Welkom op www.mario64.nl Welkom op www.mario64.nl
winkel | spel info | top 5 | pak faq's | foto puzzel | gastenboek | je overzicht | links | contact
 
The Legend of Zelda Majora's Mask, voor de Nintendo 64

Controller pak: Niet ondersteund
Rumble pak: Ondersteund
Expansion pak: Nodig
Aantal spelers: 1
Leeftijdsadvies: Vanaf 11 jaar
Uitgebracht door: Nintendo in 2000

naar de homepage
         
 
Een tijd van gevaar
De oceaan wordt troebel, geesten bevolken de woestijnen en de maan stort neer. In slechts drie dagen moet het tij gekeerd wordenÖ
  • Opvolger van de superhit "Ocarina of time"
  • Enorme werelden in grafische perfectie!
  • Innovatief concept, alles draait om tijd!
(Bron: achterkant Nitendo 64 doosje)

Majora's Mask is echt een vervolg op Ocarina of Time, dezelfde Link begint een reis met zijn paard Epona, tijdens die reis word hij lastiggevallen door een Skull Kid met 2 feeŽn. Die zorgen voor problemen, ze veranderen Link in een Deku en Epona is niet meer. Lees de hele review! (Score 96%)
(Bron: Jim, Mario 64)

Majora's Mask is een spel dat je als N64 eigenaar gewoon niet mag missen. Sterker nog, als je nog geen N64 hebt dan is dit zeker een reden om er eentje goedkoop op de kop te tikken. (score 92%)
(Bron: Power Unlimited)

Ik heb Majora's Mask hier gekocht op de site en moet zeggen dat het me zeker niet spijt!! Dit is echt waar ťťn van de beste spellen die je kan krijgen voor de Nintendo 64, zoniet het beste! De graphics zijn van absolute topkwaliteit, je staart je ogen uit naar het beeldscherm. Dit wordt dan ook tot stand gebracht door de Expansion Pak, maar het mag er wezen!
Fantastische en megagrote werelden op je N64 met een ongelooflijk detail. Alsook de gameplay is van opperbeste kwaliteit. Al rennend door talloze werelden ontdek je vele voorwerpen, zoals de Hookshot, de boog, De Lens Of Thruth en nog vele andere oude en nieuwe voorwerpen. Met de vele maskers die te verzamelen zijn vergaar je ongekende krachten, van het ruiken van speciale paddestoelen tot ongezien worden voor vijanden en veranderen in een reus-Link! Ook zijn er vier maskers die de geest bevatten van een persoon, deze laten je veranderen in een Goron, een Zora, een Deku scrub en een Reusachtig, ultrakrachtig monster, Oni-Link. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de normale Link waarmee je de vele vijanden verslaat.
Veel plezier met dit weeral fantastische spel van The Legend Of Zelda!!! (Ingezonden door Jaron Huysentruyt (15 jaar) uit Passendale (BelgiŽ))

Ik vind The Legend of Zelda Majora's Mask zeker een topper voor de Nintendo 64, ik vind hem zelfs beter dan Ocarina of Time. Ook vind ik de moeilijkheidsgraad van deze ietsje hoger dan zijn voorganger. Op visueels vlak is hij toch wel wat bijgewerkt.
(Ingezonden door Dexter Holland (15 jaar) uit Kuurne BelgiŽ)

Zelda Majora's Mask is het vervolg op het spel wat als velen wordt bestempeld als beste game ooit, en ook deze game is zeker goed. De toevoeging van de maskers is leuk gedaan en de dungeons zijn ook weer goed uitgewerkt, maar als je nog niet eerder met Zelda in aanraking bent gekomen raad ik je toch eerst Ocarina of Time aan.
(Ingezonden door Wesley Meyer (13 jaar) uit Rozenburg)

Gasten, toe nou even, deze game is zo fantastisch in balans, dat je t voor jezelf verpest om hierbij te cheaten!! Echt geloof me, de bevrediging is echt talloze malen groter als je m op eigen kracht uitspeelt!! Ok duurt misschien iets langer maar t is de moeite echt waard!!
(Ingezonden door Fokke vd Hoek (29 jaar) uit Britsum)

Mario 64 Tips en Trucs voor Zelda Majora's Mask
Oni-Link masker
In Zelda Majora's Mask voor de Nintendo 64 kun je maskers verzamelen. Als je ze allemaal hebt moet je naar de kamer voor de allerlaatste eindbaas. Dat is dus als je wordt opgezogen door de maan. Als je eenmaal binnen bent ga je naar de boom in het midden. Daar zie je enkele kinderen. Praat met ieder van hen behalve diegene die majora's masker draagt. Je moet maskers geven aan de kinderen om hun spelletje te spelen. Elk kind geeft je een uitdaging en die moet je goed halen. Doe dit bij elk kind totdat je geen maskers meer hebt. Uiteindelijk zul je dan het Oni-Link masker krijgen en als je die eenmaal opzet ben je zo goed als onverslaanbaar.
(Ingezonden door Bas van der Linde uit Losser)

Alle 15 Stray Fairies in Woodfall
Ga naar Woodfall door de Song of Soaring te spelen. Speel daar nog een keer de Sonata of Awakening als Deku Scrub om de tempel te laten verschijnen. Je kunt op 2 manieren de Strayfairies vinden. Meteen bij het verslaan van de andere vijanden en oplossen van puzzels of later als je de baas al verslagen hebt. Hiervoor is al een handleiding, dus ik geef nu de aanwijzingen als je de baas al hebt. lees meer...
(Ingezonden door Annemarie Postma (55 jaar) uit Amsterdam)

Alle 15 Stray Fairies in Snowhead Tempel
Speel de Song of Soaring naar Snowhead. Speel de Goron Lullaby om de weg vrij te maken. Je komt in de kamer met de ijsribben. Duw het blok naar voren en je bent in de hal van de Snowhead Tempel! lees meer...
(Ingezonden door Annemarie Postma (55 jaar) uit Amsterdam)

Alle 15 Stray Fairies in Great Bay Temple
Soar naar de Zora Cape. Speel de New Bossa Nova als Zora Link voor Lulu. Hookshot als Link naar de palmboom op de Schildpad. Het feest kan beginnen! lees meer...
(Ingezonden door Annemarie Postma (55 jaar) uit Amsterdam)

Alle 15 Stray Fairies in Stone Tower Temple
Hoera, ik kan in de Stone Tower tempel. Ik zal je vertellen wat je allemaal moet doen voor je erin kan en natuurlijk hoe je de laatste 15 Stray Fairies kan vinden. lees meer...
(Ingezonden door Annemarie Postma (55 jaar) uit Amsterdam)

Postman's hat, Keaton mask en Couple's Mask
Praat met Anju in het hotel tussen 2:18pm en 9:10pm wanneer je Kafei's mask draagt. Praat dan met haar in de keuken om elf uur en bezorg de brief in een postbus.
Bezoek kafei in de deur bij het poeltje tussen 4:15pm en 10:00pm.
Ontvang de hanger en bezorg hem aan Anju in het hotel.
Praat met de man in de deur aan het poeltje tussen 1:00pm en 10;00pm. Ontvang de Keaton Mask en een brief.
Tussen 6:00pm en 7:00pm een man zal de stenen deur aan Ikana Canyon openen en ga samen met kafei naar binnen. Los de puzzels op en geef het Sun mask aan Kafei.
Ga terug naar de personeelskamer in het hotel en ontvang de Couple's Mask (hiermee kun in de brievenbussen kijken).
(Ingezonden door Jaron Huysentruyt (15 jaar) uit Passendale (BelgiŽ))

Geldnood?
Ga richting het noorden op het veld, daar is op een muur bepaalde noten geschildert, bespeel de noten op de muur en je krijgt rupees.
(Ingezonden door Bas van der Linde uit Losser)

Wat kun je met de Song of Storms?
Ga naar een "Gossip Stone" (de stenen die je de tijd vertellen) speel het lied: Song Of Storms en je krijgt een fairy.
Als je een magic bean water moet geven is het zeer handig om Song of Storms te spelen, door de regen groeien de planten ook. Elke keer water meenemen is niet meer nodig.
(Ingezonden door Bas van der Linde uit Losser)

Wat kun je met de Song of Double Time?
Twee keer pijltje naar rechts (gele knop), Twee keer A (blauwe knop), en dan twee keer pijltje naar onderen (gele knop). Wanneer je deze song speelt gaat de tijd sneller. Je gaat naar de volgede dag of avond. Dan hoef je niet zolang te wachten voordat er iets gebeurd. Ik gebruikte het voor als ik nog eens een keer de eindbaas wou verslaan.

Mirror Shield
Het mirror Shield zorgt er voor dat je bijna al de aanvallen afweert ook zorgt het ervoor dat het licht reflecteert op sommige oppervlakten, het kan je helpen bij zonne-schakelaars en zonneblokken.
(Ingezonden door Dexter Holland (15 jaar) uit Kuurne BelgiŽ)

Slow motion
Om vertraagde bewegingen van je vijanden te krijgen tijdens het vechten moet je op je ocarina: c-beneden, A, c-rechts, c-beneden, A, c-rechts drukken, Zelf blijf je op dezelfde snelheid vechten.
(Ingezonden door Dexter Holland (15 jaar) uit Kuurne BelgiŽ)

Wie kaatstÖ
Op de maan, aan het einde van het spel, vecht je tegen majora's mask. Hij spuugt soms met vuur! Met je Sun Shield kun je dat naar hem kaatsen om hem te verbranden.
(Ingezonden door Kenneth Nuyts (14 jaar) uit Itegem (BelgiŽ))

The Legend of Zelda Majora's Mask is een Mario 64 Top Spel
Nummer 2 in de Mario 64 top 5 voor avontuur.

Mario 64 Links en Walkthrough voor Majora's Mask
Hier is een Nederlandstalige walkthrough (handleiding) van Peter Hildering.

Zelda Majora's Mask is het vervolg op The Legend of Zelda Ocarina of Time. Op de Gamecube zijn 4 zelda spellen uitgekomen: The Windwaker, Ocarina of Time: Master Quest, Four Swords Adventures en The Twilight Princess.

Probeer ook eens Shadow Man of Castlevania voor de Nintendo 64.

Dit is de officiŽle pagina van Zelda Majora's Mask. Kijk ook op Zelda Nederland.

 

naar de winkel naar spellen info naar top 5 lijsten terug naar homepage