x HomeWinkelKlantenserviceAll-in-1SpellenHardwareReviewsInkoopHelden
Bestel vandaag voor 18.30u, morgen in huis.

NASCAR 99 - N64 All in 1!Wanneer weer op voorraad?
Boxshot NASCAR 99

Afbeelding voor  NASCAR 99

Game trailer NASCAR 99

Kop

Specificaties NASCAR 99

Platform:Nintendo 64
Regio:Europees (PAL)
Genre:Race
Uitgebracht:1998
Spelers:1-2
Leeftijd:3+ jaar
Ondersteund:Controller Pak
Goede Badges:

Iets voor jou?

V-Rally Edition 99 voor Nintendo 64
  € 3.99
V-Rally Edition 99
F-Zero X voor Nintendo 64
 16.49  € 12.99
F-Zero X
Wipeout 64 voor Nintendo 64
  € 6.49
Wipeout 64
F-1 World Grand Prix voor Nintendo 64
 4.99  € 1.99
F-1 World Grand Prix
Afbeelding voor NASCAR 99

Afbeeldingen van NASCAR 99

Speel als allerlei verschillende NASCAR-wagens!
Speel als allerlei verschillende NASCAR-wagens!
Speel overdag of 's nachts!
Speel overdag of 's nachts!
Speel met maximaal 4 spelers in multiplayer!
Speel met maximaal 4 spelers in multiplayer!
Écht 3D zijn de graphics niet te noemen...
Écht 3D zijn de graphics niet te noemen...
Afbeelding voor NASCAR 99

Links voor NASCAR 99

Beoordelingen voor  NASCAR 99

Beoordelingen NASCAR 99

3 beoordelingen - gemiddeld cijfer 7,5

23039
30 jaar
Leuk voor de fans
Nascar99 is het enige Nascar-spel verschenen voor de N64. Het spel bevat vele officiële racers, wagens en circuits. Ook is er leuk commentaar aanwezig en zit er goede rockmuziek in het spel.
Het spel mist echter diepgang en voor de casual racefanaat wordt dit spel vlug saai. Hou je dus van racespellen, probeer dit spel dan eens. Ben je niet zo een racefanaat en zoek je gewoon een leuk racespel, kijk dan even verder.
NASCAR 99
Cijfer:
6,5

6325
24 jaar
Leuke racer
Als race spel is dit niet het allerbeste wat de Nintendo 64 te bieden heeft. Voor een Nascar fan is het echter een leuke belevenis. Je zal veel oude Nascar helden en bekende circuits tegen komen tijdens het spelen van dit spel. De besturing van het is vrij simpel en gemakkelijk, je moet er wel even aan wennen (een goed werkend controller pookje helpt hier bij).
NASCAR 99
Cijfer:
7,0

33
20 jaar
Super leuk voor fans van NASCAR
Als je van die auto’s houdt: Echt een aanrader en leuke game. Niet echt NASCAR fan? Zoek dan mischien toch naar een ander spel.
ps: de rally games zijn top!!
NASCAR 99
Cijfer:
8,9

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Review
Wil jij onze held worden? Kun jij goed leuke tekstjes schrijven? Schrijf een 3 minuten review voor NASCAR 99. Je verdient er 400 - 1000 muntjes mee!

kopje Geheimen en cheats voor NASCAR 99

Tips en geheimen, cheats en codes voor NASCAR 99

3 tips: 1 Easter Egg/Glitch - 1 persoonlijke tip - 1 Cheats en Codes

Cheats en Codes:
Leuke en handige cheats!
LolxD
425
Om te racen als Cale Yarborough, selecteer je Darlington track, markeer "Select Car", druk dan snel op L, R, L [drie keer], R [twee keer], Z.

Om te racen als Richard Petty, selecteer je Martinsville track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C [twee keer], down-C [tweemaal]. Links-C, rechts-C, links-C, rechts-C, L, R.

Tijdens een race, ga je naar het instant replay scherm en kies je de camera hoek die je in de auto of voor de autoruit laat kijken. Ga nu terug naar het racen en je zult een stillere motor hebben.

Zandweg modusHalverwege de race, pauzeer het spel. terwijl je R ingedrukt houdt, dan klik je op Z (2 keer) en dan omhoog, omlaag en L (5 keer).
Speel als Davey AllisonOm te racen als Davey Allison, selecteer je Talladega track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C, links-C, down-C, rechts-C, L, R, L, R, L, R.
Speel als Bobby AllisonOm te racen als Bobby Allison, selecteer je Charlotte track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C, links-C, down-C, L, R, L, R, Z, Z.
Speel als Alan KulwickiOm te racen als Allen Kulwicki, selecteer je Bristol day track, markeer "Select Car", druk dan snel op Z [acht keer] gevolgd door R [tweemaal].
Speel als Benny ParsonsOm te racen als Benny Parsons, selecteer je Richmond track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C, rechts-C, down-C, links-C, Z [drie keer], L, Z [tweemaal].
Paintball ModeOm de Paintball-modus activeren, selecteer je enkele race. Dan, moet je terwijl het indrukken van de d-pad LINKS ,R ingedrukt houden, daarna druk je op B [tweemaal] + A [driemaal] op het circuit selectiescherm.
Aerial TricksSchakel schade in in het optie menu. Tijdens het racen, draai je je om en rij je op een tegenligger in. Je zult dingen zoals salto's en barrel rolls maken. Het zal niet helpen om de race te winnen, maar het is leuk.

Persoonlijke tip:
Race tips
H
23039
30 jaar
Nascar lijkt misschien erg simpel (rondjes rijden en de snelste wagen wint), maar dat is het zeker niet. Belangrijk zijn je banden sparen en 'drafting'. Je banden spaar je door de bochten goed te nemen, zodat je banden minder gaan slijten en je minder naar de pits moet. 'Drafting' betekent dat je kort achter een andere wagen gaat rijden (bumperkleven) om zo een snelheidsvoordeel te halen door verminderde luchtweerstand.

Easter Eggs en Glitches:
Houd de tegenstander in de pits
H
23039
Als je de uitgang van de pit blokkeert, kan de tegenstander er niet meer uit. Niet echt handig omdat je zelf ook stilstaat, maar wel leuk om de tegenstander eens te vervelen.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.
Afbeelding voor NASCAR 99

Links voor NASCAR 99

Iets voor jou?

V-Rally Edition 99 voor Nintendo 64
  € 3.99
V-Rally Edition 99
F-Zero X voor Nintendo 64
 16.49  € 12.99
F-Zero X
Wipeout 64 voor Nintendo 64
  € 6.49
Wipeout 64
F-1 World Grand Prix voor Nintendo 64
 4.99  € 1.99
F-1 World Grand Prix
Wees sociaal:
Facebook
Youtube
Twitter
Thuiswinkel Waarborg
© 2014 - 2018 Mario 64