Welkom op www.mario64.nl Welkom op www.mario64.nl
winkel | spel info | top 5 | pak faq's | geschiedenis | gastenboek | je overzicht | links | contact
 
Pokemon Stadium, voor de Nintendo 64

Controller pak: Niet ondersteund
Rumble pak: Niet ondersteund
Expansion pak: Niet ondersteund
Transfer pak: Ondersteund
Aantal spelers: 1 tot en met 4
Leeftijdsadvies: Voor alle leeftijden
Uitgebracht door: Nintendo in 2000

         
 
Eindelijk komen al je favoriete pokemon samen op de nintendo 64! Of je het nou opneemt tegen een vriend, een Gym-leider of een deelnemer aan een toernooi, je staat op het punt de meest spectaculaire gevechten te zien in de geschiedenis van pokemon! Vorm een team uit de pokemon in het spel of gebruik het transfer pak om de pokemon die je zelf getraind hebt in het gameboy spel (Red, Blue of Yellow) over te zetten. Zet je in de voetsporen van Ash en bezoek alle bekende arena's in het avontuur van je leven.
  • Schitterende 3d animatie van alle pokemon!
  • Strijd in het kampioenschap of speel met 4 vrienden tegelijk!
  • Ongelofelijke spraak samples!
(Bron: achterkant Nintendo 64 doosje)

De graphics zien er zo geweldig uit en de Pokémon sfeer is zo sterk dat dit hét spel is geworden waar je al je Pokémon gevechten moet voeren. Lees de hele review! (Score 90%)
(Bron: Jim, Mario 64)

Met Pokemon Stadium ben je uren bezig. En als je tegen een vriend speelt komt het spel helemaal tot zijn recht. Als je een N64 hebt dan moet je dit spel ook gewoon hebben Het enige minpunt dat ik kon ontdekken is de irritante commentator, maar gelukkig kun je die uit zetten. (Score 93%)
(Bron: Pokémon Paradijs)

Pokémon Stadium is een heel mooi spel. Het beeld is in uitstekende staat en de graphics zijn geweldig. Pikachu's roep is het zelfde als in de tv serie, mooi dus. Het spel is echt geweldig.
(Ingezonden door Ruben Brouwer (12 jaar) uit Krimpen a/d IJssel)

Mario 64 Tips en Trucs voor Pokémon Stadium
Hyper kids club mode
Ga naar de kids club en doe dan een speler mode. Ga naar who's the best en zet de computer op hard. Zet hem dan op 5 wins en verlies geen enkel potje, je krijgt dan de hyper mode. In de hyper mode is de computer veel sneller en harder.
(Ingezonden door Ruben Brouwer (12 jaar) uit Krimpen a/d IJssel)

Mew
Als je denkt dat je “slechts” 150 Pokémon kunt gebruiken, dan heb je het mis. Mew is nummer 151. Mew kan je niet vangen in Pokémon Stadium. Als je Mew hebt in Pokémon Blue/Red/Yellow dan zal hij echter ook werken in Pokémon Stadium.
(Ingezonden door Maarten Jalink (17 jaar) uit Winschoten)

Pokemon in andere kleuren (Shiny)
Geef een Pokemon op de gameboy-versie een Nickname. Je moet de naam door elkaar husselen, bijvoorbeeld Mew-Two, TwoMew, ZardChari, Psy-Duck. Als je deze Pokemon upload naar Pokemon Stadium zullen ze daar in andere kleuren verschijnen. Wat dacht je van een rode Mewtwo of een blauwe Charizard? Everything is possible!
(Ingezonden door Calvin Visee (13 jaar) uit Poortugaal)

Dragonite is the best!
Dragonite is erg goed, hij kan elektriciteit, water en vuur aanvallen doen! Zo gebruik ik altijd de aanval waar een monster slecht tegen kan. (Ik win tenminste altijd.)
(Ingezonden door Jason Erhardt (13 jaar) uit Amsterdam)

Strijdlustige Pikachu van Ash
Breng via de Transfer Pack Pikachu naar Pokemon Stadium en vecht met hem. Hij zal er agressiever uitzien en anders klinken dan de Pikachu die je op Pokemon Stadium kunt huren (Rental). Als Pikachu uit Pokemon Yellow komt zal hij ook Pika-Pika zeggen en andere aanvallen beheersen.
(Ingezonden door Calvin Visee (13 jaar) uit Poortugaal)

Bonus pokemon
Als je de gym leader castle uitspeeld krijg je een van de volgende acht pokemon: Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Hitmonlee, Hitmonchan, Eevee, Kabuto of Omanyte. Wil je ze allemaal, dan speel je de castle opnieuw uit vanaf de elite four.
(Ingezonden door Ruben Brouwer (12 jaar) uit Krimpen a/d IJssel)

Doduo en Dodrio mode
Speel de Poke of Prime cup uit voor de Doduo mode met 2 keer zoveel gameboy snelheid.
Speel ze allebei uit voor de Dodrio mode met 3 keer zoveel gb snelheid.
(Ingezonden door Ruben Brouwer (12 jaar) uit Krimpen a/d IJssel)

Surfing Pikachu
Speel de Prime cup masterbal in round 2 met Pikachu in alle 8 wedstrijden zonder continues te gebruiken. Aan het einde wordt jouw gevraagd om Pikachu surf te leren. (In Pokemon Yellow kun je dan de surfing Pikachu uitdaging doen.)
(Ingezonden door Ruben Brouwer (12 jaar) uit Krimpen a/d IJssel)

Mario 64 Links
Pokémon Stadium is de voorganger van Pokémon Stadium 2. Ook is op de Nintendo 64 Pokémon Snap en Pokémon Puzzle Leage uitgebracht.
Op de Gamecube heb je Pokemon Coloseum, Pokemon Channel en dus nu ook in Pokemon XD Gale of Darkness. Pokemon helpen je trouwens ook in Super Smash Bros 64 en Super Smash Bros Melee.
Voor de GameBoy Color heb je het puzzle spel Pokemon Puzzle Challenge. Daarnaast heb je voor de GameBoy Advance vele verschillende Pokemon spellen zoals Sapphire Version, FireRed Version en Ruby Version.

Kijk op Pokémon Paradijs voor een mooie review.

Op de Wii zijn er nu ook een paar Pokémon spellen uitgebracht zoals PokéPark Wii: Pikachu’s Adventure en Pokémon Battle Revolution. Ook op de Nintendo 3DS zijn er leuke Pokémon spellen te spelen Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity, Pokémon X en Pokémon Y.

 

naar de winkel naar spellen info naar top 5 lijsten terug naar homepage