x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.

Pokémon Snap - N64 All in 1!

Kopen:

Pokémon Snap Compleet
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
€ 116.49
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Pokémon Snap Compleet Duitstalig
Bestel zondag voor 17.00u, maandag in huis.
68.99
€ 45.49korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Pokémon Snap

Afbeelding voor  Pokemon Snap

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Actie, Simulatie
Uitgebracht:2000
Spelers:1
Leeftijd:3+ jaar
EAN:0045496870478
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  Pokemon Snap

Afbeeldingen

Fotografeer met Todd zoveel mogelijk wilde Pokémon voor Professor Oak!
Fotografeer met Todd zoveel mogelijk wilde Pokémon voor Professor Oak!
Fotografeer 150 verschillende Pokémon in hun natuurlijke omgeving.
Fotografeer 150 verschillende Pokémon in hun natuurlijke omgeving.
Kijk hoe de verschillende Pokémon interacties met elkaar aangaan!
Kijk hoe de verschillende Pokémon interacties met elkaar aangaan!
Dat is pas een creatieve manier om je Pikachu fly te leren.
Dat is pas een creatieve manier om je Pikachu fly te leren.
Beoordelingen voor   Pokemon Snap

Beoordelingen Pokémon Snap

7 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,8

491
15 jaar
Niet doden/vangen. Wel fotograferen!
Je zou verwachten dat je net als andere Pokémon games de Pokémon moet vangen en/of proberen uit te schakelen. Maar dit is een van de weinige Pokémon games die het doel heeft de Pokémon te fotograferen! Dat doe je in mooie landschappen waar de Pokémon bij passen, zoals vulkanisch gebied bij vuur Pokémon.
Pokémon Snap
Cijfer:
8,5

3202
21 jaar
One of a kind!
Pokémon Snap is een super uniek Pokémon-spel. Ik heb dit spel aangekocht in 2020 en meteen helemaal uitgespeeld. De besturing voelt zeer soepel, het spel is nostalgisch voor de Pokémon-liefhebber en de graphics zien er zeer aangenaam uit. Het spel bestaat uit verschillende levels, die je kan uitspelen door zoveel mogelijk Pokémon te fotograferen, die vervolgens in je Pokédex worden geregistreerd. De Pokémon lopen rond op een eiland en vertonen veel interactie met elkaar, waardoor er veel mooie, unieke foto's genomen kunnen worden. Sommige levels moet je dan weer via doordachte wegen vrijspelen. Samengevat is het een uniek spel, waar je veel speelplezier aan hebt! Nintendo gaat in de toekomst een Pokémon Snap maken voor op de Nintendo Switch. Dit spel is dus de perfecte nostalgische voorbereiding!
Cijfer:
9,5

Pokémon Snap is een aanrader
Denkend aan al die Japanners met petjes op en grote camera's om hun nek, begrijp ik waarom Pokémon Snap het zo goed doet in Japan. Ik heb echter diep respect voor de manier waarop ze ook Dre en mij zo gek kunnen krijgen dat we drie dagen lang virtuele zakmonsters hebben gefotografeerd. Pokémon Snap is echt een hele leuke game en zeker een aanrader voor de N64.
Cijfer:
8,0
Lees meer beoordelingen.

165
19 jaar
Creatieve fotografische spel!
Pokémon Snap is echt een super leuke creatieve spel voor jong en oud!.
Leuke foto's maken van zoveel verschillende Pokemon dat het nooit saai wordt.
Voor een Nintendo 64 ziet het spel er geweldig uit Nintendo blijft steeds mooie spellen produceren.
Pokemon snap is een leuk spel om aan je Nintendo 64 collectie toe te voegen!.
Cijfer:
9,0

25 jaar
Met Pokémon Snap is geen spel te vergelijken
Pokémon Snap is super bijzonder. Geen spel is hiermee te vergelijken en als je begonnen bent wil je niet meer stoppen totdat je alle Pokémon hebt gevonden.
Cijfer:
9,5

1910
17 jaar
Pokémon Snap is een leuk en uniek spel!
In Pokémon Snap moet je alle Pokémon die je kan vinden fotograferen! Je kan 63 verschillende Pokémon vinden en je moet ook op zoek gaan naar stukken in het landschap die kenmerken hebben van Pokémon. Ook zijn er veel pokémon die zijn verstopt en die je alleen tevoorschijn kan krijgen met 1 van de items die je van Professor Oak krijgt.
Pokémon Snap is verder een heel kort spel, maar is leuk om regelmatig uit de kast te halen!
Cijfer:
8,2

23039
30 jaar
Super Pokemon spel
Leuk, origineel, goede graphics en geluid: kortom een geweldig spel. Voor de Pokemon-fans is Pokémon Snap een absolute must, maar voor de liefhebbers van een leuk avonturenspel zeker ook een aanrader.
Cijfer:
9,0
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor Pokémon Snap

Tips en geheimen, cheats en codes

9 tips: 6 Geheimen - 2 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Geheimen:
Open de Cave, Volcano en Rainbow Cloud
Sylke Biesemans
Hier zo is je hoe je Cave, Volcano en Rainbow Cloud kunt openen:

Open de CaveGooi een PesterBall aan je rechterkant direct voordat je het eind van het River level bereikt. Je zal twee delen van een Porygon zien uitsteken in de lucht van de kliffen en een rode knop op de grond. De Porygon zal de schakelaar in werking stellen en het pad naar de Cave openen
Open de VolcanoGooi Pester Balls of appels naar de laatste Electrode in het Tunnel level, vlakbij de uitgang. Hij zal zichzelf opblazen en een pad naar het Volcano level openen.
Open de Rainbow CloudIn de "Valley stage" kom je bijna op het einde van het parcours drie Squirtles tegen, twee ervan zullen weglopen, maar de derde blijft. Gooi nu een PesterBall naar de derde Squirtle, als je goed gemikt hebt zal de Squirtle een Mankey raken op de berg. Eens aan de andere kant van de berg moet je een pester

Geheimen:
Verkrijg de zes Pokémon Signs
Kevin Combi
Na het voltooien van Het Valley level door de Mankey op de schakelaar te raken, zal Professor Oak je vertellen dat je de Signs in de levels moet fotograferen. Hier zijn de  Pokémon Signs, levels en de opdracht:

Kingler  Beachvoorbij Pikachu, keer je om en maak een foto van de rots met het zeewier dat op een krab lijkt.
Pinsir  Tunnelwacht tot Zapdos is uitgebroed en het vermogen aanzet. Wanneer je voorbij Electabuzzes en Pikachu bent, kijk naar je rechterkant om een Pinsir's schaduw op de muur te zien.
Koffing  Volcanogooi een Pester Ball in de kleine vulkaan aan de linkerkant van de eerste Rapidash die verschijnt. Rook in de gedaante van Koffing zal verschijnen.
Cubone  Riverspeel op de Poké Flute voor de slapende Vileplume. De rook zal verdwijnen en een struik in de gedaante van Cubone zal verschijnen.
Mewtwo  Cavenadat je twee Koffings die achter Jigglypuff jagen raakt met appels, draai naar links nabij Weepinbell om enkele heldere kristallen/sterren te zien. Maak er een foto van en het zal Mewtwo uitschakelen.
Dugtrio  Valleymaak een foto van de berg achter de Mankey.

Geheimen:
Gyarados fotograferen!
Driesie
3202
In de valley is het mogelijk om Gyarados te fotograferen! Dit kan door in het begin van het level Magicarp te raken met 'B'. Vervolgens zal Magicarp vliegen tot aan de waterval in de Valley, daar ligt hij op het droge. Door gebruik te maken van een appel kan je hem in het water laten vallen, waarna Gyarados uit de waterval komt!

 
Lees meer tips en geheimen.

Geheimen:
Groepsfoto Charmander!
Driesie
3202
In de Volcano kan je een leuke groepsfoto maken van verschillende Charmanders! Je moet met het wagentje tegen het oranje ei botsen, zonder deze in de lava te laten vallen! Daarna moet je overal appel smijten op het linker terrein. Er zullen altijd meer en meer Charmanders komen tot je een hele groep hebt! Nu kan je daar een foto van maken, waar je een flink aantal bonuspunten krijgt door alle Charmanders!

 

Persoonlijke tip:
Pokéfluit
Lisa Homan
13 jaar
De pokéfluit kun je gebruiken om pokémon wakker te laten worden zoals in de Beach, Snorlax en in de River bijv. Vileplume.

Persoonlijke tip:
Mooiste foto
Lisa Homan
13 jaar
Om mooier foto's te krijgen kun je in de Beach pikachu naar het surfpak lokken. In de cave kun je de Jigglypuffs een plezier doen door de Koffings weg te jagen door een pesterball op ze te gooien en dan zingen de Jigglypuffs aan het einde van het level. In de tunnel houdt Pikachu van foto's, maak een aantal foto's en hij zal op de Electrode gaan staan.

Easter Eggs en Glitches:
Pokemon op het treinspoor
H
23039
Soms kan het gebeuren dat een Pokémon voor je treintje loopt en je hem bijna plet. De trein stopt gelukkig en de Pokémon loopt verder, maar het lijkt wel altijd alsof hij eronder belandt.

 

Geheimen:
De legendary birds vangen!
Driesie
3202
Het is mogelijk om de legendary birds (Articuno, Moltres en Zapdos) te vangen! In de Cave, Tunnel en Volcano bevinden zich grote eieren, waar deze Pokémon zich in bevinden.

TunnelLok Pikachu met appels naar het gele ei, gebruik nu de pokéflute. Pikachu zal een elektrische schok geven, waardoor het ei open gaat en Zapdos te voorschijn komt!
VolcanoOp de weg ligt een oranje ei, gooi hier een appel op. Hierdoor zal het ei in de lava vallen en komt moltres tevoorschijn!
CaveGebruik je pokéflute bij het ei, Jinx zal nu met een dansje het ei open doen! Daarna komt Articuno te voorschijn!


 

Geheimen:
Charizard
Stteevvee
6916
Om Charizard te kunnen fotograferen moet je naar het vulkaan level gaan. Bijna aan het einde van de rit zie je een Charmeleon rondjes lopen rond een lava poel. Door op het juiste moment een appel tegen deze Charmeleon te gooien zal deze in de lava poel vallen. Hierna zal hij evolueren tot een Charizard! Voor Charizard foto's krijg je veel punten! Je moet wel snel zijn om de juiste foto te kunnen maken. Zie het onderstaande filmpje hoe het werkt.

 
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Thuiswinkel Waarborg