Welkom op www.mario64.nl Welkom op www.mario64.nl
winkel | spel info | top 5 | pak faq's | foto puzzel | gastenboek | gamecube | links | contact
 
The Legend of Zelda Ocarina of Time, voor de Nintendo 64

Controller pak: Niet ondersteund
Rumble pak: Ondersteund
Expansion pak: Niet ondersteund
Aantal spelers: 1
Leeftijdsadvies: Voor alle leeftijden
Uitgebracht door: Nintendo in 1998

naar de homepage
         
 
Een droom komt uit!
Mythes, legends en magie… het kloppend hart van The Legend of Zelda! Bijna vier jaar werkte Shigeru Miyamoto aan dit nieuwste deel in de legendarische Zelda-sage. Het resultaat is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van videogames. Tijdens je zoektocht naar de gouden Triforce reis je door een mysterieuze wereld van verschillende rassen, demonen en de meest vreemde wezens. Een episch verhaal van hoog niveau dat je niet meer los zal laten!
  • De absolute top op het gebied van adventures!
  • 256 Meg en een soundtrack van CD-kwaliteit!
  • Adembenemende filmfragmenten en camerawerk!
  • Het rumble pak (wordt apart verkocht) leid je naar verborgen schatten en geheimen!
  • Je voortgang wordt in de cassette opgeslagen!
(Bron: achterkant Nintendo 64 doosje)

Het groengemutste elfenjong Link is nu al een fenomeen in de wondere wereld van Nintendo. Hij wordt er voor de zoveelste keer op uit gestuurd om het magische land genaamd Hyrule te redden van zijn definitieve ondergang. Link hanteert met groot zelfvertrouwen het glanzende MasterSword, om zich heen hakkend terwijl zijn jonge verstand breinbrekende puzzels oplost in de duistere diepten van angstaanjagende tempels… Lees de hele review! (Score 97%)
(Bron: Calvin, Mario 64)

The Legend of Zelda Ocarina of Time is dus werkelijk het allerbeste spel dat er ooit geproduceerd is. Als je maar geld hebt voor een spel, koop dan Zelda. Het is de absolute topper. (score 98%)
(Bron: N Magazine)

Zelda Ocarina of Time is voor mij het beste spel ooit gemaakt. Mooie wereld, perfect verhaal, mooie graphics, prachtig geluid, niet snel uitgespeelt. Dit is een must-have voor elke N64-bezitter!
(Ingezonden door Davin Terrizzi uit Dordrecht)

The Legend ofZelda Ocarina of Time is het allerbeste Nintendo 64 spel ter wereld. Alles is perfect uitgewerkt, het ziet er mooi uit en de muziek is geweldig. Het speelt hartstikke goed en het is vreselijk spannend. Ik vind dat iedereen die een Nintendo 64 heeft dit spel persé moet hebben.
(Ingezonden door Maarten Jalink (17 jaar) uit Winschoten)

In Zelda Ocarina of Time voor de Nintendo 64 speel je een jongen genaamd link, link woont in een bos tussen de kokiri's maar in tegenstelling tot de andere kokiri's heeft link geen elfje. Op een dag heeft link een nachtmerrie over een meisje dat ontvoerd wordt door een man op een paard. Link begint zijn avontuur om dat meisje te redden.
Lees verder...
(Ingezonden door Sylke Biesemans (13 jaar) uit Winksele België)

Mario 64 Tips en Trucs
Big Bom Bag
Win in hyrule city het bowlen en je krijgt de big bom bag.
(Ingezonden door Pieter de Boer (11 jaar) uit Ossenzijl)

Koei?
Hoe krijg je een koe in je huis? :)
Ga op epona in de Lon Lon range racen. Als je wint en onder de 49 seconden finisht krijg je een koe, deze wordt geplaatst in je huis in Kokiri vilage.
(Ingezonden door Bas van der Linde uit Losser)

Lon Lon Melk
Gratis Lon Lon melk. Zorg er ten eerste voor dat je een leeg potje hebt, ga naar deLon Lon Range en speel: "Epona's Song" dan krijg je gratis melk (zeer goede levenelixer).
(Ingezonden door Bas van der Linde uit Losser)

Driecijferig getal
Altijd al afgevraagd wat het driecijferige getal op het bestandselectiescherm betekend? Deze geeft aan hoevaak Link al dood is geweest.
(Ingezonden door Simone van der Pas uit Eemnes)

Vuurpijl
De vuurpijl kun je krijgen nadat je de Water Tempel hebt uitgespeeld. Ga naar het eilandje waar de "warp" is. Ga op de "gouden plak" staan. Speel de Sun's Song 2x zodat de zon weer opgaat. Schiet dan met een pijl en boog in de zon. De Vuurpijl verschijnt op het eiland er tegenover.
(Ingezonden door Davin Terrizzi (12 jaar) uit Doordrecht)

Biggoron Sword
Jawel, als Adult Link kun je de Cucco weer krijgen. Praat met de Cuccovrouw in Kakariko. Je krijgt een Cucco. Laat hem aan Talon zien. Hij wordt wakker. Praat weer lees meer...
(Ingezonden door Rick van Dongen (14 jaar) uit Hoogvliet)

The Legend of Zelda Ocarina of Time is een Mario 64 Top Spel
Nummer 1 in de ultieme top 5 voor avontuur.

Mario 64 Links en Walkthrough voor Ocarina of Time
Zelda Ocarina of Time is de voorganger van Zelda Majora's Mask. Op de Gamecube heb je The Windwaker, Ocarina of Time: Master Quest, Four Swords Adventures en The Twilight Princess.

Dit is de officiële pagina van Zelda Ocarina of Time en hier vind je Zelda Nederland. Opzoek naar een wallpaper om je desktop met de N64 Zelda op te fleuren? LinksQuest.nl

Kom je niet meer verder of zit je vast? Kijk dan op deze mooie site voor een walkthrough!

 

naar de winkel naar spellen info naar top 5 lijsten terug naar homepage
 

Klik op de rechter muisknop om deze wallpaper als achtergrond op je buraublad te gebruiken!

Klik op de rechter muisknop om deze wallpaper als achtergrond op je buraublad te gebruiken!