbeeldingen en tekst, terwijl je op de PC scenes van de film ziet. Jammer, maar de opslagcapaciteit van een N64-casette is natuurlijk beperkt. Ook de soundtrack is wat veel van hetzelfde helaas ten opzichte van PC-versie.

Je speelt als Buzz Lightyear die Woody moet redden, die is namelijk net ontvoerd door een verzamelaar die hem meeneemt naar Japan uiteraard, net als in de film.

De levels (15 stuks) zijn echt goed bedacht en sluiten aan op de film. Rex, Ham, Bo & Meneer Aardappelhoofd zijn in alle levels te vinden en roepen jouw hulp in in ruil voor upgrades of Pizza Planeet-fiches. Die moet je zoveel mogelijk verzamelen, zeg maar een alternatief op sterren zoals in de Mario-games. De eindbazen zijn soms alleen te verslaan met bepaalde upgrades die je eerst moet vrijspelen.

Ook dit spel is erg zeldzaam compleet in doos, mede dankzij een vaste inlay. Hierdoor is het doosje vaak ingedeukt wat heel zonde is natuurlijk voor verzamelaars, 9 van de 10 keer zit het doosje er niet bij.

Deze moet je hebben, ook al is het misschien een makkelijke game, waarbij de moeilijkheidsgraad niet hoog ligt. Dit spel hoort in elke collectie van een N64-verzamelaar!
Verberg.
Cijfer:
9,8
Lees meer beoordelingen.

29821
17 jaar
Leuke rame voor kinderen
Ik had deze game als kind voor de PC, en ik heb er een hoop plezier aan beleefd. Het is een leuke game, die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden, met alle personages en locaties uit de film. De game zal voor de veteraan wat aan de makkelijke kant zijn, maar voor de jongere gamer, voor wie deze game volgens mij toch het meest bedoeld is, is de game precies uitdagend genoeg. Het is leuk om de alledaagse wereld van Toy Story door de ogen van een miniscuul poppetje te zien, net zoals eigenlijk het geval is in de films. Leuke game dus, maar wel vooral op kinderen gericht.
Toy Story 2
Cijfer:
8,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Toy Story 2

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 4 Persoonlijke tips - 3 Geheimen - 1 Cheats en Codes - 1 Easter Egg/Glitch

Cheats en Codes:
Level select
Stteevvee
6916
Om te kiezen met welk level je wilt beginnen kan je in het hoofd menu de volgende combinatie met je analoge stick gebruiken.

Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omhoog, Omhoog, Omlaag, Omlaag, Omlaag.

Je zou het geluid van een geit moeten horen! Je kan nu kiezen welk level je wilt starten.

Persoonlijke tip:
Overwin gemakkelijk de baas in het 1e level.
Wesleye98
3022
16 jaar
De baas in het eerste level, de Wind Up Robot, bevindt zich op de zolder. Hier kom je door naar rechts te gaan als je Andy's kamer uitkomt en dan via het touw naar boven klimt. Hij staat op de stapel dozen.

Je verslaat de robot door hem met een geladen laser te beschieten, terwijl hij zich opwindt.

Persoonlijke tip:
Shortcut Token Andy's House
Wesleye98
3022
16 jaar
Één van de vijf te verzamelen Pizza Tokens in Andy's House (het eerste level) is te vinden in de kelder. Normaal moet je daarvoor in hele omweg nemen, maar als je gebruik maakt van de spijkers die in het stuk hout, midden in de kelder, zijn geslagen, kun je zou op het platform komen, waar de Pizza Token zich bevindt. Dit is wel erg lastig. Je zult je sprong perfect moeten timen!
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Locaties van de Green Lasers
Wesleye98
3022
De Green Lasers zorgen ervoor dat je met slechts één keer schieten een vijand meteen vernietigt. Waar je ze kunt vinden, staat in onderstaande tabel.

<b>Level</b><b>Locatie</b>
Andy's HouseIn de garage vind je op de weg naar boven op de bestelwagen de laser.
Andy's NeighborhoodGa naar het gedeelte met de kapotte auto. Rechts op de auto vind je de laser.
Alleys en GulliesGa naar rechts wanneer je de eerste vliegtuig box ziet om de laser te vinden.
Construction YardWanneer je start in het level, kijk je in de broodtrommel. Daar zal de laser van dit level verstopt zitten.

Geheimen:
Verstopte batterijen in Bombs Away
Wesleye98
3022
In Bombs Away (het 3e level en tevens eerste echte baas) zijn batterijen verstopt. Vier stuks maarliefst! In iedere hoek van het gebied zul je een batterij vinden. Gebruik ze op de nodige momenten, bijvoorbeeld als je bijna de helft van je levens bent verloren.

Geheimen:
Army (leger)poppetjes in Andy's Neighborhoud.
Wesleye98
3022
In het tweede level van de game (Andy's Neighborhoud) zul je starten in een gebied met de grasmaaier. Ga naar het opstapje bij de deur van het huis. Hier zal een groen legerpoppetje uit de film staan. Hij zal je een Pizza Token geven als je vijf van zijn mannen kunt vinden. Let goed op rode noodsignalen in dit level! Deze worden namelijk afgeschoten door de legerpoppetjes.

De eerste bevindt zich ook in het gebied met de grasmaaier.

De tweede vind je tijdens het beklimmen van de boom.

Het derde mannetje kun je vinden in het gebied met de kapotte auto. Hij staat dan in een mandje dat aan de waslijn hangt.

Het vierde poppetje vind je bij het zwembad.

Het vijfde en laatste poppetje vind je op de schommel onderaan de boom.

Persoonlijke tip:
Alle eindbazen
Bramd de Groot
29821
17 jaar
De eindbazen in deze game kunnen voor jongere spelers nog best lastig zijn, en daarom is deze video voor deze spelers misschien handig. In deze video zie je hoe je ze allemaal verslaat!

 

Easter Eggs en Glitches:
Crazy Glitch
H
23039
In het hondendeurtje van level 1 kun je een te gekke glitch uithalen. Bekijk het onderstaande filmpje voor de instructies.

 

Persoonlijke tip:
Race in Andy's House Shortcut!
Wesleye98
3022
16 jaar
In sommige levels zul je een race moeten doen. Zo ook in het eerste level: Andy's House. Dit zal gebeuren in de garage (de trap af en dan links). Het parkoers is niet spectaculair. Je rent drie rondjes om de auto. Maar! Er is een shortcut bij dit simpele parkoers.

Als je de garage binnenloopt, ga dan niet meteen naar de race, maar klim eerst naar boven door links via de doos op de eerst plank te springen. Volg de route, totdat je (minimaal) bij de vuilnisbak bent gekomen en dat je de schep hebt laten vallen. Je kunt dan eerst deze route helemaal afmaken en dan de race starten, maar tot hier is het even voldoende. Als je de race start, hoef je niet drie keer het hele rondje te rennen, maar je klimt omhoog via de schep, springt op de afvalbak en vervolgens op de auto. Dan ren je een stukje verder de auto op en je valt er rechts weer af en rent over de finish. Het spel denkt dat je een hele ronde hebt gehad. Doe dit drie keer en je bent de winnaar.
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor Toy Story 2

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg