x HomeWinkelKlantenserviceLijstenAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.

Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen - N64 Hardware All in 1!

Kopen:

Schroevendraaiers voor SNES N64 & Gamecube Nieuw
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
14.49
€ 11.49aanbieding
6 Maanden garantie
In originele verpakking
Nieuw
2 stuks
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
11.49
€ 7.99aanbieding
6 Maanden garantie
Origineel van Nintendo
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
18.49
€ 14.99aanbieding
6 Maanden garantie
Nieuw
Repear Box USA Thumbstick, hoogste kwaliteit
Wanneer andere versie op voorraad?
Boxshot Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen

Afbeeldingen voor  Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen

Afbeeldingen

Afbeelding voor Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen

Links

Beoordelingen voor   Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen

Beoordelingen Nintendo 64 - Originele Reserve OnderdelenProductbeschrijving


Wowie! Heb je een Fantastische Nintendo 64 console die wat liefde nodig heeft? Geen zorgen, Mr M. is hier om je te helpen met onze Originele Reserve Onderdelen! Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen om je klassieke console weer als nieuw te laten voelen. Of je nu een kapotte joystick hebt, een versleten reset-knop of een beschadigde cartridge slot, we hebben alles wat je nodig hebt om je gaming-ervaring weer op topniveau te krijgen. Deze onderdelen zijn 100% origineel en compatibel met de Europese Nintendo 64 consoles. En dat geeft mij veel plezier!

Historische Context


De Nintendo 64, uitgebracht in 1996, was een baanbrekende console in de wereld van 3D-gaming. Met legendarische titels zoals Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time en Mario Kart 64, heeft deze console een speciale plek in het hart van vele gamers. Door de jaren heen zijn sommige onderdelen versleten of beschadigd geraakt, maar met deze originele reserveonderdelen kun je je nostalgische avonturen nieuw leven inblazen. Fantastisch, toch?

Recensies van Experts


"De beschikbaarheid van originele reserveonderdelen voor de Nintendo 64 is een zegen voor retro-gamers. Het stelt hen in staat om hun consoles in topconditie te houden en te blijven genieten van klassieke spellen." - RetroGaming Magazine

Iets voor jou?


Deze originele reserveonderdelen zijn perfect voor retro-gamers en verzamelaars die hun Nintendo 64 in topconditie willen houden. Of je nu een fan bent van klassieke Nintendo-games of een verzamelaar die zijn collectie in perfecte staat wil houden, deze onderdelen zijn een must-have. Haha, ik zie je al helemaal klaarstaan om je volgende avontuur te beginnen!

Vergelijkbare Uitgaves


Naast de standaard reserveonderdelen bieden we ook speciale edities aan, zoals transparante joystick covers en gekleurde reset-knoppen, om je console een unieke look te geven. Hoe cool is dat?

Vergelijkbare Games


Ben je klaar met het repareren van je Nintendo 64 en wil je meteen beginnen met gamen? Kijk dan ook eens naar onze Fantastische collectie van klassieke Nintendo 64 games zoals Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, en Mario Kart 64. Deze toppers zijn snel in huis, want wij versturen 6 dagen per week!
Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen

Wij hebben nog helemaal geen beoordelingen... Voeg jouw mening toe en verdien 40 tot 75 muntjes.

kopje N64 Hardware beschrijving Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen

BeschrijvingenWij hebben nog helemaal geen beschrijving voor Nintendo 64 - Originele Reserve Onderdelen... Voeg jouw beschrijving toe en verdien 40 tot 120 muntjes.

Thuiswinkel Waarborg