x HomeInkoopNintendo 64
Bestel vandaag voor 18.00u, morgen in huis.
HomeInkoopNintendo 64

Stap 2: Bereken waarde van Nintendo 64 games

Verkoop je Nintendo 64 makkelijk en snel:
  • Wij betalen de hoogste inruilwaarde!
  • Bereken nu de inruilwaarde in 2 stappen!
  • Je kunt het direct opsturen of langsbrengen!
Verkopen van een Nintendo 64: Hoe werkt dat?

Top 10 duurste N64 games:

1. StarCraft 64 Compleet
€ 1091.24
2. Rat Attack Compleet
€ 351.74
3. Snowboard Kids 2 Compleet
€ 332.62
4. Conker’s Bad Fur Day Compleet
€ 304.99
5. San Francisco Rush 2049 Compleet
€ 283.74
6. Paper Mario Compleet
€ 266.74
7. Batman of the Future: Return of the Joker Compleet
€ 202.99
8. Hercules: The Legendary Journeys Compleet
€ 200.02
9. Mario Party 3 Compleet
€ 194.49
10. Kirby 64: The Crystal Shards Compleet
€ 194.49
Voor deze prijs kun je de waardevolste N64 games aan ons verkopen.
In stap 2 kun je de waarde van alle N64 Games games vinden.

Veel gestelde vragen


Is dit betrouwbaar?
Ja! Mario 64 is het broertje van MarioWii.nl. Hierbij 3 extra punten om je vertrouwen te winnen:

  1. Je kunt het ook bij ons langs brengen in Weesp.
  2. Google ons: google ons Of bekijk onze beoordelingen op Facebook.
  3. Wij zijn een geregistreerd bedrijf. Hier vind je onze contact informatie.

Wanneer word ik betaald?
Als je op afspraak N64 Producten langs brengt in Weesp betalen we je direct contant uit. Als je het opstuurt (of op kantoor afgeeft) proberen we dezelfde dag nog het geld over te maken. (We maken het geld echter altijd binnen 24 uur over wanneer we het binnen krijgen op maandag t/m donderdag.)
De uiteindelijke inkoopwaarde is gegarandeerd.

Wat moet er bij mijn N64 console zitten?
De inruilprijzen voor de Nintendo 64 gaan uit van een goed werkende Nintendo 64 met beide kabels. Hier letten we speciaal op de reset knop. Wanneer die blijft hangen kunnen we deze inkopen voor 50% van de inruilwaarde. De controllers, accessoires en spellen geef je los op.

Controller pookjes?
Helaas zijn de controller pookjes aan slijtage onderhevig. Wanneer de pookjes te veel speling hebben zal deze tijdens het spelen minder goed werken. Zo zal Mario bijvoorbeeld alleen nog maar kunnen lopen en niet meer kunnen rennen in Super Mario 64.

Is mijn inruil verkoopbare staat?
Alle N64 producten die we van je mogen inkopen worden weer verkocht aan gamers en verzamelaars. De nieuwe eigenaar is blij met jouw producten als het er mooi en onbeschadigd uit ziet.
Wij verkopen de N64 games met korting als deze stickers hebben die beschreven zijn, niet meer volledig zijn, etc. Wij verkopen de N64 consoles en accessoires met korting als het plastic stuk is, diepe krassen heeft, etc. Wanneer we vinden dat we het met korting moeten verkopen, zullen we ook een bedrag in mindering brengen op de inruilprijs. Afhankelijk van de schade is dit 25% - 50%.

Wat als het eindbedrag tegen valt?
Wanneer er naar onze mening veel mis is met je inruil en een groot bedrag is ingehouden op de producten die je wilt verkopen, bellen we je even op om het te bespreken. We zetten altijd onze bevindingen op de mail en maken het geld dezelfde avond over.
Producten waar geld voor is ingehouden kun je teruggestuurd krijgen wanneer je hier binnen 7 dagen om vraagt. Voor het terugsturen wordt maximaal 4 euro verzendkosten gerekend.
Je kunt vooraf foto's van beschadigingen per WhatssApp (0642384387) sturen. Wij geven dan een indicatie van de inruilprijs van je beschadigde product.

Wat kopen jullie niet in?
Amerikaanse (NTSC) consoles. Japanse (JP) spellen of consoles. Hardware en Accessoires die defect zijn .

Amerikaanse games (NTSC)?
De meeste Amerikaanse Nintendo 64 spellen (NTSC) zijn in Europa veel minder waard dan de Europese (PAL) versie. De grote uitzonderingen zijn natuurlijke de goede titels die nooit als PAL zijn uitgebracht. Dit zijn onder andere: Harvest Moon 64, Bomberman 64: The Second Attack, Dr. Mario 64, ClayFighter Sculptor's Cut en Mega Man 64. Deze titels kun je gewoon inruilen via het formulier.
Neem contact met ons op wanneer je andere Amerikaanse games aan ons wilt verkopen!

Handleidingen en doosjes?
Wanneer je een titel invoert gaan we er van uit dat je geen handleiding en doosje meer hebt bewaard. Heb je zowel de Engelse en/of Nederlandse handleiding als het doosje wel bewaard dan mogen we hier extra geld voor geven. Zet dan compleet achter de titel.
Compleet betekent dat het doosje verkoopbare staat is. Voor losse handleidingen kunnen we geen extra geld geven maar we proberen niets weg te gooien.

Meer vragen?
Bel ons op: 0203680529
(ma t/m vr 10.00 - 18.00u, za gesloten en zo 12.00 - 18.00u)

 

Stap 2: Nintendo 64 Spellen

Vul hieronder een lijstje met Nintendo 64 Spellen in die je wilt verkopen. Je kunt de titels of de EAN codes (de 13 cijfers die bij de streepjescode staan) overnemen.
Zet achter de titel compleet wanneer je de Nederlandse en/of Engelse handleiding en doosje bewaard hebt van het N64 spel dat je wilt verkopen.

Type hier de titels:
Voorbeelden:
Super Mario 64
Mario Kart 64 Compleet
Mario Party 1 2x
0045496870041 Compleet
Thuiswinkel Waarborg