x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

007: The World is Not Enough - N64 All in 1!

Kopen:

007: The World is Not Enough Compleet
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
35.99
€ 29.99korting
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
007: The World is Not Enough
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
19.99
15.99aanbieding
6 Maanden garantie
Handleiding en doosje
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot 007: The World is Not Enough

Afbeelding voor  007 The World is Not Enough

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Shooter
Uitgebracht:2000
Spelers:1-4
Leeftijd:15+ jaar
Ondersteund:Controller Pak,
Rumble Pak,
Expansion Pak
Expansion Pak:Optioneel
EAN:5030930024871
Goede Badges:

Vaak samen gekocht:

Afbeeldingen voor  007 The World is Not Enough

Afbeeldingen

Speel als agent 007, James Bond, gespeeld door Pierce Brosnan.
Speel als agent 007, James Bond, gespeeld door Pierce Brosnan.
Vecht door 14 levels met leuke opdrachten gebaseerd op jouw eigen moeilijkheidsgraad.
Vecht door 14 levels met leuke opdrachten gebaseerd op jouw eigen moeilijkheidsgraad.
Naast je vuurwapens heb je ook beschikking tot allerlei gadgets!
Naast je vuurwapens heb je ook beschikking tot allerlei gadgets!
Net als de klassieker Goldeneye heeft deze game split-screen multiplayer voor maximaal 4 spelers.
Net als de klassieker Goldeneye heeft deze game split-screen multiplayer voor maximaal 4 spelers.
Afbeelding voor 007 The World is Not Enough

Links

Beoordelingen voor   007 The World is Not Enough

Beoordelingen 007: The World is Not Enough

12 beoordelingen - gemiddeld cijfer 8,2

3202
18 jaar
Leuke shouter met veel variatie
007 The word is not Enough is een James Bond game die gebasseerd is op de film. Bij de singleplayer game zijn er verschillende levels en kan je in tegenstelling tot goldeneye, hier ook de moeilijkheidsgraad kiezen.
De wapens en omgeving zijn zeer gedetailleerd en vooral bij multiplayer zijn er leuke extra’s. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende gametypes zoals: deathmatch, king of the hill, capture the flag... In het algemeen een zeer leuk spel als je van shooters houdt en graag met vrienden samen speelt!
007: The World is Not Enough
Cijfer:
8,0

6916
24 jaar
Geweldige shooter
Een van de betere shooters op de N64. Graphics en gameplay zijn zeker de moeite waard. Als opvolger van Goldeneye is het spel goed genoeg. De verhaallijn van het spel is min of meer hetzelfde als de film. Wat wapens betreft is er maar een beperkt aanbod, dit wordt echter goed gemaakt door veel gadgets beschikbaar te maken. De multiplayer is jammer genoeg iets minder maar wel goed speelbaar.
007: The World is Not Enough
Cijfer:
7,5

55
34 jaar
Leuke 007 shooter voor een zachte prijs
Ik heb deze game pas jaren na Goldeneye gespeeld. Hoewel niet zo uitgebreid als eerder genoemde, is dit wel een 007 waardige game. De besturing is fijn, behalve het springen/bukken. De levels zijn lang en hebben een redelijk hoge moeilijkheidsgraad. Er zijn voldoende wapens en gadgets beschikbaar en er is uiteraard een vermakelijke multiplayer mode. Nadelen zijn de vaak donkere graphics en de slechte zichtbaarheid van vijanden in de verte. De speelbaarheid wordt verlengd met een aantal secrets die je kunt vrij spelen door een level snel te voltooien, en een 'hard' niveau. Soms heb je een FAQ nodig om te weten wat je in een level moet doen. EA heeft hier goed naar zijn voorganger gekeken, maar heeft het eenvoudiger gehouden. Ik zou er destijds geen 150 gulden voor hebben betaald, maar 2e hands kun je 007: The World is Not Enough niet laten liggen als je een leuke shooter zoekt.
Cijfer:
7,5
Lees meer beoordelingen.

240
24 jaar
Echte klassieke Shooter!
007: The World is Not Enough is een echte klassieke shooter!
Een gaaf James Bond spel gebaseerd op de films. De singleplayer-mode bestaat uit verschillende levels, waar je je eigen niveau kan kiezen. Ideaal voor zowel de amateur als de professionals. De multiplayer-mode is heel uitgebreid. Je kan met je vrienden gebruik maken van verschillende speltypen zoals capture the flag, king of the hill en deatmatch.

De game heeft veel oog voor detail en de verouderde graphics maken het spel speciaal. Naar mijn mening een top spel voor met je vrienden of in je eentje.
Cijfer:
8,0

23039
30 jaar
Goed actiespel
The World Is Not Enough (TWINE) is het vervolg op het legendarische GoldenEye. Hoewel dit spel niet in de buurt komt van GoldenEye is het wel een goede shooter/actiespel. Wat leuk is aan deze versie zijn de vele gadgets en de mogelijkheid bots in te schakelen in de multiplayer. Voor de fans van Bond en van actiespellen.
007: The World is Not Enough
Cijfer:
8,0

2950
32 jaar
Beter opgedroogd dan 007 GoldenEye!
007: The World is Not Enough is de 2e Bond-game na 007 GoldenEye. En hoewel GoldenEye wellicht bekender is, vind ik The World is Not Enough beter de tand destijds te hebben doorstaan.

Dit komt door de Expansion Pak, waarbij je betere graphics krijgt dan de standaard Jumper Pak. Een Controller Pak is nodig om je voortgang op te slaan.
Lees meer...

Het spel (gebaseerd op de gelijknamige Bond-film uit 1999) speelt anno 2021 erg prettig (hoge framerate) en heeft simpelweg betere graphics dan z’n voorganger, zoals eerder vermeld. Ook in deze titel zit een heerlijke multiplayermodus voor wederom 4 personen. Ook hier is er weer genoeg keuze aan levels en wapens waarmee je elkaar kan verslaan!

007: The World is Not Enough is ook uitgebracht voor de PlayStation en valt onder het genre First Person Shooter. Destijds een vrij nieuw concept maar tegenwoordig alom bekend van andere titels.

Ook dit spel kwam later uit dan de film namelijk in 2000, net voor de PlayStation-versie!

007: The World is Not Enough MOET je in je collectie hebben, gewoon een toppertje!!!
Verberg.
Cijfer:
8,8

TWINE heeft minder goede multiplayer kwaliteiten
TWINE is geen Goldeneye, maar misschien toch wel de moeite waard om te kopen. Al moet ik erbij waarschuwen dat het spel niet zulke goede multiplayer kwaliteiten heeft als bepaalde games van Rare.
007: The World is Not Enough
Cijfer:
8,0

1910
17 jaar
een fantastisch 007 spel!
007: TWiNE is een First Person Shooter op de Nintendo 64 met goede graphics, een goede gameplay en met coole wapens en gadgets.
De multiplayer had wel wat meer aandacht mogen krijgen en er zijn maar een paar wapens. Verder is het echt een fantastisch spel!
007: The World is Not Enough
Cijfer:
8,5

1035
18 jaar
Goed spel, mooie multiplayer en vernieuwde wapens
Ik heb 007: The World is Not Enough gespeeld na Goldeneye (welke toch wel echt een topper was!). Jammer genoeg haalt het spel het niveau van Goldeneye niet. Het spel mag dan wel minder zijn dan Goldeneye, maar is alsnog een must have voor de N64. Er zijn veel uitgebreide en spannende levels en ook een paar high tech wapens toegevoegd die in Goldeneye niet aanwezig waren.

Ben je uitgekeken op de single player, dan kun je de strijd aangaan met vrienden of familie en kun je met maximaal 4 mensen deelnemen aan de multiplayer van het spel. De multiplayer van dit spel is wel weer uitgebreider dan die van Goldeneye, dit zorgt ook weer voor wat meer afwisseling met Goldeneye. Zo zorgt de multiplayer weer voor uren meer speelplezier.

Dus ben je uitgekeken op Goldeneye en zoek je iets nieuws is dit zeker een aanrader. Want als je Goldeneye leuk vond ga je hier ook zeker uren speelplezier aan hebben!
Cijfer:
8,0

007: The World is Not Enough lijkt op de film
Bij een nieuwe Bondfilm hoort natuurlijk ook een nieuwe Bondgame. TWINE lijkt erg op de gelijknamige film. Zo begin je met het ophalen van wat gestolen geld, moet je infiltreren in een nucleaire testfabriek in Kazachstan en ga je ook skiën. Alle missies zijn met elkaar verbonden door tussenfilmpjes. Toch kom je soms iets verrassends tegen, omdat niet alles volgens de film is.
Cijfer:
8,3

200
18 jaar
Uitdagende shooter met eindeloos veel actie!
007: The World is Not Enough voor de N64 is een uitdagende en opwindende shooter. De levels zijn steeds moeilijker en je krijgt een gevoel van voldoening als je ze doorloopt. De visuals zijn prachtig en de soundtrack is geweldig. Het is een game die je urenlang mee bezig houdt. De schietscènes zijn uitdagend en het vechten tegen de verschillende vijanden is een ware uitdaging. Al met al een fantastische game met veel actie en spanning!
Cijfer:
9,0

580
25 jaar
Geweldig
Deze game is een must-play voor elke James Bond-fan en iedereen die van first-person shooters houdt. De gameplay is uitdagend en afwisselend, met verschillende missies die je moet voltooien. De besturing is soepel en responsief, en de graphics zijn voor die tijd indrukwekkend. De soundtrack past perfect bij de sfeer van de game.
007: The World is Not Enough
Cijfer:
8,4
Minder beoordelingen.

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor 007: The World is Not Enough

Tips en geheimen, cheats en codes

8 tips: 3 Geheimen - 2 Cheats en Codes - 2 Persoonlijke tips - 1 Easter Egg/Glitch

Cheats en Codes:
Gebruik de nachtkijker
Marnix Viergever
Als je A ingedrukt houdt en op B drukt kun je de nachtkijker gebruiken, hiermee kan je beter in donkere gebieden zien en kan je ook door muren heen kijken. Let op de nachtkijker kan je alleen gebruiken in bepaalde levels of als het in multiplayer staat ingesteld.

Cheats en Codes:
Verander de wapen opties
Marnix Viergever
Als je B ingedrukt houdt en op A drukt kan je de gadgets gebruiken. Als je B ingedrukt houdt en op Z drukt kan je de opties van je wapen veranderen. Zo kun je een demper toevoegen aan je Wolfram P2K. Bij elk wapen heeft deze optie een ander gevolg.

Persoonlijke tip:
Gevoel
Mikezon95
240
24 jaar
Een echte shooter speel je op gevoel! Het is belangrijk dat je er achter komt wat voor jou het beste werkt en welke manier van spelen je het prettigst vindt. Blijf daarom niet te veel hangen op dezelfde wapens en gadgets, maar varieer en vind uit wat het best bij jou past!

Succes en veel plezier.
Lees meer tips en geheimen.

Persoonlijke tip:
Samenwerken
Kris Dambrink
Als je samen in een team speelt om de vlag, dan moet je goed samen werken en afspraken maken. Overleg met elkaar, coach elkaar.. en win!

Easter Eggs en Glitches:
Trein glitch
H
23039
In level 4 kun je buiten de map geraken. Bekijk het filmpje hoe je dat kan doen. Geen echt nut, maar wel erg leuk.

 

Geheimen:
Retro skins
Stteevvee
6916
Versla level 14 (Meltdown) op het "Agent" niveau. Hiermee unlock je de volgende karakters in multiplayer mode:
Christmas Jones
Wai Lin
May Day
Alec Trevelyan (006)
Max Zorin

Geheimen:
Levels & modes in multiplayer
Stteevvee
6916
Haal de onderstaande doelstellingen om de verschillende levels en modes in multiplayer vrij te spelen.

DoelPrijs
Speel level 2 (King's Ransom) uit binnen 2:20 op "Agent" niveau.Team King of the Hill Mode
Speel level 4 (Underground uprising) uit binnen 2:15 op "Agent" niveau.Castle Stage
Speel level 5 (Cold Reception) uit binnen 3:15 op "Secret Agent" niveau.Sky Rail Stage
Speel level 8 (Masquerade) uit binnen 3:05 op "Agent" niveau.Air Raid Stage
Speel level 10 (City of Walkways 2) uit binnen 3:00 op "Agent" niveau.Wildfire Mode
Speel level 11 (Turncoat) uit binnen 3:20 op "Secret Agent" niveau.Capture the Briefcase Mode
Speel het spel uit op "00 Agent" niveau.Golden Gun Mode

Geheimen:
Skins voor multiplayer
Stteevvee
6916
Haal de onderstaande doelstellingen om de verschillende skins vrij te spelen.

DoelSkin
Speel level 1 (Courier) uit binnen 3:05 op "Secret Agent" niveau.Business Suit
Speel level 2 (King's Ransom) uit binnen 3:45 op "Secret Agent" niveau.Security
Speel level 7 (Midnight Departure) uit binnen 3:05 op "Agent" niveau.Soldier
Speel level 8 (Masquerade) uit binnen 4:20 op "00 Agent" niveau.Scientist
Speel level 9 (City of Walkways 1) uit binnen 3:35 op "Agent" niveau.Civilian
Speel level 9 (City of Walkways 1) uit binnen 3:45 op "Secret Agent" niveau.Covert
Speel het spel uit op "Agent" niveau.Contemporary
Speel het spel uit op "Secret Agent" niveau.Classic
Minder tips en geheimen.
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor 007 The World is Not Enough

Links

Vaak samen gekocht:

Thuiswinkel Waarborg