Welkom op www.mario64.nl Welkom op www.mario64.nl
winkel | spel info | top 5 | pak faq's | foto puzzel | gastenboek | gamecube | links | contact
 
Mario Kart 64, voor de Nintendo 64

Controller pak:Ondersteund
Rumble pak: Niet ondersteund
Expansion pak: Niet ondersteund
Aantal spelers: 1 tot en met 4
Leeftijdsadvies: Voor alle leeftijden
Uitgebracht door: Nintendo in 1997

         
 
Plankgas! Dit is je uitnodiging voor één van de snelste en grappigste race-games ooit., met alle bekende nintendo-figuren!
  • Uitgekiende racebanen en tal van bonus items!
  • Geschikt voor 1 tot 4 spelers!
  • Verbeter je beste tijden in de Time Trial!
(Bron: achterkant Nintendo 64 doosje)

Een ongelooflijk goede game van Nintendo's bekendste franchise. Als je deze game koopt weet ik zeker dat je jezelf nooit bekocht voelt...Lees de hele review! (Score 87%)
(Bron: Calvin, Mario 64)

Mario Kart 64 heeft bijzonder goede multiplayer modes en ook als je het spel al lang gewonnen hebt zul je nog vaak de one-player-banen spelen.
(Bron: N Magazine)

Ik vind Mario Kart 64 echt helemaal geweldig! In ieder geval heb ik er nog steeds elke dag plezier van. Zeker als mijn vriendinnen langs komen en we gaan een uitdaging met elkaar aan dan komen we niet meer bij van het lachen! Met name het Battletournooi, dan heb je 3 ballonnetjes en ga je net zolang door totdat de ander geen ballonnen meer over heeft. Ik heb nog steeds de smaak te pakken en kan niet wachten om weer iemand te grazen te nemen!
(Ingezonden door Tamara Vos (22 jaar) uit Mijnsheerenland)

Mario 64 Tips en Trucs voor Mario Kart 64
Shortcut op Rainbow Road
Zorg er eerst voor dat je een mushroom hebt. Gebruik heb vlak na de start-finish waar je naar beneden gaat en gooi je stuur naar links. Als je het goed doet beland je weer op de baan en sla je een flink stuk over.
(Ingezonden door Bas van der Linde uit Losser)

Shortcut op Beach
Op het strand moet je de paddestoel gebruiken bij de hindernis met de grot er achter. Gebruik hier je paddestoel (knopje Z ), dan snij je een stukje af.
(Ingezonden door Jason Erhardt (13 jaar) uit Amsterdam)

Shortcut op Wario Stadium
In het eerste level van de derde cup, kan je ongeveer de helft van het level 'overslaan' als je gelijk na de start bij de eerste heuvel (links) over het muurtje springt. Dus als je op de top van de heuvel bent, gelijk naar links sturen en erbij springen dan heb je gegarandeerd de 1e plaats te pakken. Het is even oefenen maar dan heb je ook wat!
(Ingezonden door Noor Sanders (16 jaar) uit Rotterdam)

Niet meer bang voor Bananen
Wanneer je over een banaan rijd moet je tegelijk de knoppen A en B indrukken, dan glij je namelijk niet uit maar laat je personage een soort muzieknootje zien.
(Ingezonden door Tamara Vos (22 jaar) uit Mijnsheerenland)

Grappig eindfilmpje
Plaats 4de gemiddeld over de hele cup. Dit is best moeilijk, want als je 5de of lager wordt moet je de race opnieuw doen, als je 3de of hoger wordt lukt het bijna al niet meer. Probeer dus in elke race 4de te worden. (Ingezonden door Davin Terrizzy (12 jaar) uit Dordrecht)

Bowser's Ballonnetjes Battle
Ik raad je aan met de zwaarlijvige personages te werk te gaan in Mario Kart 64 balloon battle. Kies dus Bowser, Wario of Donkey Kong! Weet je waarom? Nou als je met tegen een dun en mager personage ramt (met je zwaarlijvig personage) dan is hij/zij 9 van de 10 keer een ballon kwijt omdat jou personage hem als het ware weg ramt!
(Ingezonden door Tamara Vos (22 jaar) uit Mijnsheerenland)

Vliegende start
Vlak voor het stoplicht op groen gaat moet je op A drukken, en die ingedrukt houden, en daarna springen (met R). Het gaat hier om heel goede timing, en je zult wat moeten oefenen, maar als het dan lukt, dan krijg je een snelheidsboost waarmee je over iedereen heen springt!
(Ingezonden door Michel Hoek (14 jaar) uit Hoorn)

Bowser is the best!
De beste pop is die draak want als je een superstart hebt dan rij je de andere zo omver!
(Ingezonden door Jason Erhardt (13 jaar) uit Amsterdam)

De beloning voor uitspelen is…
Als je bij alle 4 de cups (mushroom, flower, star en special) eerste bent geworden op 150cc mode kan je de banen achterstevoren racen.
(Ingezonden door Rémon Budding (12 jaar) uit Kesteren)

Mario Kart 64 is een Mario 64 Top Spel
Nummer 1 in ultieme top 5 voor Driving.
Nummer 4 in ultieme top 5 voor Multiplayer.

Mario 64 Links voor Mario Kart 64
Een spel wat net zo vrolijk scheurd is Diddy Kong Racing. Nog meer scheuren in vrolijke kleuren kan op de GameCube met Mario Kart Double Dash!! en Kirby Air Ride.

Met Mario Kart Super Circuit op de GameBoy Advance kun je je net zo hard racen, net als bij het spel Crash Nitro Kart.

Je kan ook met Mario spelen op de Wii met de spellen Mario Kart Wii, New Super Mario Bros. Wii, Mario en Sonic op de Olympische Spelen, Super Mario Galaxy 2, Mario Party 8, Super Mario Galaxy, Mario & Sonic op de Olympische Spelen - Londen 2012, Mario Party 9, Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen, Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition, Super Paper Mario, Mario Strikers Charged Football, Mario Sports Mix, New Play Control! Mario Power Tennis, Super Smash Bros. Brawl en Boom Street.
Ook op de Wii-U is er nu een Mario spel te spelen met het spel New Super Mario Bros. U.

Op de Nintendo 3DS zijn er ook spellen van Mario te spelen zoals New Super Mario Bros. 2, Super Mario 3D Land, Mario Tennis Open, Mario & Luigi: Dream Team Bros., Mario en Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012, Mario Kart 7 en Paper Mario: Sticker Star.

 

naar de winkel naar spellen info naar top 5 lijsten terug naar homepage