Welkom op www.mario64.nl Welkom op www.mario64.nl
winkel | spel info | top 5 | pak faq's | geschiedenis | gastenboek | gamecube | links | contact
 
World is not Enough, voor de Nintendo 64

Controller pak: Nodig om spelvorderingen op te slaan
Rumble pak: Ondersteund
Expansion pak: Geeft mooier beeld maar niet verplicht
Aantal spelers: 1 tot en met 4
Leeftijdsadvies: Van af 15 jaar
Uitgebracht door: EA Games in 2000

               
 
Beleef de wereld als Bond.
Ervaar de intensiteit van een geheime topagent. Gewapend met een arsenaal van Q-lab gadgets en wapens. Je moet sluw, vindingrijk en dodelijk zijn als je de opdrachten uitvoert die gebaseerd zijn op de film. Maak jij de juiste keuzes onder druk? Wanneer nodig, doe jij het juiste? Natuurlijk, jij bent immers Bond. James Bond.
  • Bonds beste missies! Vecht door 14 gevaarlijke levels met dynamische opdrachten gebaseerd op je eigen moeilijkheidsgraad.
  • Meer dan 40 Q-lab gadgets en wapens! X-ray bril, schok horloge, en veel meer.
  • Multiplayer actie! Instelbaar multiplayer mode voor tot 4 spelers plus slimme computergestuurde personen.
  • Authentieke dialoog! Interactie met je favoriete karakters en je ervaart het spel als een film met gesproken dialogen.
  • Expansion pak ondersteunt! Voor betere graphics en visuele effecten.
(Bron: achterkant doosje)

Bij een nieuwe Bondfilm hoort natuurlijk ook een nieuwe Bondgame. TWINE lijkt erg op de gelijknamige film. Zo begin je met het ophalen van wat gestolen geld, moet je infiltreren in een nucleaire testfabriek in Kazachstan en ga je ook skiŽn. Alle missies zijn met elkaar verbonden door tussenfilmpjes. Maar gelukkig is niet alles volgens de film en kom je soms iets verrassends tegen. Lees de hele review! (Score 83%)
(Bron: Marnix, Mario 64)

TWINE is geen Goldeneye maar misschien toch wel de moeite waard om te kopen. Al moet ik er bij waarschuwen dat het spel niet zulke goede multiplayer kwaliteiten heeft als bepaalde games van Rare. (score 80%)
(Bron: Power Unlimited)

Mario 64 Tips en Trucs
Teamwork
Als je samen in een team speelt om de flag, dan moet je goed samen werken en afspraken maken; Overleg met elkaar, coach elkaar.. en win!
(Ingezonden door Kris Dambrink uit Duivendrecht)

Verander de wapen opties
Als je B ingedrukt houdt en op A drukt kan je de gadgets gebruiken. Als je B ingedrukt houdt en op Z drukt kan je de opties van je wapen veranderen. Zo kun je een silencer toevoegen aan je Wolfram P2K. Bij elk wapen heeft deze optie een ander gevolg.
(Ingezonden door Marnix Viergever uit Oud-Beijerland)

Tijd
Bij the world is not enough is het heel moeilijk om alles te unlocken. Daar moet je moeilijke levels in een bepaalde tijd halen. Het is mij gelukt. Maar mijn tip is Als je binnen een tijd moet halen blijf alleen maar rennen en schakel alleen de mannetjes uit waar je niet omheen kan draaien. Dan lukt het wel.
(Ingezonden door Bastiaan Lammers uit Haaksbergen)

Gebruik de nachtkijker
Als je A ingedrukt houdt en op B drukt kun je de nachtkijker gebruiken, hiermee kan je beter in donkere gebieden zien en kan je ook door muren heen kijken. Let op de nachtkijker kan je alleen gebruiken in bepaalde levels of als het in multiplayer staat ingesteld. (Ingezonden door Marnix Viergever uit Oud-Beijerland)

Mario 64 links voor 007 World is not Enough
GoldenEye 007 is de grote James Bond 007 topper op de N64.
Op de GameCube zijn 5 James Bond 007 spellen uitgebracht: Everything or Nothing, From Russia With Love, GoldenEye Rogue Agent, Agent Under Fire en Nightfire.

De GameBoy Advance kent natuurlijk ook verschillende James Bond spellen. De originele James Bond 007: Nightfire en Everything or Nothing. Ook is er een James Bond namaak spel ontwikkeld, James Pond.

Op de Wii kun je James spelen in Quantum of Solace en GoldenEye 007.

 

naar de winkel naar spellen info naar top 5 lijsten terug naar homepage