Populair voor Nintendo 64


/Nintendo 64 voor Nintendo 64
 36.49  € 31.49
1. Nintendo 64
 
/GoldenEye 007 Lelijk Eendje voor Nintendo 64
 15.81  € 10.49
2. GoldenEye 007
 
/Nintendo 64 Expansion Pak voor Nintendo 64
 29.99  € 22.99
3. Nintendo 64 Expansion Pak
 
/Nintendo 64 Pokémon Pikachu Edition & Pokémon Controller voor Nintendo 64
 89.99  € 75.99
4. Nintendo 64 Pokémon Pikachu Edition
 
/The Legend of Zelda: Ocarina of Time Lelijk Eendje voor Nintendo 64
 21.81  € 14.49
5. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
 
/Mario Party 2 Lelijk Eendje voor Nintendo 64
 52.99  € 41.99
6. Mario Party 2
 
/Donkey Kong 64 voor Nintendo 64
 22.99  € 18.49
7. Donkey Kong 64
 
/Conker’s Bad Fur Day Lelijk Eendje voor Nintendo 64
 147.99  € 110.99
8. Conker’s Bad Fur Day
 
/Mario Party voor Nintendo 64
 38.99  € 32.99
9. Mario Party
 
/Super Mario 64 voor Nintendo 64
 14.99  € 11.99
10. Super Mario 64  
 
KiyOh klantenbeoordelingen

 
Mario 64Nieuws archief van Mario 64
Hier kun je onze oude nieuwsberichten lezen.


Lijn
Afbeelding voor Sleutelhanger actie!
Rianna
>> Deze actie is helaas afgelopen, sorry! <<

Wil jij een unieke metalen Nintendo sleutelhanger ontvangen, helemaal gratis? Lees dan snel verder!

Mario 64 heeft er namelijk een nieuw broertje bij! Sinds Pinksteren zijn wij met de nieuwe website Mariowii-u.nl begonnen. Dit willen we vieren! Daarom krijg je bij elke bestelling nu een mooie sleutelhanger meegestuurd als je de onderstaande actiecode in het opmerkingenveld van je bestelling vermeldt.

Actiecode: - sleutelhanger -

Kijk ook eens op Mario Wii U en Mario Wii voor nog meer manieren om een sleutelhanger te verdienen!
Lijn
Afbeelding voor Inkoopsysteem online!
Wibert
Wij nemen graag je Nintendo 64 over. Vanaf nu kan dat via ons online inkoopsysteem!

In stap 1 kun je de hardware en accessoires opgeven en de waarde meteen bekijken. Links in het kader zie je de top 10 N64 Games met de hoogste inkoopwaarde.

In stap 2 kun je een lijstje opgeven van je spellen. Je ziet dan direct wat wij er voor mogen geven.

Onze inruilwaardes zijn zo hoog, omdat wij goed zijn in alles weer los doorverkopen. Laat je je Nintendo 64 niet verstoffen?
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe helden op Mario 64: Chiel en Daniel_r!
Rianna
Op Mario 64 kun je niet alleen Mario 64 producten kopen, je kunt ook jouw favoriete N64 games reviewen. Handig voor andere bezoekers!

Op Mario64.nl kun je tips, cheats, beoordelingen en handige links toevoegen. Zo is het meteen duidelijk welke N64 games zo fantastisch zijn dat je ze in huis moet halen, en welke eh.. misschien leuk zijn voor je neefje van drie.

Deze informatie wordt ingezonden door Helden, zij krijgen daar muntjes voor. Bij elke 1000 muntjes maken wij 10 euro over naar je rekening! De Helden Chiel en Daniel_r hebben hun eerste 1000 muntjes verdiend. Zij vonden het beiden erg leuk en leerzaam om informatie in te sturen op Mario64. Daniel_r voegt daar aan toe: ik heb daardoor zelf ook meer kennis opgedaan over spellen en me ook meer verdiept in de achtergrond van de spellen. Ik zal ook gewoon door blijven gaan met het insturen van informatie!'

Wil jij ook informatie toevoegen en je eerste tientje verdienen? Dat kan! Log dan in bij het overzicht en ga aan de slag!
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe actie: verdien een cadeaubon t.w.v. 20 euro!
Rianna
Eindelijk vakantie! Wat is er nou leuker dan eens lekker op de bank ouderwets te gamen? Mario 64 gaat je een handje helpen; je kunt deze vakantie een fikse korting op Nintendo 64 games verdienen! Lees snel verder!

Stuur deze vakantie zo veel mogelijk beoordelingen, cheats en afbeeldingen in over Nintendo 64 games. Zodra je 1000 muntjes hebt krijg je in plaats van 10 euro, een cadeaubon t.w.v. 20 euro! Daar kun je aardig wat nieuwe Nintendo 64 games van aanschaffen; wat dacht je van Super Mario 64, Lylat Wars en Forsaken?

Log snel in op Mario 64 en word onze held door onze website met informatie te vullen. Heb je nog vragen? Mail ons op info@mario64.nl of reageer op dit nieuwsberichtje (eerst inloggen).
Lijn
Afbeelding voor Het Mario team wenst jullie...
Rianna
...Een fijne, witte, gezellige, warme, rustige, onvergetelijke, fantastische, lekkere, leuke, geweldige kerst en een gelukkig nieuw jaar!




Tot maandag 22 december kun je bij ons nog volop Nintendo 64 games kopen voor de kerst! Als cadeautje of om in de vakantie lekker te gamen; met retro Nintendo 64 kan het niet (Kerst)mis.
Lijn
Afbeelding voor Mario 64 verlaagt de verzendkosten!
Rianna
Mario 64 is overgestapt naar een andere leverancier. Wat dat voor de klant betekent? Je betaalt een stuk minder verzendkosten!




Nederland?
De verzendkosten voor een pakket zijn van 6,95 naar 3,95 verlaagd. Ook de brievenbuspost is goedkoper geworden. Bijvoorbeeld:

2 N64 spellen --> 2,45 aan verzendkosten
4 N64 spellen --> 2,65 aan verzendkosten

België?
Ook de verzendkosten naar België zijn een stuk lager. Hoeveel Nintendo 64 games je bestelt maakt niet uit, je betaalt nooit meer dan 4,95 per zending.

Je koopt je Nintendo 64 games en hardware nu dus nog voordeliger op Mario 64!
Nieuwe Helden: Bramd de Groot, Alex en Wesleye98!
Lijn
Afbeelding voor Nieuwe Helden: Bramd de Groot, Alex en Wesleye98!
Rianna
Heb jij een Nintendo 64 game die iedereen ab-so-luut gespeeld moet hebben, of eentje die je beter meteen in de vuilnisbak kunt gooien? Laat het iedereen weten en verdien 10 euro!

Op Mario 64 verzamelen we namelijk beoordelingen en tips, cheats, afbeeldingen, enzovoorts. Door N64 informatie in te zenden ontvang je muntjes. Bij 1000 muntjes maken we 10 euro over naar je rekening!

We zullen steeds alle nieuwe helden in het zonnetje zetten. Bramd de Groot, Alex en Wesleye98: gefeliciteerd! Jullie hebben inmiddels (meer dan) 1000 muntjes verdiend!

De reactie van Bramd de Groot:
Het toevoegen van informatie op Mario64 is me goed bevallen; het heeft er namelijk voor gezorgd dat ik me verdiept heb in verschillende N64-titels, en uiteindelijk heeft het mijn interesse zo geprikkeld dat ik ook daadwerkelijk een Nintendo 64 heb aangeschaft. En net zoals op jullie andere sites is het natuurlijk ook gewoon een makkelijke manier om een extra zakcentje te verdienen... :P

De reactie van Wesleye98:
Wederom heb ik mezelf vermaakt met het toevoegen van informatie op de Mario websites. Deze keer heb ik het beperkt tot plaatjes en enkele tips, maar ik zal binnenkort een paar topgames beoordelen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om weer nieuwe info toe te voegen. Het is erg leuk om te zien hoe snel de Mario websites groeien, grotendeels door onze helden.

Bedankt voor jullie hulp!
Ook een Held worden? Stuur ook Nintendo 64 informatie in!
Nintendo 64 te koop?
Lijn
Afbeelding voor Nintendo 64 te koop?
Rianna
Mario 64 loopt als een trein, de N64 spellen gaan als warme broodjes over de toonbank. Dat betekent dat we ook een nieuwe voorraad Nintendo 64 spullen nodig hebben!

Heb jij een Nintendo 64 staan? Snel, koop Mario Party, Body Harvest of GoldenEye, de Nintendo 64 is awesome!

Doe je er echt niks meer mee, heb je er eentje over (?) of wil je gewoon wat games kwijt, verkoop die dan aan Mario 64! Het automatische systeem (zoals je dat wellicht al kent van Mario Wii, MarioCube en MarioDS) is nog niet online maar zal binnenkort te gebruiken zijn. Nu doen doen wij de inkopen nog handmatig: mail jouw lijstje naar playnintendo64@gmail.com met jouw Nintendo 64 producten en wij vertellen jou meteen hoeveel we voor je N64 spullen geven! Binnen 24 uur na ontvangst ontvang je meteen het geld op je rekening.
Lijn
Afbeelding voor Mario 64 bestaat 10 jaar!!
Wibert
10 jaar geleden was Mario 64 de start van een nieuw idee. Op Marktplaats werden veel complete pakketten aangeboden maar geen losse spellen.

Wij waren de eerste die deze Nintendo 64 pakketten gingen opkopen en los door verkopen. Zo kon je de games en accessoires los kopen voor een heel aantrekkelijke prijs. (De meeste N64 games kostte toen nog nieuw 149 gulden!)

Na de Nintendo 64 kwamen er nog vele andere websites bij. Nu heeft Mario 64 eindelijk een update gekregen en is de winkel terug!!

De komende zomer periode zullen we de prijzen extra laag houden. Wie jarig is trakteert immers!

start - 1 - 2