NASCAR 99 afbeeldingen

Speel als allerlei verschillende NASCAR-wagens!
Speel als allerlei verschillende NASCAR-wagens!

Speel overdag of 's nachts!
Speel overdag of 's nachts!

Speel met maximaal 4 spelers in multiplayer!
Speel met maximaal 4 spelers in multiplayer!

Écht 3D zijn de graphics niet te noemen...
Écht 3D zijn de graphics niet te noemen...

NASCAR 99 - N64 All in 1!

Banner NASCAR 99

NASCAR 99
Bestel vandaag, overmorgen in huis.
4.99
6 weken garantie
Fantastisch Tweedehands
Handleiding en doosje

Wanneer andere versie op voorraad?
NASCAR 99: Beoordelingen
2 beoordelingen - gemiddeld cijfer 6,8

H
23039
30 jaar
Leuk voor de fans
Nascar99 is het enige Nascar-spel verschenen voor de N64. Het spel bevat vele officiële racers, wagens en circuits. Ook is er leuk commentaar aanwezig en zit er goede rockmuziek in het spel.
Het spel mist echter diepgang en voor de casual racefanaat wordt dit spel vlug saai. Hou je dus van racespellen, probeer dit spel dan eens. Ben je niet zo een racefanaat en zoek je gewoon een leuk racespel, kijk dan even verder.
Cijfer:
6,5

Stteevvee
6325
24 jaar
Leuke racer
Als race spel is dit niet het allerbeste wat de Nintendo 64 te bieden heeft. Voor een Nascar fan is het echter een leuke belevenis. Je zal veel oude Nascar helden en bekende circuits tegen komen tijdens het spelen van dit spel. De besturing van het is vrij simpel en gemakkelijk, je moet er wel even aan wennen (een goed werkend controller pookje helpt hier bij).
Cijfer:
7,0

Voeg jouw mening toe en verdien 25 tot 60 muntjes.

Review
Wil jij onze held worden? Kun jij goed leuke tekstjes schrijven? Schrijf een 3 minuten review voor NASCAR 99. Je verdient er 400 - 1000 muntjes mee!

Geheimen en cheats voor NASCAR 99NASCAR 99: Tips en geheimen, cheats en codes
3 tips: 1 Easter Egg/Glitch - 1 persoonlijke tip - 1 Cheats en Codes

Cheats en Codes:Leuke en handige cheats!
LolxD
425
Om te racen als Cale Yarborough, selecteer je Darlington track, markeer "Select Car", druk dan snel op L, R, L [drie keer], R [twee keer], Z.

Om te racen als Richard Petty, selecteer je Martinsville track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C [twee keer], down-C [tweemaal]. Links-C, rechts-C, links-C, rechts-C, L, R.

Tijdens een race, ga je naar het instant replay scherm en kies je de camera hoek die je in de auto of voor de autoruit laat kijken. Ga nu terug naar het racen en je zult een stillere motor hebben.

Zandweg modusHalverwege de race, pauzeer het spel. terwijl je R ingedrukt houdt, dan klik je op Z (2 keer) en dan omhoog, omlaag en L (5 keer).
Speel als Davey AllisonOm te racen als Davey Allison, selecteer je Talladega track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C, links-C, down-C, rechts-C, L, R, L, R, L, R.
Speel als Bobby AllisonOm te racen als Bobby Allison, selecteer je Charlotte track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C, links-C, down-C, L, R, L, R, Z, Z.
Speel als Alan KulwickiOm te racen als Allen Kulwicki, selecteer je Bristol day track, markeer "Select Car", druk dan snel op Z [acht keer] gevolgd door R [tweemaal].
Speel als Benny ParsonsOm te racen als Benny Parsons, selecteer je Richmond track, markeer "Select Car", druk dan snel op up-C, rechts-C, down-C, links-C, Z [drie keer], L, Z [tweemaal].
Paintball ModeOm de Paintball-modus activeren, selecteer je enkele race. Dan, moet je terwijl het indrukken van de d-pad LINKS ,R ingedrukt houden, daarna druk je op B [tweemaal] + A [driemaal] op het circuit selectiescherm.
Aerial TricksSchakel schade in in het optie menu. Tijdens het racen, draai je je om en rij je op een tegenligger in. Je zult dingen zoals salto's en barrel rolls maken. Het zal niet helpen om de race te winnen, maar het is leuk.

Persoonlijke tip:Race tips
H
23039
30 jaar
Nascar lijkt misschien erg simpel (rondjes rijden en de snelste wagen wint), maar dat is het zeker niet. Belangrijk zijn je banden sparen en 'drafting'. Je banden spaar je door de bochten goed te nemen, zodat je banden minder gaan slijten en je minder naar de pits moet. 'Drafting' betekent dat je kort achter een andere wagen gaat rijden (bumperkleven) om zo een snelheidsvoordeel te halen door verminderde luchtweerstand.

Easter Eggs en Glitches:Houd de tegenstander in de pits
H
23039
Als je de uitgang van de pit blokkeert, kan de tegenstander er niet meer uit. Niet echt handig omdat je zelf ook stilstaat, maar wel leuk om de tegenstander eens te vervelen.

 
Voeg jouw tips en trucs toe en verdien 15 tot 70 muntjes.

Mario 64 © 2014 - 2017
N64 Spellen: NASCAR 99

Boxshot NASCAR 99


Specificaties:
Genre:Race
Uitgebracht in:1998
Aantal Spelers:1-2
Geschikt voor:3+ jaar
Wi-Fi:Nope

Goede Badges:
Onze Garantie

 Fantastisch tweedehands!

 6 weken garantie!

 Snelle verzending!


Retourneren

 Geen probleem bij ons!

 Retour / teruggavebeleid
 
Onze betaalmogelijkheden

iDEAL
Betaal met iDEAL bij $univ_web


Factuur
Billink: Bij ons kunt u achteraf uw $univ_one Games betalen.


Contant bij ophalen
Zie onze openingstijden.

 
Game trailer NASCAR 99

Links voor NASCAR 99
Walkthrough / FAQ:
gamefaqs.com en
Wiki:
wikipedia.org en
Soundtrack:
youtube.com

Weet jij nog een link?