x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

StarCraft 64 - N64 All in 1!

Kopen:

-Tijdelijk uitverkocht-
We mailen je graag eenmalig wanneer deze weer voorradig is. (Je email adres houden we geheim.)

StarCraft 64 is vrij zeldzaam, maar ooit krijgen we deze weer binnen. De prijs 334.99 euro, is een indicatie.

Wanneer weer op voorraad?
Boxshot StarCraft 64

Afbeelding voor  StarCraft 64

Game trailer

Kop

Specificaties

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Strategie
Uitgebracht:2000
Spelers:1-2
Leeftijd:15+ jaar
Ondersteund:Rumble Pak,
Expansion Pak
Expansion Pak:Optioneel
Goede Badges:

Anderen bekeken ook:

Afbeeldingen voor  StarCraft 64

Afbeeldingen

Speel als verschillende futuristische eenheden.
Speel als verschillende futuristische eenheden.
Deze game is een port van de PC-game <a href = https://www.mario64.nl/Nintendo-64-spel.php?t=StarCraft_64 target = _blank>Starcraft</a>, inclusief alle uitbreidingen.
Deze game is een port van de PC-game Starcraft, inclusief alle uitbreidingen.
Dit spel is een RTS, oftewel een Real-Time Strategy Game, en zet je dus aan het denken!
Dit spel is een RTS, oftewel een Real-Time Strategy Game, en zet je dus aan het denken!
Wat grappig dat ze ook dinosaurussen hebben in de ruimte...
Wat grappig dat ze ook dinosaurussen hebben in de ruimte...
Beoordelingen voor   StarCraft 64

Beoordelingen StarCraft 64

1 beoordeling - cijfer 8,0

23039
30 jaar
Goede RTS voor de N64
Net als Command & Conquer heeft StarCraft een versie voor de N64. Hoewel een RTS leuker speelt op een PC is deze consoleversie erg leuk. Verder bevat het spel vele missies en een speelmodus voor 2 spelers. Heb je de PC-versie al dan zal dit niet veel nieuws zijn, maar hou je van RTS en heb je StarCraft nog nooit gespeeld dan moet je deze zeker proberen.
StarCraft 64
Cijfer:
8,0

Productbeschrijving


Hallo daar, gamers! Mr M. hier, en ik ben super enthousiast om jullie alles te vertellen over StarCraft 64! Deze game is een Fantastische real-time strategy game die origineel werd ontwikkeld door Blizzard Entertainment en geport naar de Nintendo 64. Het verhaal speelt zich af in een futuristisch universum waar drie unieke rassen ? de Terrans, Zerg en Protoss ? strijden om dominantie. De gameplay-mechanieken zijn diepgaand en bieden uren aan strategisch plezier. Je kunt basissen bouwen, legers trainen en epische veldslagen voeren. En dat allemaal op je geliefde Nintendo 64!

Historische Context


StarCraft 64 kwam uit in 2000 en is een aangepaste versie van de PC-klassieker StarCraft. De game bracht de geliefde strategie-ervaring naar de consolemarkt en introduceerde veel spelers aan de intense wereld van StarCraft. Het was een van de weinige real-time strategy games die succesvol werd omgezet naar een console, en ondanks de beperkingen van de hardware, wist het de kern van de PC-ervaring te behouden. Wowie!

Recensies van Experts


Volgens IGN: "StarCraft 64 is een indrukwekkende poging om een van de beste PC-games ooit naar de console te brengen. Hoewel de besturing enige tijd vergt om aan te wennen, blijft de game een meesterwerk van strategie." Gamespot voegde hieraan toe: "De multiplayer-modus is waar StarCraft 64 echt schittert. Het is een must-play voor fans van het genre."

Iets voor jou?


StarCraft 64 is perfect voor liefhebbers van strategiegames en sciencefiction. Als je geniet van diepgaande strategie en het opzetten van epische veldslagen, dan is deze game iets voor jou! Daarnaast is het een Fantastische keuze voor verzamelaars van unieke Nintendo 64-titels, want dit is een van de weinige real-time strategy games die beschikbaar is voor de console. Haha!

Vergelijkbare Uitgaves


StarCraft 64 heeft geen speciale edities of steelbooks, maar het is wel interessant om te weten dat de game een split-screen multiplayer-modus bevat, wat vrij uniek is voor een RTS-game op de console. Speel samen met je vrienden en ontdek wie de ultieme strateeg is. En dat maakt mij super vrolijk!

Vergelijkbare Games


Als je geniet van StarCraft 64, dan raad ik je ook aan om "Command & Conquer" voor de Nintendo 64 te proberen. Het is een andere Fantastische real-time strategy game die je strategische vaardigheden op de proef zal stellen. En voor een meer actiegerichte ervaring, probeer "Perfect Dark" ? een klassieker die ook niet mag ontbreken in je collectie!

Fun Fact


Wist je dat StarCraft 64 ook een exclusieve missie bevat die niet beschikbaar was in de originele PC-versie? Deze missie, "Resurrection IV," volgt de Terran helden en biedt een unieke ervaring voor console gamers. Hoe cool is dat?!
StarCraft 64

Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje Geheimen en cheats voor StarCraft 64

Tips en geheimen, cheats en codes

Wij hebben nog helemaal geen tips voor StarCraft 64... Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 30 tot 75 muntjes.
Afbeelding voor StarCraft 64

Links

Anderen bekeken ook: